Da li ste među njima?

Bolje bežite od njih: Ovi horoskopski znakovi prave haos kad se naljute!

Bikovi su tvrdoglavi i beskompromisni. Kada su ljuti, malo toga možete uraditi da ih smirite

Zanimljivosti
Autor:
Bolje bežite od njih: Ovi horoskopski znakovi prave haos kad se naljute!
Foto: Shutterstock

Kada vidite da je neko ljut, vaš prvi instinkt je verovatno da se povučete i date prostora toj osobi - nema potrebe da ih provocirate i još više razbesnite. Ipak, sa nekim ljudima se nikada ne bi trebalo kačiti, a naročito kada su već ljuti. Svaki horoskopski znak pokazuje bes na različite načine. Neki horoskopski znaci imaju kraći fitilj od ostalih. Pogledajte sa kojima nikako ne biste smeli da ulazite u konflikt kada su besni.

1. Bik

Bikovi su tvrdoglavi i beskompromisni. Kada su ljuti, malo toga možete uraditi da ih smirite. Obično se ljute sa razlogom i potrebno im je vreme da se smire i ohlade. Kada su frustrirani, veoma su glasni. Imaju vrlo malo strpljenja za one koji ih uznemiravaju kada su ljuti.

2. Lav

Lavovi su dramatični i dominantni. Kada su ljuti, čvrsto veruju da su u pravu i neće se povući iz rasprave. Oni su prave usijane glave. Ne uzdržavaju se od uvreda kada se naljute na nekog. Njihov bes je ponekad preteran. Čak i kada nisu u pravu, nikada to neće priznati i odbijaju da se prvi izvine.

Horoskop za žene: Precizno otkriva najsitnije delove karaktera!

foto: Shutterstock

3. Škorpija

Škorpije su samouverene i vole da budu u pravu. Oni su zlopamtila i neće lako zaboraviti ono što ih je potreslo. Znaju biti pasivno-agresivni i podrugljivi prema drugima kada su ljuti. Iako su Škorpije obično mirne i hladnokrvne umeju biti zlobne i bezobrazne kada su povređene.

4. Strelac

Strelčevi obično nisu zlobni, ali kada su ljuti ne biraju reči. Ovaj vatreni znak bljuje vatru kada je besan, a to su reči. Srećom, jednom kada bes prođe, Stelac će se obično izviniti jer je preterao.

5. Jarac

Jarčevi su obično vrlo sabrani i odgovorni. Obično nemaju emotivne ispade, ali nekada bes izvuče najgore od njih. Kada ih obuzme gnev, iskaliće ga na najbližoj osobi. Prilično su arogantni kada su ljuti i okriviće druge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs