Zabavite se i saznajte

Horoskop razotkriva tri najveće uživalice u kafi: Ni na plažu bez omiljenog napitka!

Za njih važi ona - sve im uzmi, samo kafu ne
Zanimljivosti 25.07.2017. - 10:20h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Za njih kafa nije samo vrući napitak bez kog ne mogu da se probude. Ona je mnogo više toga. Ovi znakovi nisu bez razloga u horoskopu okarakterisani kao najveće uživalice u kafi.

 

Za njih važi ona - sve im uzmi, samo kafu ne.

 

Bik

 

Ljubitelji luksuza, najveći hedonisti od svih 12 znakova, Bikovi su i, potpuno očekivano, strastveni ljubitelji kafe. Iako mogu da piju bilo koju kafu, zna se koja im je omiljena: jaka, crna, turska kafa. Ujutro bi radije spavali sat vremena kraće, nego što bi sebi uskratili onaj divni jutarnji ritual uživanja u mirisu i ukusu božanstvenog napitka. Pravi su majstori u ugađanju sebi, ali i drugima. Prvi će u kancelariji skočiti na noge, zgrabiti nekoliko kesica Black'n'Easy instant kafe, sipati, smućkati i promešati, i svojim kolegama staviti na sto šoljice vrućeg napitka. Blago onom ko ima Bika za kolegu! On zna da nema tog problema koji jedna šoljica kafe ne može da reši!

 

Vaga

 

Možda su u životu dosta neodlučni, i dvoume se oko svega, ali oko jedne stvari nemaju dilemu - kafe. Radije će popiti šoljicu turske kafe, nego bilo kog voćnog napitka, hladnog soka i osvežavajućeg koktela. Njih zanima samo kafa. I ujutro, i popodne, i uveče. Bilo kad i bilo gde. Zato sa sobom uvek nose kesice Black'n'Easy instant kafe. Za svaki slučaj. Ako na plaži vidite dve devojke da uživaju u šoljama dobre turske kafe, sa nekoliko instant kesica u torbi (da se nađe), znajte - jedna je definitivno Vaga!

 

Foto: Stil
Foto: Stil

Lav

 

Snažna, uspešna, nezavisna. Lavici ne treba neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac koji zna kakvu kafu da joj donese. Da, dobro ste pročitali. Žena Lav, ipak, ima jednu slabost - crnu, jaku, tursku Black'n'Easy instant kafu. Ako želite da je oborite s nogu, priuštite joj šolju turske kafe negde na obali mora, dok sedite na vrelom pesku i ćaskate. Videćete, uživaće kao nikad pre!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs