Astro prognoze

Novembar 2017. mesečni horoskop za Lava: Prošlost dolazi po svoje, čuvajte se!

U drugoj polovini meseca, novčana suituacija postaje izuzetno teška

Zanimljivosti 25.10.2017. - 11:48h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Posledice vaših postupaka iz prošlosti konačno dolaze, i moraćete da im se prilagodite, koliko god da vam je teško. Uz pomoć neke bliske osobe, možete da uspete da ostvarite zacrtani cilj, ali i to će biti izuzetno teško.

 

Doći će do sukoba između poslovnih i porodičnih stvari, i morate da posvetite jednaku pažnju i jednom i drugom. Pred vama su veliki novčani izdaci.

 

Posao: Ambicije će morati nakratko da miruju, jer će svaki poslovni pokušaj propasti zbog uticaja porodičnih problema. Nećete imati ni volje ni koncentracije, pa je najbolje da za poslovne poduhvate sačekate da novembar prođe.

 

Novac: Do sredine meseca novac će pristizati lagano, ali u drugoj polovini novembra suituacija postaje izuzetno teška. Trošite pametno i kupujte samo neophodno.

 

Ljubav: Za razliku od karijere i novca, na polju ljubavi će biti lepše nego do sada. Slobodni Lavovi imaće dosta udvarača, veza bez obaveza mogla bi da preraste u nešto ozbiljno, dok će se oni venčani ponovo zbližiti sa partnerom i uživati u harmoničnim odnosima. Novembar je odličan mesec za trudnoću.

 

Zdravlje: Posle 23. novembra, zdravlje će biti mnogo bolje. Potrudite se da dovoljno odmarate i u svakodnevnu rutimnu uvedete neku zabavnu aktivnost, koja će vas osloboditi stresa.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...