Transformacija

Ovo je kosa tinejdžerke (16) koja pati od depresije: Ono što je frizerka uradila jednom odlukom, nije mogao ni psiholog! (FOTO)

Trebalo joj je 13 sati ali je uspela!

Zanimljivosti
Autor:
Ovo je kosa tinejdžerke (16) koja pati od depresije: Ono što je frizerka uradila jednom odlukom, nije mogao ni psiholog! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / kayley.olsson

Frizerka Kejli Olson svedok je onoga što depresija može napraviti od mlade žene. Ona je odbila da ošiša jednu mladu devojku na nulu, što se pokazala kao dobra odluka. Učinila je ono što ni psiholozi nisu mogli.

Naime, u dirljivoj objavi na društvenim mrežama Kejli je opisala kako je jedna tinejdžerka (16) došla u njen salon i molila je da joj jednostavno potpuno odseče kosu. Ta devojka već nekoliko godina pati od depresije i oseća se toliko bezvredno da više nije bila sposobna ni da češlja svoju kosu. Ustajala je iz kreveta samo kada je morala do toaleta.

10 zanimanja koja uništavaju psihu: Nekima su razorili ceo život i zdravlje!

Pošto joj je uskoro počinjala škola, a na taj dan je imala i najavljeno razredno fotografisanje, želela je jednostavno da odseče kosu sa svoje glave.

Međutim, ova frizerka je pokazala neverovatnu ljudskost. Odlučila je da joj sredi kosu, da bude potpuno ženstvena.

Trebalo joj je čak 13 sati da spasi kosu depresivne devojke.

"Nakon što sam juče provela sa njom 8 sati, a danas 5, uspeli smo postići da se ova predivna devojka ponovo smeje i oseća vrednom", rekla je frizerka.

"Danas ću se sigurno smejati na svojim školskim fotografijama. Zahvaljujući tebi opet se osećam kao ja, pre depresije", rekla je tinejdžerka.

Kajli je ovom objavom želela da upozori sve na to da je psihička bolest stvarna pojava. Ona je skrenula pažnju roditeljima i rodbini, odnosno na to da bi trebalo da imaju više razumevanja i brige za bolesne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs