Iz astro ugla

Mesečni horoskop za oktobar 2016: Jesen puna promena i preokreta, zgrabi svoju šansu!

Jesen je već uveliko stigla, a sa njom i nove šanse, ljubavi i veze
Zanimljivosti
17:38h Autor:
Mesečni horoskop za oktobar 2016: Jesen puna promena i preokreta, zgrabi svoju šansu!
Foto: Shutterstock

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

OVAN

Ljubav Naglašeno polje partnerstava nagoveštava da će slobodni Ovnovi u ovom periodu biti spremni I otvoreni za pravu vezu. Vi ste se dosta smirili I stabilizovali, na ljubav gledate na malo drugačiji način I ne želite nešto prolazno I kratkotrajno, dosta vam je lutanja i menjanja, nesigurnosti. Odnos u koji možete ući na samom početku ovog meseca ima vrlo dobre predispozicije za trajnost, a u isto vreme će biti obojen velikim strastima I intenzitetom. U suštini, ceo mesec obiluje prilikama za ljubav, koje će nekako najviše da se otvaraju kroz poslovni segment I izlaske, dok bi drugi deo oktobra više potencirao na poznanstvu sa osobama na putovanju ili koje su iz drugog mesta. Jupiter u polju ozbiljnih partnerstava I braka, kao i mlad Mesec na samom početku oktobra u istom znaku –Vagi – uticaće odlično na one koji su u dužim emotivnim vezama. Vas dvoje ćete biti spremni da uvedete suštinske, pozitivne promene u svoju vezu I zato nije ni čudo što će drugi deo oktobra pokrenuti važna pitanja – ulazak u brak ili početak zajedničkog života. Srećno! Oni koji su već u bračnim zajednicama definitivno poboljšavaju komunikaciju sa partnerom. Sklad će ponovo postati prioritetan u vašem odnosu. Vas dvoje sada možete težiti proširenju porodice ili uraditi neke važne stvari vezane za dom u kojem živite – uzeti kredit za renoviranje ili pak za kupovinu većeg stambenog prostora.

Posao Pred vama je odličan poslovni mesec. Vaš vladar Mars se nalazi u znaku Jarca i polju karijere, napredovanja, gde je njegova pozicija jaka I egzaltirana, pa svakako očekujte veliku posvećenost, odgovornost I organizaciju. Naglašeno je sve ono što je vezano za dogovore, za pokretanje novih poslovnih saradnji I pronalaženje osoba koje će biti spremne da se na pravi način uključe zajedno sa vama u posao. Jupiter vam u vašem polju saradničkih odnosa, ozbiljnih partnerstava – daje jednu veliku šansu da pokrenete neke priče, dok će Saturn, koji ovo polje aktivira sekstilom, omogućiti trajnost I pravu vrednost ovih poslova. Odličan je period I za one koji su nezaposleni – uložite sve svoje snage, a svakako ćete imati I podršku od strane poznanika, veza I važnih kontakata. Što se finansijskog segmenta tiče – promene koje nastupaju uvode vas u jednu mnogo sigurniju životnu fazu po ovom pitanju.

Zdravlje Vaš vladar jeste u znaku Jarca gde je egzaltiran, i gde je njegova energija jaka, ali obzirom da kvadrira vaš znak I polje ličnosti, ono što je neophodno jeste da umete da stanete. Postojaće potencijal da se previše trošite I iscrpljujete, ubeđeni u svoje “čelično zdravlje” što se može odraziti na imunitet.

Prvi znak u horoskopu: Ovan se po jednoj osobini izdvaja od svih!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

BIK

Ljubav Slobodnim Bikovima ovaj mesec nudi slatka obećanja, dobru zabavu I provod, a da li ćete želeti da se smirite I obavežete samo jednoj osobi, to ćemo još da vidimo. U svakom slučaju u oktobar ulazite u fazonu “uzmi sve što ti život pruža” I do maksimuma ćete koristiti to što ste popularni u društvu I što lako privlačite poglede suprotnog pola. Od drugog dela meseca postoje veće šanse da vam neko zarobi srce, a najizraženije su u poslednjih nedelju dana dok vladar vašeg polja ljubavi Merkur, bude tranzitirao kroz znak Škorpije, kada ćete teško kontrolisati strasti, ali kada postoji mogućnost I da vas neko bukvalno “izuje iz cipela” svojom pojavom I udvaranjem. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, stoje zaista dobre predispozicije da sa voljenom osobom ostvarite mnogo jaču povezanost nego do sada. Dok su sve okolnosti na vašoj strani, I dok se partner trudi da vam ugodi, jedini “problem” u odnosu mogli biste biti – baš vi. Naime, povremeno ćete teško kontrolisati svoju posesivnost ili ljubomoru prema osobi koju volite. Sve je to u redu dok je u malim količinama, ali svakako ne biste trebali da preterujete. Voljena osoba će biti vrlo korektna, pa biste trebali da se potrudite da se I vi tako postavite prema njoj. Neki od vas čak mogu poželeti malo flertovanja u poslednjoj dekadi meseca – ono što može započeti kao igra može vam kasnije doneti probleme. Budite odgovorni prema odnosu u kome ste.

Posao Odlično postavljeno polje poslovnih okolnosti I svakodnevice sa Jupiterom u tranzitu i Suncem i Merkurom koji će tu biti do poslednje dekade meseca doneće Bikovima baš ono što im je potrebno – jedan ispunjen radnim aktivnostima period sa velikim šansama za stabilizaciju. Ne samo da ćete učvrstiti svoje pozicije, već ćete imati i velikih prilika da proširite svoje poslovanje uključujući nove saradnike I poslovne partnere u ono što radite. Merkur, koji vlada vašim poslovima, ali I finansijama, brzo će se kretati kroz znak Device, Vage I Škorpije, dajući vam odlične prilike da napravite značajne saradnje, ali I pokrenete dogovore . Ako ste nezaposleni – bacite se u potragu, jer će ona biti više nego uspešna. Mars, koji predstavlja vaše saradnike, biće u znaku Jarca I u aspektima podrške, što samo govori da možete očekivati veliku pomoć od drugih. U finansijskom segmentu – popravljanje situacije, napredak.

Zdravlje Planeta Jupiter se nalazi u vašem polju zdravlja, što je generalno vrlo pozitivno jer vam pruža veliku zaštitu, ali to ne znači da trebate olako da se odnosite prema sebi. Promenite navike u ishrani. Do kraja druge dekade meseca češće kontrolišite urogenitalni trakt I bubrege.

Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće plate: Da li ste među njima?

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

BLIZANCILjubav Tokom najvećeg dela oktobra meseca Blizanci u emotivnim vezama I brakovima će se truditi da se prilagode odnosu u kome su I da više nego do sada ispoštuju želje I potrebe voljene osobe. Vladar vašeg znaka, Merkur, tranzitiraće kroz Vagu I vi ćete usvojiti princip zajedništva, harmoničnosti, usklađivanja sa partnerom. Verovatno ćete češće zajedno izlaziti, ili se baviti više društvenim aktivnostima, a sigurno je da će vam odgovarati da budete okruženi prijateljima I dragim ljudima. Naglašeni znak Škorpije u prvom delu oktobra dodatno će začiniti vaše emotivne relacije, time što će vam doneti porast seksualnosti, spremnost da ostvarite sa voljenom osobom neke svoje fantazije. U svakom slučaju – u spavaćoj sobi će biti više nego interesantno! Dokle god na prvo mesto budete stavljali zajedničke interese, a ne lične prioritete, dokle god budete u fazonu “mi” a ne “ja” - nećete imati nikakvih problema. Za slobodne Blizance imamo lepe vesti – mlad Mesec na samom početku oktobra u vašem polju ljubavi, zabave, provoda, olakšanih životnih okolnosti – obeležiće u potpunosti ovaj period I doneti vam neizmerno zadovoljstvo. Bićete u pokretu, okruženi interesantnim ljudima sa kojima je lepo I lako flertovati, a obzirom da je vaša planeta ljubavi u znaku Škorpije – sigurno je I da će velike strasti biti “u igri”. Uživajte, a ako želite nešto ozbiljnije I da se “smirite” – onda je drugi deo oktobra rezervisan za vas!

Posao U ovaj mesec ulazite pod potpuno drugačijom energijom. Vrlo naporan period je sada definitivno za vama, ali ćete u prvoj dekadi još uvek biti pod pritiskom koji vam nameću poslovni saradnici I partneri. Od druge dekade lakše uspostavljate dobru komunikaciju I spremniji ste za kompromis I prilagođavanje, kao I oni sa kojima dolazite u kontakt, pa su pred vama dobre šanse za pokretanje novih poslovnih projekata I saradnje. U polju koje vlada poslovnom svakodnevicom tranzitira planeta Venera, koja će doneti skladnije odnose sa kolegama I veće razumevanje. Promene koje priželjkujete moći ćete da ostvarite tokom oktobra, ali ne očekujte da će se one dogoditi same od sebe. Od vas će se očekivati da “izgarate” na radnom mestu, no nemojte žaliti truda – rezultatima ćete biti više nego zadovoljni! Sredinom meseca mogući su jači troškovi, ali generalno – finansije idu ka oporavku I poboljšanju.

Zdravlje U drugoj dekadi meseca doći će do blagog energetskog pada, Imunitet vam baš I neće biti najbolji I u ovom periodu bi bilo dobro da se više odmarate, jače hranite I uzimate neophodne vitamine I minerale. Ostatak meseca je prilično dobar.

Pred vama je veliki horoskop: Otkrijte šta je zapisano na dan vašeg rođenja!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

RAK

Ljubav U vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava I braka nalazi se tranzitni Mars, čiju energiju možete iskoristiti I pozitivno I negativno. Naime, podrška od strane Jupitera u vašem polju doma I porodice, kao I mlad Mesec u ovoj kući početkom oktobra, daju vam novu priliku, novu šansu, da emotivne relacije koje su vam važne učvrstite I stabilizujete. Ako je to ono što zaista želite – Mars će vam doneti novu snagu, više obostranog truda I strpljenje da ojačate svoj odnos. Međutim, njegovu energiju možete iskoristiti I za svađe I sukobljavanje, što definitivno ne bi dovelo do ničeg pozitivnog. Dobro razmislite kako ćete I na koji način graditi svoje ljubavne odnose u ovom periodu. Veliku priliku ste dobili, sada je I iskoristite. Ako su neki od vas upleteni u neku formu tajnog odnosa, koja se naglo razvila tokom prethodnog meseca, budite obazrivi – sve ono što se dešava između vas I “tajne ljubavi” postajaće sve intenzivnije I lako vas može odvući od redovnog partnerstva. Usamljeni Rakovi – Venera je u tranzitu kroz vaše polje ljubavi, a u trećoj dekadi tu ulaze i Sunce i Merkur. Slobodno očekujte velike aktivnosti, mnogo novih poznanstava, dobar provod, flertove I zabavu do ranih jutarnjih časova. Kod mnogih od vas je međutim prisutna potreba da se jače vežu I da nađu partnera sa kim mogu da grade ozbiljan odnos. Drugi deo meseca doneće vam prave prilike baš za to.

Posao Sunce, koje vlada vašim poslovima i finansijama, u znaku je Vage do početka treće dekade oktobra, pa obećava pripadnicima vašeg znaka solidne saradnje I dobre partnerske relacije. Takođe, lakše ćete uspevati da se izborite sa zahtevnim obavezama, pa nije ni čudo što će neki od vas u drugom delu ovog perioda imati šansu da poboljšaju svoj poslovni status. Sa nadređenima se trudite da funkcionišete u kompromisnoj varijanti, naročito tokom druge dekade, jer ćete tada vrlo često biti iznervirani kritikama upućenim na vaš način rada. Nezaposleni Rakovi neka se aktiviraju od samog početka meseca, jer su pred vama više nego dobre šanse da nađete adekvatan posao za sebe. Neki od vas će imati priliku za češća poslovna putovanja, a naročito ćete biti aktivni polovinom oktobra. Očekujte da se obim poslovanja proširi, naročito onima koji imaju porodične firme ili privatni biznis. Finansije korektno.

Zdravlje Dosta solidan mesec u zdravstvenom segmentu. Ako ste pripadnik mlađe generacije – više obratite pažnju na imunitet od drugog dela oktobra. Oni koji su nešto stariji neka vode računa o urogenitalnom traktu. Ako imate tegoba vezanih za kičmu, ruke, ramena – naći ćete adekvatnu terapiju za sebe.

Savršena supruga, dobra majka: Muškarci, jurite ženu u ovom horoskopskom znaku!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

LAV

Ljubav Mesec koji Lavovima obećava prilično korektne odnose u emotivnim vezama I brakovima. Prisustvo Venere u polju doma I porodice do polovine meseca daje vam novu priliku da sa bračnim partnerom izgradite bolju komunikaciju, jaču povezanost, ali I da probudite uspavane strasti. Oni u emotivnim vezama su spremniji za neke ozbiljnije korake, što podržava i vaša voljena osoba, ali oboje smatrate da nema potrebe za žurbom. Dovoljno vam je što se više razumete i što neki vaši zajednički planovi polako idu ka realizaciji. Ovaj period je dobar da povremeno uzmete par dana samo za sebe i otputujete negde, pa makar to bilo i samo za dane vikenda. Kraća putovanja I usmerenost jedno na drugo samo će vas dodatno povezati. Usamljeni pripadnici ovog znaka će tokom ovog perioda ostvariti mnogobrojne zanimljive kontakte. Vašem šarmu je sada teško odoleti i nije ni čudo što ćete sa zadovoljstvom flertovati I uživati u tome da se pripadnici suprotnog pola vrte oko vas. Ipak, u prvom delu meseca nećete imati nameru da žurite I sve ono što se bude dešavalo će biti vrlo površno. Od drugog dela oktobra I ulaska Venere u vaše polje ljubavi, situacija će se naglo preokrenuti. Mlađim pripadnicima znaka otvoriće se neograničene mogućnosti za zabavu I avanturu, dok će oni koji su spremni da se ozbiljnije obavežu – sada imati pravu priliku. Do kraja meseca mnogi od vas biće u stabilnim I čvrstim emotivnim vezama.

Posao Od samog početka oktobra bićete spremni za akciju. Naglašeno polje komunikacije, dogovora,pokreta mladim Mesecom u prvim danima ovog perioda, kao I tranzitni Mars u vašem polju svakodnevnih poslovnih obaveza, doneće Lavovima veliku usmerenost i angažovanost, ali u isto vreme i sposobnost da svojim zadacima prilaze odgovorno i istrajno. Neki od vas će tokom ovog perioda osetiti i potrebu da promene trenutno radno mesto I biće u potrazi za poslom. Pošto je ovo odličan mesec za dogovore sa potencijalnim poslodavcima, preporučujemo I nezaposlenima da budu aktivni. Iako ćete imati osećaj da nadređeni ne vide vaš trud na poslu, u drugom delu oktobra će mnogi od vas biti nagrađeni, i to najviše kroz finansijski segment. Privatnim preduzetnicima sledi stabilizacija I mogućnosti za proširenje poslovanja. Bolje finansijske prilike, a sada možete zaraditi I preko dodatnih angažmana.

Zdravlje Prisustvo Marsa u polju zdravlja doneće Lavovima da više obrate pažnju na svoj imunitet , naročito u drugoj dekadi oktobra, kada ćete biti podložni prehladama, virusnim infekcijama. Kod starije populacije mogu se aktivirati hronične tegobe vezane za kičmu.

Veliki horoskop do kraja 2016: Osoba iz prošlosti se ponovo vraća, roditelji ne odobravaju vezu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

DEVICA

Ljubav Uz malo truda I tolerancije, vaše emotivne I bračne relacije neće funkcionisati ni malo loše tokom oktobra meseca. Mlad Mesec u polju ličnih vrednosti početkom ovog perioda doneće Devicama potrebu da dobro razmisle o odnosima u kojima su. I sami ste svesni da je prethodnih par meseci ostavilo traga na vas I na partnera I da su neophodne promene da bi se odnos u potpunosti stabilizovao. Zapitajte se koliko vam je važna osoba preko puta vas I da li ste spremni da, zarad nje I vaše veze, pređete preko nekih nesavršenosti i ostvarite ponovo čvrstu povezanost. Oni napori koje budete ulagali u odnos u prvom delu meseca, rezultovaće pozitivnim promenama u drugom delu oktobra, kada planeta ljubavi i sklada, Venera, uđe u vaše polje doma i porodice. Odnosi u braku će se učvrstiti, a u dužim emotivnim vezama biće evidentan porast ljubavi i bliskosti. Slobodne Device – u vašem polju ljubavi nalazi se tranzitni Mars, vladar vašeg polja komunikacije i pokreta, pa nije ni čudo što ćete u ovom periodu biti mnogo spremnije da uživate u izlascima, dobrom provodu, druženju i upoznavanju novih osoba. Druga dekada oktobra je naročito interesantna, jer se tada više, podjednako zanimljivih osoba, može vrteti oko vas, pa ćete biti na slatkim mukama što se odabira “onog pravog” tiče. U suštini – ceo mesec donosi vam dobre šanse za ljubav, na vama je samo da se prepustite dešavanjima!

Posao Mlad Mesec u vašem polju posla i novca na samom početku oktobra otvoriće pred Devicama dosta dobar poslovni mesec. Sve do kraja druge dekade bićete izuzetno angažovani I poslovno usmereni I nije ni čudo što će sve ovo rezultovati stabilnošću vašeg poslovanja, ali I dobrim finansijskim prilivima. Obratite više pažnje na ljude sa kojima dolazite u kontakt, naročito polovinom meseca. U tom periodu vam se ne savetuje izbrzanost u dogovorima, ali ni upadanje u bilo kakve rasprave sa ljudima sa kojima sarađujete. Tih dana nemojte donositi odluke na brzinu, a dobro proverite da ne pravite greške i propuste prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza. Moguće su I kritike od strane nadređenih. No, ovo je samo par dana koji će biti malo turbulentni, ostatak meseca je više nego dobar po vas. Jake poslovne mogućnosti I onima koji su nezaposleni. Očekuje vas i veći broj kraćih poslovnih putovanja.

Zdravlje Umnogome bolja zdravstvena situacija i starijim i mlađim pripadnicima ovog znaka. Nastavite da vodite računa o sebi, a dobre navike koje ste u prethodnom periodu usvojili, davaće odlične rezultate. Jedino na šta treba da obratite pažnju je povećan apetit i mogućnosti za gojenje.

Najnežniji znak Zodijaka: Vešto krije svoje lice, svi misle da su hladni kao led!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

VAGA

Ljubav Mlad Mesec u vašem polju ličnosti početkom oktobra meseca doneće Vagama u emotivnim vezama i brakovima novi pogled na dešavanja u njihovim emotivnim relacijama. Vi lično ćete biti spremni da na drugačiji način pristupate voljenoj osobi, otvorićete se po mnogim pitanjima I konačno progovoriti o nečemu što vas je tištilo I mučilo u prethodnom periodu. Naime, Merkur koji je šetao po vašem polju podsvesti tokom celog septembra, kao I pomračenje Sunca u tom periodu, doneo je to da niste bili spremni da sa voljenom osobom diskutujete baš o svemu I da ste mnoge stvari čuvali za sebe. Ulaskom planete komunikacije u vaše polje ličnosti, bićete spremni da možda otkrijete i neke svoje planove i želje koji se vezuju za vaš odnos. Mars koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima, nalaziće se u znaku Jarca, što donosi donekle tvrdokornost i sporost, ali i veliku posvećenost, pa od svoje “druge polovine” očekujte da bude tu, uz vas, da vas razume I podrži. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće pred sobom mnogobrojne prilike tokom ovog meseca, ali je pitanje da li ste vi u ovom periodu spremni za neke ozbiljnije priče. Tranzit vaše vladarke Venere kroz Škorpiju u prvom delu meseca doneće vam pre intenzitet I strast nego potrebu za stabilnošću, a kada u drugom delu oktobra uđe u Strelca, tek onda ćete zaista biti u fazonu za zabavu I provod. Tek u poslednjim danima meseca osetićete da ste pronašli onu pravu osobu za sebe.

Posao Mlad Mesec u vašem znaku, prisustvo Jupitera, Sunca i Merkura, doneće vam jedan odličan poslovni period, I to najviše zahvaljujući vašim talentima, vašim sposobnostima, vašim velikim ambicijama. Ne samo da ćete biti u mogućnosti da elokventnošću i brzim razmišljanjem savladate I neke teže okolnosti, ali I doprete do onih za koje ste zainteresovani za saradnju, već ćete na sve ovo (zbog Jupitera) imati I dašak srećnih okolnosti I jednu veliku podršku na svojoj strani. Vaša vladarka će u prve dve dekade tranzitirati kroz polje posla, da bi se nakon toga Sunce preselilo u ovo polje, što samo govori o tome da će se poslovni uspesi I prilike nizati jedna za drugom. Nemojte dozvoliti da ovaj više nego dobar period prođe bez vaše velike aktivnosti! U trećoj dekadi meseca moguće je da dobijete zaslužena priznanja za svoj rad, a tada vam se otvaraju I veće mogućnosti za saradnju sa stranim firmama.

Zdravlje Velika planetarna podrška itekako će se odraziti I na vaš zdravstveni segment. U oktobru ćete se osećati, ali I izgledati odlično…samo malo kontrolišite apetit, koji će biti nešto jači nego inače. Stariji pripadnici znaka u trećoj dekadi neka povedu više računa o bubrezima. Moguće tegobe urogenitalnog trakta.

Vage, srećan rođendan! Ovaj znak štiti Venera, lako ih je prepoznati!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Ljubav Mlad Mesec u polju podsvesti početkom oktobra meseca prvenstveno će delovati na Škorpije u tom smislu da će biti spremnije da se posvete svojim emotivnim relacijama u mnogo većoj meri nego u prethodnom periodu. Ne samo da ćete vi na potpuno drugačiji način gledati na odnos sa voljenim bićem, već će I druga strana želeti da vam se više približi I da se ponovo ostvari zajedništvo koje je nekako u prethodnim mesecima bilo na vrlo krhkim temeljima. Umećete da jedno za drugo nađete prave reči, da otkrijete način kako da se više približite, a neosporno je da će vam u svemu tome pomoći I ogromna količina strasti koja će se ponovo probuditi između vas. U suštini, za emotivne veze I bračne zajednice ovo je dobar period, jer ne zaboravite – kada sve funkcioniše kako treba u spavaćoj sobi, a kada istovremeno vas dvoje možete otvoreno da pričate o problemima – lako je doći ponovo do stabilnosti, vratiti poverenje I ljubav u odnos! Usamljene Škorpije, sa tranzitnom Venerom u svom polju ličnosti u ovom periodu se osećaju odlično, a neosporno je da ćete svojim šarmom I magnetskom privlačnošću bez ikakvih problema osvajati srca onih sa kojima dođete u kontakt. Vaš vladar tranzitira kroz znak Jarca I teško je pomiriti strasti koje osećate sa potrebom da sebi izgradite čvrstu konekciju sa nekim. Neki od vas će lako ulaziti u površne odnose, dok će drugi ipak biti spremniji da čekaju “ono pravo”, za šta postoje velike šanse u drugom delu oktobra.

Posao Vaš vladar Mars nalazi se u znaku Jarca, gde je od izuzetnog uticaja I moći, I u vašem polju komunikacije, dogovora, pokrete. Planeta Venera je u vašem znaku, pa vam sve ovo zajedno donosi prave sposobnosti da ostvarite odlične kontakte sa potencijalnim saradnicima I da otvorite sebi mnoga vrata. Funkcionisaćete tokom ovog meseca dvostruko – dok ćete sa jedne strane razrađivati I proširivati postojeće saradnje I boriti se da ostvarite nove kontakte, sa druge ćete imati izuzetnu posvećenost planovima koje ćete razrađivati I čekati pravi momenat kada možete da se aktivirate I na ovom polju. Vaša kreativnost I ideje doći će do punog izražaja ulaskom Sunca I Merkura u vaš znak u trećoj dekadi oktobra. Ovo je standardno odličan poslovni mesec, što se ni ovom prilikom neće promeniti. Od treće dekade aktiviraće se saradnje sa strancima, a ovaj će vam period biti I finansijski najuspešniji!

Zdravlje Dok je segment fizičkog zdravlja postavljen više nego dobro, I tu ne biste trebali da imate nikakvih problema, psiha će vam malo biti opterećena I to najviše tokom druge dekade oktobra. U tom periodu se trudite da se više odmarate I opuštate.

Ljubavni horoskop za oktobar: Škorpije će živeti kao u raju!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

STRELAC

Ljubav Vreme je za novu fazu u vašim emotivnim vezama I brakovima. Iza vas I partnera je prilično naporan period I mnogi od vas nisu sigurni u kom pravcu dalje idete. Možda ćete u prvih nedelju dana još uvek “klackati” kada je komunikacija sa voljenom osobom u pitanju, ali I sami ćete videti da ćete vrlo brzo uspeti da otvorite srca jedno drugom I konačno pokrenete rešavanje problema koji su vas pratili. Ne samo da se u vaš odnos ponovo može vratiti bliskost I zajedništvo, već neće biti ni čudno ako mnogi parovi u ovom periodu požele proširenje porodice, a oni u dužim emotivnim vezama – zajednički život ili veridbu, brak. U svakom slučaju, srećni događaji će obeležiti treću dekadu oktobra, pa se spremite da uživate punim plućima. Ako su neki od vas imali nekih nesuglasica ili problema sa porodicom voljene osobe, tu bi od drugog dela meseca stvari polako trebale da počnu da dolaze na svoje mesto. Usamljeni pripadnici ovog znaka će se prvenstveno baciti na zabavu, ali I na ostvarivanje novih prijateljstava I kontaktata. Neki od vas će naći zanimljive sagovornike I interesantne priče I preko interneta I društvenih mreža. Sve do kraja druge dekade više ćete biti u varijanti neobaveznih priča I nećete biti spremni da tek tako otvorite I poklonite svoje srce nekoj osobi. Ulaskom Venere u vaš znak koja će obeležiti treću dekadu meseca – pred vama će se otvoriti ogromne šanse za pravu ljubav koja vredi truda….

Posao Naglašen znak Vage kroz koji tranzitira I vladar vašeg znaka, doneće Strelčevima tokom oktobra meseca velike poslovne šanse I priliku da kroz veze I poznanstva otvore sebi mnoga vrata. Takođe, vaše polje posla I novca obogaćeno je tranzitom Marsa, koji vam donosi ogromnu posvećenost, stabilnost I čvrstu volju da ostvarite ono što ste zacrtali. U prve dve dekade meseca ćete napraviti I reorganizaciju svojih poslova, ali biti I u mogućnosti da planirate I analizirate šta I kako trebate raditi na dalje. Dobre ideje I kreativnost takođe će obeležiti ovaj period. Treća dekada oktobra donosi vam posebnu angažovanost, ali I odlične poslovne šanse, kao I izuzetno povećanje u finansijskom segmentu. I u ovom periodu su jako naglašeni dodatni poslovni angažmani, I deo novca će vam stizati I sa te strane. Ako ste nezaposleni – više zaista nemate nikakvih razloga za čekanje I oklevanje. Prilika da nađete nešto povoljno za sebe će biti!

Zdravlje Vaš psihički segment će biti blago opterećen u prvoj polovini meseca, I u tom periodu ćete biti više skloni I povremenim padovima imuniteta. Ostatak meseca je više nego dobar za mlađe pripadnike znaka, dok bi stariji trebali da obrate pažnju na hronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kičmu, noge.

Mali godišnji horoskop za 2017: Saznajte na vreme šta vas čeka, spremite se za prilike i neprilike!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

JARAC

Ljubav I sami ste svesni kroz koliko su naporan period prošle vaše emotivne relacije. Da su neki odnosi ozbiljnije poljuljani, to je I vama I partneru jasno….Međutim, ulazite u period kada ćete moći da korigujete dosta toga I mislim da je pravi trenutak da se ozbiljno posvetite odnosu u kojem ste. Mars u tranzitu kroz vaš znak daće vam dovoljno energije I posvećenosti očuvanju veze I doneće veću potrebu da stabilizujete svoje emotivne relacije. Ne samo to – I partner će na drugačiji način moći da sagleda neke svoje greške i zato nije ni čudo što će se atmosfera u vašim emotivnim relacijama u potpunosti promeniti. Sada je sve na vama dvoma, a zaista postoje ozbiljne prilike da se “zaturene” i potisnute emocije ponovo probude između vas dvoje. Čak će I strast, koje će u ovom periodu biti više nego inače, biti dodatni pokretač I na pravi način “začiniti” sve ono što se bude dešavalo. Iskoristite ovaj povoljan mesec! Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, tranzitira kroz Škorpiju i vašu kuću prijatelja, interneta, društvene aktivnosti. Mnogi usamljeni pripadnici ovog znaka biće mnogo više raspoloženi za izlaske I druženja I nije ni čudo što ćete u ovakvom okruženju, sa dobrom energijom koja vas trenutno prati, itekako uspeti da pronađete svoju “srodnu dušu”. Neki kontakti koji se budu pokrenuli u prvom delu oktobra, u drugom delu meseca itekako mogu rezultovati ulaskom u jedan stabilan I trajan odnos!

Posao Mlad Mesec početkom oktobra, kao I tranzit velikog benefika Jupitera i Sunca kroz vaše polje karijere, doneće Jarčevima da I tokom ovog perioda mogu očekivati napredak I prosperitet. Na ove dobre okolnosti, kroz vaše polje ličnosti tranzitira Mars, dajući vam veliku ambicioznost I prodornost u poslovnom segmentu. Vi ste I do sada bili neko ko je bio spreman da odgovorno I strpljivo napreduje, korak po korak, a ovo će sada dodatno biti pojačano, pa nije ni čudo što bi sredinom meseca mogli da očekujete promenu pozicije na bolje ili makar dobar finansijski podstrek za svoj trud I rad. U prvom delu meseca naglašene su mogućnosti za ostvarivanje novih poslovnih saradnji, a ovaj period daje vetar u leđa I nezaposlenim Jarčevima. Podrška od strane prijatelja ili usluga od nekih osoba pomoći će vam da dođete do adekvatnih, pravih ponuda. Jaki kontakti sa strancima, naročito od drugog dela oktobra.

Zdravlje Mars u tranzitu kroz vaš znak donosi vam veliku energiju, ali obzirom na vašu prirodu – itekako ćete se trošiti I povremeno može doći čak i do iscrpljenosti organizma, naročito tokom druge dekade meseca. U ovom periodu se trudite da se više odmarate i nađete vreme samo za sebe.

Osuđena na samoću: Žena u ovom znaku se nikad neće udati!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Ljubav Iako ćete vi I emotivni ili bračni partner uglavnom težiti kompromisu tokom oktobra meseca, postojaće par perioda koji će, na kratko, donositi turbulentnije situacije u vašu vezu. Tokom druge dekade javiće se prve nesuglasice, najviše zbog toga što će komunikacija između vas dvoje biti nešto slabija, a oboje ćete imati “kratak fitilj”, pa ćete od sitnog problema verovatno napraviti svađu epskih razmera. Na svu sreću, pa će ovo biti jedna od vaših čuvenih “bura u čaši vode”, što znači da ćete se vrlo brzo oboje smiriti I shvatiti da ste se preganjali i nervirali bez preke potrebe. I tokom treće dekade iskrsnuće još jedan momenat neusaglašenosti između vas dvoje, ali ovog puta će se vezivati za manjak zajednički provedenog vremena, pa će se očas posla probuditi neke sumnje I prebacivanja. Sad, da li ćete vi lično nešto “muljati”, to samo vi znate, ali da se ne lažemo – imaćete predispozicije za neku tajnu komunikaciju….Slobodne Vodolije će tokom oktobra imati mnogo jači društveni život nego inače, pa nije ni čudo što ćete se lako upuštati u zanimljivu komunikaciju i blaga flertovanja. I strasti će od drugog dela ovog perioda prosto buknuti kod vas, pa će pojedini biti itekako raspoloženi za malo neobaveznih kontakata I avanturica. Ako ste raspoloženi za nešto trajnijeg karaktera, drugi deo oktobra je savršen za vas – pojava osobe koja će umeti na pravi način da vam priđe I da vas “obuzda”….

Posao Mlad Mesec početkom oktobra, Sunce, Jupiter i Merkur – sve ove planete će naglasiti vaše polje inostranstva, šireg znanja, ekspanzije I razvoja. Evidentno je da je pred Vodolijama jedan period kada ste spremni za proširenje I svog znanja, ali I obima poslova, a sve više ćete se okretati I ka drugim prostorima gde biste mogli plasirati ono što radite. Venera u polju karijere tokom prve polovine meseca donosi vam korektne odnose sa nadređenima, ali samo ako prihvatite da “igrate” po njihovim uslovima I ako se prilagodite nekim zahtevima koje vi lično smatrate nepotrebnim. Mnogima od vas su u glavi I neki novi planovi, ali I dodatna angažovanja, a pojedini će čak imati I pregovore sa drugim firmama, naravno – daleko od radoznalih očiju. Sve ono što tokom ovog meseca budete planirali, svoju će realizaciju dočekati tek u novembru – zato ne žurite I ne donosite neke odluke naprečac.

Zdravlje I pored dosta dobre planetarne podrške na vaš znak, što će vam doneti stabilan imunitet I slabu podložnost sezonskim virusima i prehladama, ipak je u vašem polju podsvesti Mars, što ukazuje na povremen stres i psihičke “padove”. Trudite se da se odmarate I spavate dovoljno.

Teška kao crna zemlja, a bez nje bi svet bio dosadan: Žena u ovom znaku svakome je potrebna!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

RIBE

Ljubav Mlad Mesec u vašem polju promena početkom oktobra nagoveštava da biste I vi I partner trebali da uvedete značajne promene da biste unapredili vaš odnos. Naime, evidentno je da je protekli period, koji je bio dosta komplikovan, itekako ostavio traga na vašim bitnim emotivnim relacijama. Dobro je da ste oboje svesni da je komunikacija I usklađenost vaš osnovni problem I da je neophodno da se u ovom segmentu sredite I stabilizujete. Sada zaista I imate prilike za tako nešto, a čini mi se da će druga dekada oktobra u suštini I označiti taj preokret I okretanje u većoj meri jedno prema drugom. Treća dekada pripadnicima vašeg znaka već donosi mnogo bolju komunikaciju, porast ljubavi I strasti I jaču povezanost sa voljenom osobom. Samo jedan savet za vas – ne može jedna osoba napraviti problem, kao što ga ne može samo jedna rešiti. Oboje snosite svoj deo krivice za trenutnu situaciju, pa je neophodno da oboje I učestvujete u procesu “izlečenja”. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, nove emotivne priče I počeci su pred vama. Mlad Mesec (ova planeta vlada vašim poljem ljubavi) I to u polju strasti, promena – doneće Ribama početak jedne neobično strasne I uzbudljive veze. Ova osoba će umeti na pravi način da vam priđe I “podvuče vam se pod kožu”, pa nije ni čudo što ćete jako brzo već biti na sedmom nebu. Najjače predispozicije za početak ovih zanimljivih dešavanja su tokom druge dekade oktobra.

Posao Proces promena u poslovnom segmentu, koji je značajnije započeo tokom septembra meseca (mada na prilično turbulentan I vama lično neprijatan I težak način) nastavlja se I tokom oktobra, ali u potpuno drugačijoj atmosferi. Komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima, koja je bila vaš kamen spoticanja, sada je mnogo stabilnija I lako je dogovoriti se sa drugima, naći kompromis I zajednički jezik. Vladar vašeg polja posla, Mars, u odličnoj je poziciji na vaš znak, I na mestu svoje egzaltacije, što će Ribama doneti jake mogućnosti za napredovanje, ali I učvršćivanje postojećih poslovnih pozicija. Druga dekada meseca može vam doneti prolaznu nervozu I neke papirološke probleme, a u ovom periodu obratite pažnju I na nove dogovore, kao I na to da ne napravite veće propuste u radu. Od početka treće dekade otvara se prostor za napredovanje I promenu pozicije na bolje, ali I za finansijski “bum”.

Zdravlje Planetarna podrška na vaš znak stoji, tako da je sigurno da ćete u zdravstvenom segmentu osetiti veliko olakšanje I prevazilaženje tegoba koje vas prate mesecima unazad. Ipak, još uvek nije vreme za opuštanje – vodite računa o imunitetu, koji je I na dalje prilično slab.

Pred vama je veliki horoskop: Otkrijte šta je zapisano na dan vašeg rođenja!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs