Astro prognoze

Novembar 2017. mesečni horoskop za Devicu: Uživaćete u ljubavi, novac samo pristiže!

Obratite pažnju na porodične probleme i što pre ih rešite

Zanimljivosti 25.10.2017. - 12:01h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Porodični i zdravstveni problemi ovog meseca biće vam na prvom mestu. Samo emotivno zadovoljstvo će vam pomoći da pregurate sve što vas čeka u novembru.

 

Biće vam neophodna podrška bliskih osoba šta god da radite, a vi se potrudite da budete što fleksibilniji kada su u pitanju odnosi sa drugima.

 

Posao: Profesionalne ambicije moraće da sačekaju. Fokusirajte se na rešavanje porodičnih problema, jer čitava budućnost može da vam zavisi od načina na koji ih budete sada rešavali.

 

Novac: Bar što se tiče novca, tokom novembra ne morate da brinete. Vaša odlična moć rasuđivanja i intuicija govoriće vam na šta treba da se fokusirate, što će vam doneti finu zaradu. Finansijska inteligencija vam je zaista na zavidnom nivou, i umećete to i te kako da iskoristite!

 

Ljubav: Slobodne Device mogle bi da upoznaju svoju srodnu dušu, a moguća je i iznenadna odluka o venčanju. Ljubav ćete pronaći na poslu ili na nekim društvenim okupljanjima, a vaša porodica će biti oduševljena ovom novinom u vašem životu. Device koje već imaju partnera, posvetiće se zajedničkim izlascima, što će osvežiti vezu i obezbediti harmoniju u bračnom životu.

 

Zdravlje: Nakon 22. novembra moraćete više da se posvetite zdravlju. Ne ignorišite bol u desnima i vrtoglavicu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...