Ne dajte da vas prevari

On je pritajeni egoista i manipulator, a svi ga vidimo kao dobricu: Drugo lice najpitomijeg znaka!

Ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, odnosno uvek postoji ravnoteža
Zanimljivosti 26.06.2016. - 17:31h Autor: B92
Foto: Profimedia

Osobe rođene u sazvežđu Raka treba prihvatiti kao romantične dušice i hipersenzitivce, ali trebalo bi i da pripazite s obzirom na manje vidljivu stranu njihove ličnosti.

1. Ćud je Raka smešna rabota
Osoba rođena u ovom znaku često menja svoje raspoloženje ili prolazi kroz različita psihička i emocionalna stanja, tako da ponekad ne treba tražiti konkretan povod ili uzrok, kao ni razumljivo ili logično objašnjenje.

 

2. Svoje ne da
Ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, odnosno uvek postoji "ravnoteža". To što su Rakovi izuzetno senzitivni i satkani od tananih emocija, oni istovremeno poseduju i dobar "oklop". Mozete biti sigurni da oni brižljivo čuvaju sve ono do čega im je stalo.

 

3. Svaki dan je novi test
Ukoliko vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog ljubavnog carstva, onda morate da budete spremni na različite testove izdržljivosti i poverenja, kao i emotivne privrženosti.

 

Horoskop koji otkiva do gole kože: Zapisano baš sve, brutalno iskreno!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

4. Ne pristaje na kompromis
Rak od svog partnera očekuje potpunu privrženost, beskrajnu pažnju i razumevanje i naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost.

 

5. Porodica na prvom mestu
Nikako ne treba zaboraviti da su Rakovi veoma tradicionalni i da je porodica njihovo najsigurnije utočište.

 

6. Osećanje, ne obračun
Od njih ne treba očekivati veliku fizičku hrabrost i potrebu za dokazivanjem. Rakovima je mnogo važnije ono što poseduju u svojoj duši, zatim u svojoj porodici ili u ljubavnoj vezi.

 

7. Gospodari duhovnog carstva
Dilema da li je vrednije duhovno ili materijalno carstvo za njih ne postoji, jer na sebi svojstven način oni uvek biraju duhovno carstvo. Pod tim podrazumevaju pravi porodični komfor i sve uslove koji su neophodni za harmoniju i potpuni užitak njihove porodice.

 

Teška kao crna zemlja, a bez nje bi svet bio dosadan: Žena u ovom znaku svakome je potrebna!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

8. Detektori za iskrenost
Oni su veoma senzitivni, zavodljivi, povodljivi i zaljubljivi, ali vaš prolazak kroz "prvu kapiju" ne znači ništa, jer oni vas neće pustiti ni korak dalje ako u vama ne postoje iskrena osećanja.

 

9. Mazite ga, pazite ga
Nemojte zaboraviti da Rak naprosto uživa u tome da bude pažen i mažen, ali on ima i prevelika očekivanja i u tom smislu, zahteva "poseban tretman". Odnosno, morate da pružite maksimum u bilo kom smislu.

 

10. Ključar ljubavi
"Ključeve ljubavi" Rak sigurno drži u svojim rukama, a "tajnu šifru" brižno čuva u svojoj glavi jer to je najsigurniji način da se trajno sačuva vaša ljubavna veza.

 

Da li vi pamtite nekog ovakvog Raka?

 

Zapisano na dan vašeg rođenja: Pročitajte budućnost iz 5 životnih polja!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...