Astro prognoze

Prazan hod Meseca je najopasniji: Jedan znak večeras čeka prava katastrofa!

Danas nikako ne donosite važne odluke, naročito ako pripadate ovom znaku
Zanimljivosti
07:28h Autor:
Foto: Thinkstock

U danu visoke napetosti treba pametno voditi osetljive razgovore, a uveče nas čeka posebno iskušenje.
Mesec u fazi opadanja nikad ne označava dobro vreme za nove početke, piše Lovesensa.

 

Međutim, tokom ove nedelje situacija je posebno napeta i zbog više termina kada je Mesec u praznom hodu. Takav dan je i danas, a koji znak je posebno ugrožen i koji saveti će svima pomoći da što mirnije dočekaju napeto?

 

Keltski horoskop upozorava: Kome vračanja ne mogu ništa, koga čekaju velike stvari u životu!

 

Zahvaljujući prolasku Meseca kroz Vagu jutro protiče mirno i i uravnoteženo, ali ova je harmonija vrlo krhka, jer sve što se otme našem uticaju možemo doživeti kao znak za uzbunu. Povoljan aspekt je i njegov sekstil sa Saturnom, pa ćemo biti spremni da damo svoj maksimum kako bismo uredili privatni život, ulepšali svoj emotivni svet, uspostavili sklad na radnom mestu. Strpljenje je i te kako potrebno, jer opozicija Meseca i Urana poziva na pažnju i oprez.

 

Međutim, od 11 časova, Mesec ulazi u prazan hod (VOC) pa se savetuje da izbegavate donošenje važnih odluka, slanje bitnih poruka - od privatnog SMS-a do službenog mejla, održavanje važnih sastanaka.

 

Vrlo je moguće da u ovom periodu uopšte nemate uvid u sve podatke koje su od značaja za odluku ili sastanak, a možda nećete biti u stanju da u potpunosti sagledate sve okolnosti.

 

Horoskop zdravlja za 2017: Strelca čeka umor cele godine, Bik da se čuva opakih bolesti!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Poseban sukob privatnog i poslovnog polja danas može ugroziti Ovnove. Fokus na komplikovanim emocijama može vam ugroziti produktivnost, dragi Ovnovi, tako da je najbolje da se držite što jednostavnijih pravila, praktičnog pristupa i isključivo neophodnih procedura. Moguća su velika neslaganja tokom dana - o poslu, o novcu, o vlasništvu, a ako budete doživeli i neku veću neprijatnost, nepoštovanje, uvredu, biće to veoma teško zaboraviti.

 

Devica takođe može biti žrtva prebrzo izrečenih reči, prenagljenih postupaka, ubrzanih odluka. Neće biti lako da se opustite uz oštre frustracije s kojima se možete suočiti, ali imajte na umu da će ishod možda biti i bolji nego što očekujete. Razmislite dobro šta su vaše prave potrebe, a ne šta su vaše želje ili neki stari, neostvareni snovi. Upravo to poređenje doneće vam smirenje.

 

Mesec će biti u praznom hodu sve do večeras, kada ulazi u Škorpiju, što donosi novi priliv energije, ali i impuls da testiramo svoje moći.

 

Odolite izazovima, odbacite sumnjičavost, eventualnu potrebu da izazivate, manipulišete ili započinjete čarke i iskoristite ovu novu snagu da se oslobodite neke stare navike ili u sebi transformišete nešto što vam odavno smeta. Ko tako završi ovu izazovnu sredu, biće više nego spreman za skladan kraj nedelje posle punog Meseca!

 

Kraj iz horor filma: Mračni horoskop otkriva kako ćete umreti!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs