Da li ste to vi?

Stručnjaci tvrde: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su najviše skloni predrasudama!

I to je ljudski, ali ipak bismo svakome trebali dati šansu i upoznati ga pre nego o njemu bilo što kažemo javno ili ga zbog bilo čega osudimo

Zanimljivosti 09.02.2018. - 12:36h Autor: net.hr
Foto: Shutterstock

Iako niko za sebe sam ne bi rekao da je sklon predrasudama, neki to ipak jesu i ponekad se to ne može ni sakriti, koliko god da se trudili. Ali, jeste li se ikada zapitale koji su horoskopski znakovi najviše skloni predrasudama i koji ne prihvataju baš sve širom otvorenih ruku?

 

Navodno su Ribe, koje su vezane za Neptun, znak kod kojeg je sklonost predrasudama jako izražena, a posebno se to odnosi na bilo kakve emotivne i ljubavne odnose s drugim ljudima.

 

Indijanski horoskop: Neverovatno precizno otkriva najsitnije delove karaktera!

foto: Shutterstock

U ljudskoj je prirodi osuđivati… Ili?

 

S druge pak strane, Device su, od svih horoskopskih znakova, najmanje sklone predrasudama i vole u sve zabadati nos, zbog čega ne osuđuju druge toliko često. No, ako se osvrnemo na nas kao ljude, moramo sami sebi priznati da smo svi, u većoj ili manjoj meri, skloni predrasudama i često donosimo preuranjene zaključke o osobama dok ih još zapravo ni ne upoznamo, jer nam ‘na prvi pogled nisu seli’. I to je ljudski, ali ipak bismo svakome trebali dati šansu i upoznati ga pre nego o njemu bilo što kažemo javno ili ga zbog bilo čega osudimo.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...