Obratite pažnju

Ako ste sanjali preminulu osobu: To može da znači samo ovo!

Ponekad su snovi jedini način da preminule osobe stupe u kontakt sa nama
Zanimljivosti 08.03.2017. - 13:30h Autor: dnevno.rs
Foto: Profimedia

Naši voljeni koji su preminuli često nam se pojavljuju u snovima. Često je to, zato što nam mnogo nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku.

 

Da li vas je nekada posetio neko od vaših najmilijih u snovima, a nedavno je preminuo? Da li ste se pitali šta to znači? Medijum Lori Mur veruje da kada vas poseti neko u snu, ko je preminuo, on hoće da vam pošalje poruku.

 

Pokušavaju da kažu da je sve u redu

 

Mur kaže da često naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do ’’druge strane’’. Posećivati će vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svetlosti ili određenom pesmom na radiju.

 

Za pokoj duše bliske voljene osobe: Ovo nikako ne valja raditi!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pokušavaju da vam stave do znanja da će uvek biti tu da vas podrže u svemu

 

Možete videti vaše voljene u snu, kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju.

 

Hoće da vam kažu da vas vole

 

Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

 

Možda vas i upozoravaju

 

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smete da ignorišete.

 

Nekada ne progovaraju ni reč

 

Oni možda neće progovoriti u snu, već će preneti poruke telepatski. Možda će se samo nasmejati i otići dajući vam do znanja da paze na vas.

 

Niste jedini – ovi snovi su česti i normalni

 

Ovi snovi se dešavaju svima koji su imali nekog ko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a hteli biste da doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte sa nekom od ličnih stvari voljene osobe.

 

6 znakova da vas anđeo čuvar upozorava na opasnost: Pročitajte njegovu poruku!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...