Horoskop i brak

Muža ne drže u kući deca, već ženina mudrost: Koga čeka razvod, kome je brak pun pogodak!

Karakteristike horoskopskih znakova, kao i odnosi prema partneru od ključnog su značaja za funkcionisanje u braku ili zajednici. Evo kako se koji od znakova ponaša u ovakvim situacijama
Zanimljivosti
15:32h Autor:
Foto: Thinkstock

Svaki horoskopski znak poseduje određene mane i vrline, pogotovo kada se radi o ljubavnom životu i emocijama. U nastavku pročitajte koje su prednosti i nedostaci svakog znaka kada je u pitanju ljubav na duge staze i brak.

 

1. OVAN

 

Prednost: Pomalo je divlji, ali s merom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

 

Nedostatak: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli da šefuje, smatra da je uvek u pravu, a čak i kada nije – neće to priznati. Uvek sve mora da bude onako kako je on sebi to "zacrtao". U sebi nosi dozu sebičnosti koja se najčešće ispoljava tokom svađa.

 

2. BIK

 

Prednost: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvek možete računati. Stabilan je, vredan, okrenut porodici, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziće svakog dana kući u isto vreme.

 

Nedostatak: Od žene očekuje isto, stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu i avanturistički način života, ne žele da se osećaju sputano, kao i one kojima treba više vremena za sebe.

 

Mogu da pričaju šta hoće: 10 dokaza da ste psihički mnogo jači od drugih!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

3. BLIZANCI

 

Prednost: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

 

Nedostatak: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

 

4. RAK

 

Prednost: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

 

Nedostatak: Njegova ljubav ponekad može gušiti. Voli sve imati pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unapred razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi se moglo dogoditi i tako unosi nemir u odnos.

 

Roditelji su me nagovorili da se udam jer je bogat: Sada živim u paklu!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

5. LAV

 

Prednost: Dinamičan je, strastven, darežljiv i napraviće sve što može kako bi vas maksimalno razmazio.

 

Nedostatak: Ponosan je i tašt pa će se uvrediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg sveta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli da bude u centru pažnje, što često može biti iscrpljujuće za njegovu životnu saputnicu.

 

6. DEVICA

 

Prednost: Čvrsto stoji s obe noge na zemlji, organizovan je, stabilan i posvećen tome da vas u svakom trenutku čini srećnom i zadovoljnom.

 

Nedostatak: Cepidlaka je, svemu će naći manu i voli popravljati "nedostatke" drugih ljudi pa tako i one koje vidi u partnerki. Često mu nedostaje samouverenosti, nesiguran je i ima problema s uspostavljanjem poverenja.

 

Uhvatila muža sa ljubavnicom na gomili: Umesto skandala, uradila ono što niko ne bi!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

7. VAGA

 

Prednost: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim drugim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu posmatra kao svoju životnu partnerku.

 

Nedostatak: Kada mu je ego povređen, ponašaće se kao dete i neće mariti za osećanja partnerke. Iako je uvek spreman na rešavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati s njim.

 

8. ŠKORPIJA

 

Škorpija je ekstremno osetljiv partner i može biti jako posesivan. Ako se oseća povređeno, onda postaje i osvetoljubiv."

 

Prednost: Strastven, intenzivan i kada je zaista zaljubljen poseduje neverovatnu empatiju i emotivno razumevanje.

 

Nedostatak: Ekstremno je osetljiv, razmišlja fatalistički i može biti jako posesivan. Ako se oseća povređeno onda postaje i osvetoljubiv.

 

Kada je ovo rekao, znala sam da nemam kud: Razvela sam se brzinom munje!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

9. STRELAC

 

Prednost: Mudar, velikodušan, darežljiv, nežan. Nije vičan laganju, pa zbog toga od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

 

Nedostatak: Generalno gledajući radi se o stabilnom muškarcu, ali ne i kada je u pitanju ljubav. Često ne zna da definiše svoja osećanja i lako gubi interesovanje. Voli da nameće svoja uverenja i mišljenja.

 

10. JARAC

 

Prednost: Nema toga što neće uraditi za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život ostati s partnerkom i ni u jednom trenutku ne posumnjati u svoja osećanja.

 

Nedostatak: Težak je, stalno kritikuje, ima velika očekivanja, retko pristaje na kompromise i ne razume pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerka povredi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

 

Biti u braku bez seksa: Užasno težak osećaj! Da li postoji izlaz?

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

11. VODOLIJA

 

Prednost: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuslovno verovati.

 

Nedostatak: Baš sve shvata lično. Često emotivno odluta i distancira se od partnerke jer se oseća neshvaćeno. Ne zna voleti bez osećaja unutrašnje sigurnosti i poverenja, a teško stiče oboje.

 

12. RIBE

 

Prednost: Nežan, voli punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

 

Nedostatak: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku se može predomisliti i reći kako zapravo traži potpuno drugačiju partnerku. Voli ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako oseti da ga nešto guši, odmah će pobeći.

 

Miris na ženi koji privlači muškarca jače od magneta: Nije parferm!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...