Da li ste među njima

Njeno drugo ime je izazov: Žena koje se muškarci plaše, a ne mogu bez nje!

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom, pa prepiranja i svađice doživljava kao stimulans
Zanimljivosti
09:04h Autor:
Foto: Shutterstock

Ona je impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna.

 

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak Zodijaka - žena Ovan svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da zaseni sve ostale znakove.

 

Uvek se raduje novim izazovima pa je tipična žena rođena u znaku Ovna ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja.

 

Večiti je i nepokolebljivi optimista, pa je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

 

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom, pa prepiranja i svađice doživljava kao stimulans.

 

Teška kao crna zemlja, a bez nje bi svet bio dosadan: Žena u ovom znaku svakome je potrebna!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovna neretko je izazov. Kad je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća potčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laska joj jer za ženu Ovna to je znak da partner zna koliko ona vredi.

 

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja i te kako jeste. Želi da stvari idu lagano ako je u pitanju ljubav. U ljubavi se oslikava njen avanturistički duh.

 

Kao u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može da bude poput bujice - u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u idućem je više nema. Prijateljstva sa ženom Ovnom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za čitav život.

 

Voli da ima širok krug prijatelja jer konstantno menja interese i njen tempo ne mogu svi da prate.

 

Nije kriva zla rodbina, već zvezde: Ova 3 znaka sebi uvek upropaste vezu!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...