Astro prognoze

Decembar 2017. mesečni horoskop za Raka: Situacija na poslu je kritična!

Održavajte dobre kontakte koje ste već ostvarili, i te kako će vam se isplatiti

Zanimljivosti
15:42h Autor:
Decembar 2017. mesečni horoskop za Raka: Situacija na poslu je kritična!
Foto: Profimedia

Tokom čitavog decembra suočavaćete se sa problemima na poslu, ali ćete nekako uspeti da stvari okrenete u svoju korist. Uz mnogo truda, uspećete da ostvarite ciljeve, koji mogu biti nagrađeni unašređenjem ili novčanom stimulacijom. Očekujte i porodične probleme, koji će vam sve vreme remetiti koncentraciju koju ste usmerili na posao.

Posao: Dinamični događaji na polju karijere očekuju sve rođene u znaku Raka. Izbegavajte ishitrene odluke i sukobe sa nadređenima, jer bi mogli da rezultiraju prekidom radnog odnosa. Krajem meseca moguća je povišica.

Novac: Tokom decembra, najviše će profitirati Rakovi koji su započeli zajednički biznis sa partnerom. Održavajte dobre kontakte koje ste već ostvarili, i te kako će vam se isplatiti.

Ljubav: Slobodni Rakovi sklopiće dosta novih poznanstava, iz kojih bi mogla da se izrodi prava ljubav. To bi mogao da bude neko s posla i osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja. Seksualnost će biti izražena, pa će Rakovi koji su u braku ili dugoj vezi biti bliskiji nego ikada. Veoma povoljan mesec za proširenje porodice.

Zdravlje: Mučiće vas glavobolja i bolovi u mišićima, ali promena ishrane bi mogla dosta da vam pomogne. Ubacite u jelovnik što više svežeg povrća.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs