Prelepa

Naučnici su se složili: Ovo je najlepša devojka na svetu! (VIDEO)

Naučnici veruju da su pronašli najlepšu žensku osobu na svetu

Zanimljivosti
16:01h Autor:
Naučnici su se složili: Ovo je najlepša devojka na svetu! (VIDEO)
najlpesa devokja na svetu, Foto: Printscreen Youtube / IBTimesTV

Florens Kolgejt ima 18 godina, živi u Britaniji, u malom gradu koji se nalazi na obali mora.

Zaposlena je u radnji koja se bavi prodajom morskih plodova.

Jednoga dana na nagovor svojih prijatelja, mušterija i članova porodice, odlučila je da pošalje svoju sliku kako bi se takmičila za najlepše lice Britanije.

10 istinskih kvaliteta žene: U ovome se ogleda lepota jedne dame!

Pravila takmičenja su bila jednostavna, poslati sliku bez trunčice šminke, takođe je bilo zabranjeno učestvovanje osobama koje su izvršile bilo koji hiruški zahvat na svom licu, ili bilo koji vid korekcije ( pumpanje usana, jagodica, tetoviranje obrva i slično ).

Florensino lice je opravdalo 99% zahteva koje su postavili naučnici i osvojila prvo mesto na takmičenju na kojem je učestvovalo preko 8000 devojaka.

Naučnici su došli do zaključka da rastojanje između zenica mora biti tačno 46% od širine vašeg lica, od uveta do uveta, Florencino lice je na 44%. Još jedan uslov je bio da razmak između očiju i usta mora biti tačno trećina dužine vašeg lica, njen razmak je 32,8%.

Nakon pobede, osim popularnosti i mnogobrojnih poslovnih ponuda, dobila je i nekoliko ponuda za studije, kojima se najviše obradovala. Takođe je dobila besplatan put u London, kako bi se slikala za razne modne časopise kao i bilborde koji će se kačiti svuda po zemlji.

Cilj takmičenja je bio da se skrene pažnja na prirodnu lepotu kod žena, da se podstakne prirodna lepota, kako bi se što veći broj žena osećalo zadovoljno svojim izgledom i prirodnom lepotom.

Lepota žene počinje da bledi u ovom trenutku: Jedini način da ostanete lepi i mladoliki!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs