Iz astro ugla

Vage, srećan rođendan! Ovaj znak štiti Venera, lako ih je prepoznati!

Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma
Zanimljivosti
09:54h Autor:
Vage, srećan rođendan! Ovaj znak štiti Venera, lako ih je prepoznati!
Foto: Shutterstock

Horoskopski znak Vaga može se opisati samo jednim citatom: "Ah, ah! Kako je danas sve čudno! A još juče je sve bilo kao i obično. Da se nisam preko noći promenila? Čekaj da razmislim: jesam li bila ista kad sam jutros ustala? Sve mi se nekako čini da sam se osećala malo drugačijom. Ali ako nisam ista, pitanje je ko sam? Ah, to je velika zagonetka!"

Da, to je "Alisa u Zemlji čuda". Ako ste Vaga u horoskopu, onda vam je jasno koliko je ta situacija komplikovana i naporna. Ako poznajete Vagu, onda takođe znate koliko je ta situacija komlikovana i naporna. Ali, sasvim je izvesno da je obožavate. I one vas. Jer nema osećajnijeg znaka i vi to dobro znate (iako ste možda Rak).

Elem, element Vage je Vazduh. I ovde bi mogla da se stavi tačka. "Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak. Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za Vagu, posebno ono koje je na ličnom nivou. Svojim pobedničkim mentalitetom i kooperativnošću nisu skloni da budu dugo sami.

Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma. U prirodi joj je da je inspirišu interesantne knjige, nesavladive diskusije i zanimljivi ljudi što joj rasteruje dosadu.

Veliki horoskop do kraja 2016: Osoba iz prošlosti se ponovo vraća, roditelji ne odobravaju vezu!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vladajuća planeta Vage je ljubitelj lepih stvari - Venera, pa je kvalitet uvek važniji od kvantiteta za osobe u ovom znaku. Okružene su umetnošću, muzikom i prelepim mestima kako bi mogle da dostignu pun potencijal. Pošto su po prirodi kooperativne, vrlo često rade sa drugima na kreativnim projektima.

Vagu fascinira ravnoteža i simetrija. Često su to osobe koje cene ravnopravnost, ne podnose nepravdu gde god ona bila i čine sve da je otklone. Nisu skloni suočavanju bez razloga i više vole da sačuvaju mir, gde je to moguće. Baš kao što su potrebna dva predmeta za ravnotežu tako i Vage češće biraju da su u grupi ili paru, nego da su sami.

Vaga je povezana sa bubrezima koji su filter u izlučivanju nepotrebnih materija iz organizma. Zato je važno da uzimaju dovoljno tečnosti, što smanjuje pritisak na bubrege i poboljšava opšte zdravstveno stanje. Periodični pregledi bubrega i mokraćnih kanala su važni kako bi im telo pravilno funkcionisalo.

Najveći problem za Vage je kada su prinuđene da biraju stranu. Ponekad provedu previše vremena u spoznaji i argumentaciji svake strane pa zaborave da uopšte imaju svoje mišljenje. Često se i rasplinu u svojoj neodlučnosti. Nije retko videti da Vage polude u donošenju odluka kada se uključi još koji argument ili mišljenje. Ključ je naravno u toj "svetoj" ravnoteži kojoj toliko teže.

Mali godišnji horoskop za 2017: Saznajte na vreme šta vas čeka, spremite se za prilike i neprilike!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs