Novembar donosi iznenađenja

Veliki zdravstveni horoskop: Jednom znaku kuća bolesti ne miruje!

Blizanci će morati da budu naročito oprezni, jer je njihov položaj planeta u kući zdravlja najlošiji
Zanimljivosti
22:02h Autor:
Veliki zdravstveni horoskop: Jednom znaku kuća bolesti ne miruje!
Foto: Profimedia

Novembar je mesec kada će stres uticati na vaše zdravlje i kada je svaki pregled važan! Evo šta vam još horoskop predviđa na polju zdravlja i kako vas astrolozi savetuju za ovaj mesec:

OvanUopšteno, bićete u odličnom stanju tokom novembra, zato što je Mars, vladar Ovna u dobrom položaju. Ipak, nemojte biti u potpunosti bezbrižni, imajte na umu da u drugom delu mjeseca može doći do poteškoća zbog položaja Merkura, vladara kuće bolesti Ovna. Nemojte zanemariti starije probleme ili odlagati njihovo rešavanje.

Savet: Pojavite se u javnosti u svom stilu, posetite društvene događaje i upustite se u grupne aktivnosti!

BikIako ćete imati zavidnu količinu energije, ipak savetujemo oprez! Nemojte zanemariti svoje zdravstveno stanje. Biće puno stresa i pritiska. Nepovoljan položaj Venere koja je vladar kuće bolesti Bika može doneti razvoj određenih poteškoća. Izbegavajte bilo kakva preterivanja i slušajte savete doktora.

Savet: Odvojite vreme za kulturna događanja. Možete otići u pozorište ili muzej ili pročitati dobru knjigu!

BlizanciKuća bolesti Blizanaca pod velikim je utIcajem Merkura, vladara Blizanaca, sve do 12. novembra i Sunca, sve do 21. novembra. Isto tako, uticaj Marsa nije najpovoljniji. Želimo da naglasimo da morate biti oprezni, da svoju energiju mudro koristite, da ne ulazite u bilo kakav rizik, nemojte se izlagati opasnostima i ozbiljno shvatite bilo koju pojavu bolesti.

Savet: Potrudite se da poboljšate način života!

Mesečni horoskop za novembar: Čuvajte se afera i podvala!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

RakNa prvi pogled bićete dobrog psihofizičkog stanja tokom novembra 2016. godine. Ali, nemojte olako shvatiti nivo energije koju osećate, ne preterujte zato što se u vašoj kući bolesti nalazi Saturn. Obratite pažnju na signale koje vam telo šalje i nemojte odlagati preglede ili tretmane.

Savet: Volite bezuslovno, budite ljubazni i ne tražite previše od voljene osobe!

LavU prvoj dekadi novembra, vaša zdravstvena situacija zahteva oprez, jer se Mars nalazi u vašoj kući bolesti. Tokom tog perioda može doći do upala, infekcija, bolova, povreda, nezgoda i drugih poteškoća. U drugoj dekadi osećaćete se bolje, a treća dekada donosi odlično stanje. Kroz ove dve dekade možete se posvetiti više svom izgledu.

Savet: Poradite na strpljenju i diplomatskom stavu kako bi odnosi s drugima bili harmoničniji!

DevicaKuća posla je takođe i kuća vezana za zdravlje. S Marsom u tom polju, budite oprezni kada se radi o poslovnim obavezama. Energija koju vam Mars daje mora biti potrošena kroz smišljene i dinamične akcije. Ukoliko ne bude tako, može doći do raznih problema, povreda, upala i bolova. Novembar 2016. godine povoljan je za obavljanje kontrole, odlazak kod zubara i manje intervencije.

Savet: Ne upuštajte se u finansijske špekulacije, nemojte preterati s trošenjem novca radi užitka i zabave!

Astrologija ljubavi: Saznajte sve o svom budućem partneru

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

VagaTokom novembra bićete u odličnoj formi. Vitalni ste, ali nedostajaće vam smisla za humor i filozofski pristup životu. Imate puno snage, ali isto tako, volite da se zabavite što više možete. Potencijalne nevolje dolaze od preterivanja ili nemara. Izbegavajte preterivanja bilo koje vrste.

Savet: Proučavajte nešto ozbiljno ili komplikovano!

ŠkorpijaBićete u dobroj formi, posebno kroz prve dve dekade novembra kada se Sunce nalazi u Škorpiji. Vaše raspoloženje će se poboljšati u drugoj dekadi. Više ćete se posvetiti domu i porodici. Neki rođaci ili roditelji mogli bi imati zdravstvenih problema. Zbog toga ćete biti dodatno pod stresom.

Savet: Nemojte previše analizirati odnose s drugima! Budite dobronamerni i spremni za saradnju.

StrelacVladar kuće bolesti Strelca je u dosta napetom položaju i zato bi vas zdravstvena situacija tokom novembra 2016. godine mogla zabrinuti. Neki stariji problemi mogu se pogoršati, posebno zbog stresa i pritiska, ili ćete uložiti dosta truda u neka pitanja vezano za zdravlje, izgled ili način života.

Savet: Tokom novembra vaše komunikacijske i intelektualne sposobnosti postaju izuzetne. Iskoristite ih!

40 godina nije išla kod lekara: Prost recept joj čuva zdravlje decenijama!

JaracImaćete puno energije kroz prvu dekadu novembra 2016. godine. Takođe, biće i puno situacija u kojima ćete biti nemirni i reagovaćete impulzivno što dodatno povećava stres. Zbog žurbe može doći i do nezgoda. U drugoj dekadi bićete smireniji, jer optimistična i vedra Venera ulazi u Jarca. Ali, vladar kuće bolesti Jarca ne oseća se tako dobro tokom treće i četvrte dekade, a ni Sunce. Vaše telo neće biti toliko izdržljivo i morate biti oprezniji.

Savet: Druga dekada novembra idealna je za popularnost, podršku i zaštitu. Iskoristite taj period!

VodolijaTokom novembra bićete u dobroj formi i imaćete puno planova koje ćete moći da ostvarite uz optimizam. Snaga i vitalnost pomoći će vam u drugoj dekadi novembra, kada Mars bude u Vodoliji. Pripazite, bićete dinamičniji zbog prisustva Marsa, ali može doći do nervoze, nestrpljenja i neprimerenog ponašanja. Izbegavajte preterivanja!

Savet: Budite oprezni kada se radi o novcu i nemojte ga trošiti na nepotrebne stvari!

RibeTokom prve dekade novembra bićete u dobroj formi. Imaćete dovoljno snage i kroz druge dve dekade, ali Mars će biti smešten u jednoj zdravstvenoj kući Riba i izložiće vas riziku od infekcija, upala i nezgoda. Ako ste skloni nekom obliku zavisnosti, sada povedite više računa o tome, jer će Mars još pojačati to.

Savet: Smestite se u miran prostor, polako razradite finansijski plan za duži period!

Kada ste na ivici živaca: Ovom poremećaju ličnosti su skloni horoskopski znaci!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs