Usudite se

Tačniji od horoskopa, otkriva dušu: Da li smete da uradite ovaj test?

Odaberite kamen i saznaćete sve o svom karakteru

Zanimljivosti
Autor:
Tačniji od horoskopa, otkriva dušu: Da li smete da uradite ovaj test?
Foto: Profimedia

Naš mozak tokom dana sakuplja različite informacije, a za većinu njih i ne znamo da su duboko u našoj podsvesti.

Kako bismo otkrili ono što je u neistraženom delu, potrebno je da potražimo odgovor u našoj intuiciji i instiktu koji nas sami po sebi teraju da uradimo nešto bez puno razmišljanja.

Pročitajte i: Druge možete da prevarite, ali svoju podsvest nikad: Precizan Frojdov test otkriva kakav ste čovek!

Ovaj brzi test na kome su slike poludragog kamenja iz prirode, može vam pomoći da saznate nešto više o sebi. Boje i energija kamenja funkcionišu po principu magneta, tako da je dovoljno da samo pogledate sliku i odaberete onu koja vas najviše privlači.

1. Malahit - Horoskop : Škorpija, Jarac

Malahit je prekrasan zeleni kamen koji se vezuje za horoskopski znak Škorpije i Jarca. Osobe koje su izabrale ovaj kamen kao najprivlačniji spremne su na velike promene u bližoj ili daljoj budućnosti. One su romantičnog duha i vrlo su povezane s osobom s kojom odluče da provedu život. S obzirom da morate biti spremni na promene, dobro razmislite o životnim odlukama koje vam se u poslednje vreme motaju po glavi i koje planirate da ostvarite.

Veliki godišnji horoskop za 2018. otkriva: Precizna prognoza za svaki znak!

foto: Shutterstock

2. Sunčev kamen - Horoskop: Lav, Strelac, Rak

Osobe koje su odabrale ovaj kamen su bistrog duha i vrlo vesele prirode. Bezgranično ste pozitivni i u svemu uvek pokušavate da nađete pozitivnu osobinu. Upravo takva osobina u životu će vam biti i više nego korisna. Vaša energija je snažna što osećaju svi oko vas. Ali, pripazite da vašu pozitivu negativne osobe ne iskoriste u svoju korist, a protiv vas.

3. Opalit - Horoskop: Vaga, Vodolija, Ribe

Opalit je kamen večnosti i mira. Njega će odabrati oni koji žude za vlastitim mirom, daleko od ludnice koju nam servira užurbani način života. Osoba ste koja ceni svoj mir i slobodno vreme. Upravo zbog toga trebalo bi da razmislite o tome šta vas ispunjava i maksimalno iskoristite vreme koje imate samo za sebe.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs