Astro prognoze

Decembar 2017. mesečni horoskop za Strelca: Krajnje je vreme da povedete računa o svom telu!

Suzdržite se od impulsivne kupovine nepotrebnih stvari

Zanimljivosti 21.11.2017. - 15:15h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Moguće su razmirice u porodici, koje ćete rešiti samo strpljivim i parlamentarnim razgovorom. Uvažite i tuđe probleme i osećanja, i harmonija će ponovo zavladati. Kada rešite probleme kod kuće, imaćete mnogo više energije, pa ćete se sa većim elanom posvetiti poslu, što sigurno neće ostati neprimećeno.

 

Posao: Krajem meseca možete da očekujete veliku, ali pozitivnu promenu. Biće to ili neko iznenadno, lepo, poslovno putovanje, ili odlična ponuda za novi posao. Šta god da odlučite, završiće se velikim uspehom.

 

Novac: Ovo je definitivno period za štednju. Rasipanje vam trenutno neće doneti ništa dobro. Suzdržite se od impulsivne kupovine nepotrebnih stvari, jer biste krajem meseca mogli da dođete u situaciju da pozajmljujete novac da biste platili račune.

 

Ljubav: Što se tiče emotivnog plana, sve će biti u najboljem redu. Strelčevi koji su već u braku ili dugoj vezi uživaće u nezaboravnim trenucima sa partnerom, dok će slobodni pripadnici ovog znaka upoznati osobu sa kojom će odmah poželeti da uđu u bračne vode. Period je idealan za planiranu, ali i neplaniranu trudnoću.

 

Zdravlje: Što pre počnite da vežbate redovno. To je ona karika koja vam nedostaje da bi zdravlje bilo savršeno.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs