Astro prognoze

Novembar 2017. mesečni horoskop za Vagu: Veliki problemi u braku i porodici!

Moguća je i neželjena trudnoća

Zanimljivosti 25.10.2017. - 12:15h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Ako želite da obnovite svoju unutrašnju snagu, morate da poradite na porodičnoj harmoniji i rešavanju problema.

 

Potpuno ste nezavisni, i ovog meseca nećete imati ni potrebe, ni želje da pravite bilo kakve kompromise, što bi kasnije moglo da vam se vrati na vrlo negativan način.

 

Posao: Iskoristite ovaj miran period da napravite nove poslovne strategije i sprovedete ih u delo. Na polju karijere možete da očekujete velike promene, u pozitivnom smislu. Moguće je unapređenje. Vage koje se bave pisanjem ili nekom vrstom umetnosti mogle bi da postignu zapažen uspeh.

 

Novac: Najviše pažnje zaokupljaće vam finansije. Novac će vam pristizati, biće ga sasvim dovoljno za sve što poželite. Ipak, ne preterujte - život se nastavlja i nakon novembra!

 

Ljubav: Problematično polje tokom novembra je upravo polje ljubavi. Vaša trenutna veza biće na velikom testu. Ako ga prođete, to može biti ljubav za ceo život, ali imaćete dosta prepreka da savladate da biste došli do harmoničnog braka. Nestabilne veze biće prekinute, jer više nećete imati tolerancije za nepromišljene reči i postupke partnera. Seksualne veze bez obaveza mogle bi da rezultiraju neplaniranom trudnoćom.

 

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, možete da budete potpuno mirni.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...