Horoskop otkriva

Astro alarm upozorava, samo dva znaka će biti zaštićena: Najopasniji dan u martu!

Silno će nam biti potrebni odgovori, valja se spremiti na divlje emocionalne sudare i dubinske psihološke analize
Zanimljivosti
17:22h Autor:
Astro alarm upozorava, samo dva znaka će biti zaštićena: Najopasniji dan u martu!
Foto: Thinkstock

Glavu gore, drage Vage i Bikovi, vaš vladalac Venera kreće retrogradno ovog meseca, piše Lovesensa. U mesecu kreativnih Riba, svi ćemo učiti novu lekciju iz ljubavi, ljubaznosti i opraštanja.

I dalje pod dejstvom tek minulog pomračenja Sunca, energiju meseca marta mnogi će doživeti kao snažnu grmljavinu nekog astro zemljotresa. Među brojnim događajima na kosmičkom platnu, jedan se posebno kritičan!

Pun Mesec očekujemo u nedelju, 12. marta 2017. godine, a on će pojačati sve skorašnje tenzije. Silno će nam biti potrebni odgovori, valja se spremiti na divlje emocionalne sudare i dubinske psihološke analize. Ipak, sve može da vodi i u pravcu pozitivne transformacije, na put mira i harmonije.

Naime, u isto vreme imamo i opoziciju Sunca i Meseca pa će svi polariteti u našem životu doći do izražaja. Ego u sudaru s emocijama, naš posao u sudaru s potrebom da budemo kod kuće, sve ono što nam je potrebno i sve ono što priželjkujemo.

Sve lunarne vibracije naših instinkata i emocija dostići će vrhunac s punim Mesecom. Upotrebite sve svoje emotivne resurse i najjače sile intuicije da prevaziđete ove izazove. Iz podsvesti izvucite sve ono što krijete od sebe - o svojoj najintimnijoj vezi, o ravnoteži koja vam nedostaje.

Ovaj horoskopski znak čeka potpuno blagostanje na proleće: Sve što dotakne, pozlatiće se!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Jasnije nego ikad, videćete i centralni mehanizam koji u njoj vlada ili je vladao, i negativne, teške emocije koje su stalno dovodile do nesklada.

Sve one ciljeve koje ste sebi zacrtali tokom pomračenja Sunca 26. februara sada polako ostvarujete, a ne zaboravite da će se oni nastaviti i u narednih šest meseci.

Još jedna opozicija utiče na pun Mesec - opozicija Jupitera i Urana, koja će u nama pojačati želju za slobodom, potrebu za uzbuđenjem! Iznenadan događaj može pojačati tenziju, a što se budete više osećali sputano, to će vam teže pasti bilo kakva promena.

Put olakšanja neće biti lako pronaći, računajte na to da ne možete potpuno da izbegnete iritaciju i tenziju. Međutim, uzburkane emocije mogu dovesti i do jedne potpuno nove veze u vašem životu.

Ostvarićete i novu kontrolu nad svojim svetom, posle neočekivane drame, razrešenje problema će biti lakše nego ikad, a uključiće i pozitivnu unutrašnju transformaciju.

Mesečni horoskop za mart 2017: Čudan period za Ovna, Devici stižu pare, Škorpiji stara ljubav!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs