Astro prognoze

Januar 2018. mesečni horoskop za Vodoliju: Dosta je posla, posvetite se porodici!

Slobodne Vodolije će morati još malo da pričekaju dok ne upoznaju ljubav svog života, dok će zauzete uživati sa svojim partnerom u lepim praznicima

Zanimljivosti 25.12.2017. - 10:19h Autor: horoskopskiznakovi.com
Foto: Shutterstock

Posao: Za većinu Vodolija ovo može biti mesec kada ćete konačno skloniti fokus sa posla i više se posvetiti sebi i svojoj porodici. Oni će to znati da cene.

 

U početku ćete se brinuti oko posla, da slučajno on ne trpi, ali vremenom ćete shvatiti da vam toliko posla ništa specijalno dobro nije ni donelo, osim malo više novca koji se svakako potroši do sledeće plate. Uzmite malo više vremena za sebe i nećete se pokajati.

 

Ljubav: Sve se odvija po starom planu uglavnom i tako bi trebalo da bude do kraja meseca januara. Ne očekujte neke veće promene, osim u retkim slučajevima. Slobodne Vodolije će verovatno morati još malo da pričekaju dok ne upoznaju ljubav svog života, dok će zauzete uživati sa svojim partnerom u lepim novogodišnjim praznicima.

 

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tu su moguće manje prehlade sredinom meseca, ali to ćete vrlo lako prevazići uz malo vođenja računa o tome šta jedete i pijete. Gazirana pića i alkohol zamenite čajevima i već ste veliki korak ka boljem zdravlju napravili.
 

Godišnji horoskop za Vodoliju: 2018. je vaša godina!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...