Odana i stabilna

Najstrastveniji znak zodijaka: Ovoj ženi se svi dive, ali je se mnogi i boje!

Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona slepom slušanju drugih

Zanimljivosti
Autor:
Najstrastveniji znak zodijaka: Ovoj ženi se svi dive, ali je se mnogi i boje!
Foto: Shutterstock

Ona na prvi pogled deluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate shvatićete da je to žena koju bi vredilo imati uz sebe - ona je žena Škorpija.

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno ceni kod drugih ljudi. Može joj se verovati. Ona nikada neće davati lažna obećanja. Žena Škorpija je vrlo samostalna i njoj ne treba neko ko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona slepom slušanju drugih.

Ona zna dobro šta želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada sebi postavi neki cilj, ide prema tome hrabro i odlučno - ne odustaje tako lako. Mudro donosi odluke i svesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gde poželi pa je na tom putu niko ne može pokolebati.

Njoj teško nešto promakne, jer je vrlo oštroumna i odlično primećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Ona dobro procenjuje ljude i situacije tako da nema smisla pokušavati pred njom nešto glumiti. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti.

foto: Shutterstock

Žena Škorpija je prepuna strasti za sve što radi, a kada nekoga voli, uradiće sve da taj neko bude srećan. Ali, ako joj se neko zameri, osetiće na svojoj koži zašto se sa njom nije pametno poigravati.

Škorpija je najstrastveniji znak zodijaka

Najstrastveniji znak zodijaka definitivno je Škorpija, bilo da se radilo o ženi ili muškarcu. Za ovaj znak kažu kako je neverovatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpija voli divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mestima, jer ga uzbuđuje sve što je novo.

Obožava seksi donje rublje, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli otkrivati i osvajati pa je ne zanimaju previše oni koji joj se "nude na poslužaniku".

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubiće se duboko i iskreno. Udovoljavaće mu u svemu pa tako i u krevetu - što garantuje nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za nju je seks jako važna stavka u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs