Astrologija otkriva

Septembar 2017, mesečni horoskop za Vodoliju: Od 11-og, sve će se zakomplikovati!

Krajnje je vreme da smanjite kafu, ostavite cigarete i druge štetne navike
Zanimljivosti 24.08.2017. - 13:42h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Posao će Vodolijama biti glavna preokupacija u septembru, ali će uspeti da balansiraju između karijere i porodičnih problema.

 

Od 11. septembra, život Vodolija postaje komplikovan usled uticaja planeta, pa će pripadnici ovog znaka morati da se suoče sa mnogim izazovima na različitim poljima. Suočićete se i sa mnogim nesporazumima i velikom tenzijom, ali na kraju će se sve okrenuti u vašu korist.

 

Posao: Vaš profesionalni razvoj će ići uzlaznom putanjom, i to brzinom munje. Sada je pravo vreme da krenete da ostvarujete ciljeve koje ste odavno zacrtali, piše Sunsigns.org. Veštine komunikacije ćete dodatno usavršiti, što će značajno doprineti povećanju priliva novca u septembru.

 

Novac: Ako budete drugima pomagali da poprave svoju finansijsku situaciju, i vi od toga možete da zaradite. Probajte da kontrolišite svoju rasipničku narav - izbegnite sve nepotrebne troškove, ako ne želite da ođete u situaciju da jedva krpite kraj sa krajem.

 

Ljubav: U ljubavi ćete apsolutno uživati. Ako se sami - više nećete biti, a Vodolije koje su u vezi ili braku, potpuno će se prepustiti partneru. Ako planirate decu, sada nije naročito povoljan trenutak.

 

Zdravlje: Osećaćete se bolje nego ikad. Bićete vitalni i veoma aktivni, moguća je samo kraća prehlada ili upala grla. Ne bi bilo loše da detoksikujete organizam kroz ishranu. Smanjite kafu, ostavite cigarete i druge štetne navike.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...