Jezivo

Čudni zvuci su im dopirali iz televizora: Bizarni snimak zaprepastio svet! (VIDEO)

Ubrzo smo počeli da čujemo plač iz soba u kojima u tom trenutku ne boravimo. Kad uđemo unutra, zvuk prestaje. Počele su da se pojavljuju senke, videli su ih čak i naši roditelji dok smo pričali preko skajpa, ispričala je devojka
Zanimljivosti
03:40h Autor:
Foto: Ilustracija / Profimedia

Slučajevi paranormalnih aktivnosti u kućama na internetu isplivavaju sve češće, ali ovaj je ceo svet ostavio bez daha.

 

Naime, devojka koja se na portalu Youtube predstavlja kao Šiz Mekoj (ShizzMcCoy), objavila je snimak na kom se čuje kako iz njenog televizora dopiru demonski zvuci!

 

"Kad smo se uselili, primetili smo da na svim elektronskim uređajima slika poigrava, a telefon se puni u rikverc. Ekran televizora se slomio iz čista mira, a plejstejšn uređaj se hladio, umesto da se greje", otkriva devojka svoje bizarno iskustvo.

 

Ona dodaje i da su ona i njen cimer čuli udarce po vratima spavaće sobe svaki put kada su sami u stanu.

 

"Svaki put tri udarca, i to svaki put kad smo sami u stanu. Ubrzo smo počeli da čujemo plač iz soba u kojima u tom trenutku ne boravimo. Kad uđemo unutra, zvuk prestaje. Počele su da se pojavljuju senke, videli su ih čak i naši roditelji dok smo pričali preko skajpa", napisala je devojka uz video snimak.

 

Goli i bosi pobegli na -30, uzrok smrti nepoznata sila: Jeziva planina čuva tajnu punih 57 godina!

 

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Ali, poslednjih dana počele su da se dešavaju najstrašnije stvari.

 

"Gasovi izlaze iz svakog elektronskog uređaja. Iz telefona, televizora, laptopova, čak i iz božićnih igračaka! Mislili smo da se odmorimo od toga slušajući muziku na aj-podu, ali zvuk onda dolazi iz slušalica", otkiva Šiz i dodaje da su dovodili dva eksperta u stan, i oba su potvrdila da se tu nalaze demonski entiteti.

 

Nakon svega, njen cimer počeo je da radi strašne stvari u snu.

 

"Grebao je na vrata, vrištao, vukao pokrivače i u snu čučao ispod mog kreveta. Tri cimera koja su na početku živela sa nama, odmah su se iselili od straha. Noćas se u stanu sav nameštaj ispomerao. Naočare su mi same spale sa glave i razbile se o zid. Te noći sam i  ja otišla. Ponela sam svu moju tehnologiju iz tog stana, i nikad se više ništa nije čulo", dodala je u opisu videa.

 

U videu devojka pokušava da komunicira sa glasom iz televizora, čak i da dobije odgovor.

 

"Odmah na početku snimka čuje se "Odmah ili ću te ubiti", kasnije se čuje plač i naređenje "Odlazi", a ostale reči nisam razumela", objasnila je i zamolila sve koji preslušaju snimak da podele sa njom šta su čuli.

 

Doktorka vaskrsla tri dana nakon smrti: Jecala pred Bogom, videla raj i pakao! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs