Ben Stiler

Poznati glumac iskreno: Nisam znao da sam bolestan, vest je došla kao grom iz vedra neba!

Glas urologa se naglo utišao kao u filmovima ili serijama kad nekome moraju da kažu da ima rak. Bio je to klasičan Volter Vajt trenutak, osim što se radilo o meni i niko nas nije snimao, podelio je svoje iskustvo Ben Stiler
Vip priča
03:12h Autor:
Foto: Profimedia

Poznati glumac Ben Stiler otkrio je da mu je pre dve godine dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Tokom gostovanja u emisiji “The Howard Stern Show”, pedesetogodišnji glumac, dobitnik Emi nagrade, prvi put je javno progovorio o borbi koju je vodio sa rakom prostate.

 

Rekao je da mu je bolest dijagnostikovana u junu 2014, a već dva meseca kasnije bio je na operaciji. U septembru su mu rekli da je izlečen.

 

“To je za mene bio kao grom iz vedra neba jer nisam znao da sam bolestan”, objasnio je glumac. “U početku nisam znao šta će da se desi. Bio sam uplašen. Prestao sam da planiram bilo šta, nisam mogao ni da ugovaram snimanja filmova.”

 

Tumor je u njemu rastao pet godina i da nije obavio tumorske testove antigena specifičnog za prostatu ne bi se na vreme otkrilo. Vest je podelio i na Tviteru gde je objavio i tekst na svom blogu: "Imao sam rak pre nekoliko godina i hteo sam nešto da kažem o tome i testiranju koje mi je spasilo život".

 

Srpski fizičar tvrdi da je našao lek za rak: Ovako je lečio i sebe i druge! (VIDEO)

 

Opisao je scenu kad mu je doktor saopštio da ima rak. Ona je delovala kao scena iz nekog filma: "Glas urologa se naglo utišao kao u filmovima ili serijama kad nekome moraju da kažu da ima rak. Bio je to klasičan Volter Vajt trenutak, osim što se radilo o meni i niko nas nije snimao". Stiler je sada odlučio da javno progovori o svojoj dijagnozi kako bi podstakao druge da se testiraju.

 

“Čini mi se kao da mi je test spasao život”, rekao je glumac Hauardu Sternu. Takođe je rekao da je vest prvo saopštio svojoj deci, a potom i bliskim prijateljima, među kojima je i Robert de Niro, koji je pobedio rak prostate pre nekoliko godina.

 

“Prva stvar koju sam uradio kada su mi saopštili dijagnozu je ta da sam odmah otišao na internet kako bih saznao nešto više. Video sam da je i De Niro bolovao, pa sam ga odmah pozvao.”

 

Ben je na kraju rekao da sada 100 odsto više ceni život.

 

Od čega zaista umiremo: Celog života se plašimo pogrešnih stvari!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...