Neverovatni momci

6 tinejdžera sedelo na bini: Publici priredili haos za pamćenje! (VIDEO)

Do sada smo videli svašta na raznoraznim takmičenjima za talente, ali ovakav nastup je po svemu jedinstven

Zanimljivosti
18:29h Autor:
6 tinejdžera sedelo na bini: Publici priredili haos za pamćenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / 2000jrg

Ne postoji ništa kao što je dobri stari šou za talente. Komični skečevi, pesme, ples samo su nekoliko stvari koje oduševljavaju publiku. Najbolji deo u vezi sa ovakvim takmičenjima je što sednete, opustite se i uživate, ne samo u impresivnim formalnim izvođenjima, nego i u komičnim i šašavim stvarima. Do sada smo videli svašta, a ti događaji daju takmičarima priliku da pokažu bilo koji talenat koji izaberu – dobar, loš, ružan. Kada se zavese otvore, publika nije sigurna šta će osobe na bini izvesti.

Deka izveo baku na plesni podijum: A onda su napravili pravi spektakl! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / 2000jrg

U ovom slučaju, kako su se teške, tamne zavese polako otvorile, iza njih se pojavilo šest tinejdžera. Svi nose bele majice kratkih rukava i naočare za sunce, a ruke su im naslonjene na kolena. Momci su mirni i tihi. Onda, odjednom, momak koji se nalazi na levom kraju se ispravi i počne da pucketa prstima. Sekundu posle toga, telo podiže i momak pored njega, i počinje da radi isto, zatim treći momak i tako do kraja. Na kraju svi oni skladno pucketaju prstima – tada počinje ono što je najzanimljivije.

Tata pevao ćerkici serenadu: Za bebinom reakcijom odlepio ceo internet! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / 2000jrg

Svi zajedno počnu da tapšu kolena. Dok stvaraju savršen zvuk, svaki momak pruži ruku i potapša koleno momka do sebe, potom svoje grudi, a onda prekrsti ruke da opet potapša svoja kolena. Rutina se nastavlja, u potpunoj tišini, izuzev zvuka tapšanja. Sve ovo postaje napetije kako mladi momak ubrza tempo pokreta, prebacujući se sa jedne akcije na drugu. Pogledajte i sami ovaj unikatni, fascinantni nastup:

Počelo je kao običan ples mlade i oca: Svatovima priredili šou za pamćenje! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs