Plastična hirurgija

Ugojila se na brzinu, pa salo prebacila u zadnjicu: Devojka (36) oduševljena rezultatima! (FOTO)

Potrošila je čak 10.000 evra kako bi dobila izgled sličan Kim Kardašijan
Zanimljivosti
09:12h Autor:
Ugojila se na brzinu, pa salo prebacila u zadnjicu: Devojka (36) oduševljena rezultatima! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Medicinska sestra Marlen Čajna podvrgnula se operaciji vrednoj više od 10.000 evra kako bi imala pozadinu kao njen idol, Kim Kardašijan.

Kako bi njena guza bila velika i obla poput guze slavne Kim, ova 36-godišnjakinja iz Majamija se podvrgnula takozvanom brazilskom podizanju zadnjice, tokom kojeg su joj doktori ubacili nešto manje od dva kilograma masti u guzu. Na operaciju se odlučila nakon što je godinama bezuspešno pokušavala povećati svoju guzu prirodnim metodama.

"Bez obzira na to koliko sam vežbala, nikako nisam stizala do rezultata koje sam želela. Bila sam zadovoljna izgledom i oblikom svoje zadnjice, ali htela sam da je malo veća. Želela sam guzu kakvu ima Kim Kardašijan, koja je prelepa i sve što obuče na njoj izgleda savršeno", ispričala je.

Htela je usne poput Anđeline Džoli: Unakažena i očajna, molila da joj vrate stari izgled! (FOTO)

Tvrdi da je to što je vežbala po nekoliko sati dnevno pet do šest puta nedeljno nije dovelo do željenih rezultata. Dodaje da je čak u jednom trenutku radila i po 300 čučnjeva dnevno, ali od njih nije imala koristi.

Pre operacije čekao je težak zadatak - morala je da se maksimalno udeblja kako bi doktori mogli uzeti mast sa drugih delova tela i prebaciti je u njenu guzu. U nekoliko nedelja udebljala se oko osam kilograma, hraneći se picom i sladoledima.

Tokom petosatne operacije doktori su injekcijama izvadili mast iz njenih ruku, leđa, stomaka i bedara, a potom su tu mast ubacili u njenu zadnjicu. Dodatna dva kilograma u stražnjici značila su da joj ništa od stare odeće više ne pristaje pa je nakon operacije krenula u kupovinu odeće, i to samo one koju bi inače naviše nosila sama Kim Kardašijan.

"Obavila sam kupovinu i obnovila garderobu. Bilo mi je važno da suknje i pantalone imaju visoki struk. Bila sam toliko oduševljena svojim telom da sam kupovala samo odeću koju bi Kim nosila, kupila sam nekoliko kombinezona i uskih suknji koje ona stalno nosi", ispričala je.

Ovo joj nije prva estetska operacija, pre tri godine povećala je grudi, a danas tvrdi da je završila sa operacijama.

Pare od razvoda uložila u silikone: Iako izobličena, presrećna je jer svi gledaju u grudi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs