Astrologija otkriva

Bikovi, stiže vam bračna ponuda: Nedelja prekretnica u životu svih znakova!

I Blizancima se ove sedmice smeši upoznavanje partnera za ceo život
Zanimljivosti
01:20h Autor:
Bikovi, stiže vam bračna ponuda: Nedelja prekretnica u životu svih znakova!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa portala www.astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Tokom ove sedmice možete imati problema sa nadređenima u smislu da isti neće imati dovoljan stepen tolerancije prema vama. Zahtevaće neke stvari koje nisu realne i samim tim su moguće svađe između vas i njih. Savet je da vodite računa da ne odreagujete previše burno, jer to ne bi bilo dobro po vas. Ako ne radite, šanse za kvalitetan posao u ovoj sedmici su vam jako male.

Ljubav: U ovoj sedmici će vam u braku biti lakše nego prošle nedelje. Posvetite se voljenom biću i gledajte da ga na neki način iznenadite onim što voli i za šta imate novca. To će vam i te kako značiti, ali ćete takođe sebe predstaviti u svetlu u kakvom vas je nekada najviše voleo. Ako niste u vezi moguća, je ista sa osobom u znaku Jarca.

Zdravlje: Moguća je upala mišića.

Bik

Posao: Na poslu ćete osetiti znatno veće zadovoljstvo, nego što je to bio slučaj do sada. Vi samo treba da budete odgovorni i posvećeni poslu na kome ste i biće dobro. Ako ne radite, pokušajte na mestima vezanim za manji oblik marketinga. Tu biste i te kako mogli da imate uspeha, i ne samo to, već bi nadređeni i te kako cenio vaš trud i zalaganje.

Ljubav: Nalazite se u odličom periodu po pitanju braka. Posvetite se svemu tome i biće ok. Moguća je kratka ljubomora od strane voljenog bića ka vama, ali ništa u toj meri strašno. Ako ste slobodni moguća je veza preko posla sa osobom koja je rođena u vodenom znaku Zodijaka i koja je par godina starija od vas.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za disanje.

Blago vama ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka: Oni žive najduže!

Blizanci

Posao: Na poslu vam je bolje. Ima i dalje nervoze kod vas, ali kako sedmica bude prolazila, biće vam sve bolje i bolje. Važno je da ne dozvolite nekim nepotrebnim sitnicama da vas iznerviraju. Ako ne radite, mogli biste da pokušate na mestima gde bi kao pojedinac bili u centru pažnje i gde bi na neki način imali publiku.

Ljubav: U braku će biti malo lakše, ali i dalje to nije odlično. Treba još dosta da poradite na samom odnosu kako bi vam bilo dobro u potrebnoj meri. Ako niste u emotivnoj vezi, vidim jako veliku mogućnost za istom sredinom sedmice i tu osobu bi trebali da upoznate na neki način preko starijeg prijatelja koga poznajete oko 2 godine.

Zdravlje: Mogući su problemi sa bolovima u želucu.

Rak

Posao: Ako ste dobili bolje radno mesto onda mu se maksimalno posvetite. Moram da naglasim jednu jako bitnu stvar a to je da je moguća provokacija od strane kolege koji je rođen u vašem znaku Zodijaka. Pokušajte da budete takvi da ne dozvolite da vas previše isprovocira. Ako ne radite pokušajte u manjim marketima i to od utorka pa do kraja radne sedmice.

Ljubav: U braku će biti malo napetija situacija i to pre svega zbog posla. Nervozu sa posla možete preneti i na kuću i tu je problem. Ako niste zaljubljeni želim da znate da ćete tokom vikenda imati mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja je dominantna i koju poznajete duže vremena.

Zdravlje: Moguće je povećanje krvnog pritiska.

Ljubavni horoskop za jun upozorava: Očekujte sukobe i katastrofe!

Lav

Posao: Na poslu imate podršku od strane nadređenih, ali i od kolega. Budite maksimalno posvećeni poslu na kome ste, ali i tome da zadati zadatak ostvarite na najbolji mogući način. Mnogo će vam značiti za dalje. Ako niste zaposleni vidim mogućnost zaposlenja na mestu vezanom za internet marketing.

Ljubav: U braku će biti dobro. Jednostavno ćete uživati u svakom smislu te reči u sedmici pred vama, tako da budite bez brige. Ako ste slobodni, moguća je avantura sa osobom koju ćete upoznati na nekoj zabavi kod društva. Moguće da je u pitanju rođendan na koji ćete otići za vikend, ali je važno da ne očekujete previše od te osobe.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Devica

Posao: Vi ste izuzetno vredna osoba i samim tim kada je neko takav može očekivati napredovanje. Treba još malo da se potrudite i svakako da ćete moći da ostvarite cilj koji imate. Ako niste u radnom odnosu ova sedmica ne obećava previše. Bićete jako blizu da se zaposlite, ali će se nešto isprečiti i samim tim nećete uspeti.

Ljubav: U braku je prisutna napetost zbog nekoga od roditelja sa jedne strane, ali ćete to rešiti već nekako. Budite smireni i nikako nemojte biti svađalački nastrojeni. Ako niste u emotivnoj vezi savet je da se družite što više sa osobama rođenim u vodenim znacima Zodijaka, jer bi baš sa nekom od tih osoba mogli da započnete vezu.

Zdravlje: Moguće su zubobolje.

Potpuno blagostanje čeka čak 3 znaka u junu: Neverovatno tačan horoskop!

Vaga

Posao: Vi ste stabilna i prizemna osoba. Na poslu vam ide po planu i tako će se i nastaviti. Samim krajem radne sedmice je moguć problem sa osobom koja je iznad vas na poslu. Ciljam na šefa, ili na nekog ko više zarađuje, a radi u vašem kolektivu. Neće biti ništa toliko strašno, ali će uticati na energiju koju pružate na poslu. Ako ne radite preskočite ovu sedmicu.

Ljubav: Volite partnera, ali mu ne pokazujete emociju na način na kakav on to želi. Pokušajte da budete drugačiji i emotivniji i videćete na koji način će vam to uzvratiti. Ako niste u vezi, na žalost, nemam lepe vesti za vas. Ne vidim mogućnost kvalitetne veze, ali svakako možete imati neko kratkotrajno dešavanje.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

Škorpija

Posao: Cenite mesto na kome radite. To je odlično za početak i samim tim je savet da tako nastavite i na dalje. Ne bi bilo loše da tražite dodatnu poslovnu obavezu od strane nadređenog, jer će to i te kako uticati na vaše finansije. Ako niste zaposleni, aktivirajte se oko poslova iz oblasti informatike.

Ljubav: U braku ima problema, ali i ljubavi. Druga polovina sedmice će vam biti odlično prikazana da rešite sve to što je loše. Ako niste u vezi moguća je ista sa osobom koja je izuzetno uspešna u poslu kojim se bavi, ali koji na neki način ima veze sa poslom iz oblasti komercijale. U pitanju je razvedena osoba i malo starija osoba od vas.

Zdravlje: Mogući su problemi sa očnim pritiskom.

Dolazi vaših 5 minuta: Tri najbolja dana u 2016. godini!

Strelac

Posao: Nadareni ste poslovnom energijom koja će pre svega biti jaka u ovoj sedmici. Samo hrabro do cilja. Ako ne radite, ne bi bilo loše da se više posvetite traženju poslova koji imaju veze sa vašom stručnom spremom. Misljenja sma da ćete moći na takvom nekom mestu da se zaposlite.

Ljubav: Nemojte se brinuti ako voljeno biće odluči da ide na neki put. Neće biti ništa loše po vaš odnos. Ako niste emotivno ispunjeni tj ako niste u vezi vidim mogućnost takvog dešavanja sa osobom koju ste upoznali na letovanju prošle godine, ili na nekom drugom kupalištu. Osoba je vezana za grad u kome živite.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Jarac

Posao: Teška nedelja je iza vas. Dobro je da ste uspeli sve to da izgurate. Na dalje će vam biti mnogo lakše i samim tim nemate razloga da se sekirate. Bavljenje sportom bi i te kako dobro došlo kako bi izbacili iz sebe nakupljen bes iz prethodnog perioda. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za rad na električnim uređajima.

Ljubav: Partner shvata šta vam smeta kod njega i to menja. Vi naravno ne treba previše da se inatite, već gledajte da voljenom biću pokažete emociju, kao i zahvalnost za to što želi da se promeni. Ako ste slobodni imaćete mogućnost promena i to sa osobom koja je povezana sa inostranstvom.

Zdravlje: Moguć je pad imuniteta.

Horoskop i majčinstvo: Od Vage nema boljeg roditelja, Škorpija najgora!

Vodolija

Posao: Ponovo vas hvata loša energija i neraspoloženje. Ponovo pravite greške kao pre. Izuzetno olako shvatate radno mesto na kome ste i to nije dobro. Morate nešto menjati kod sebe. Ako ne radite moguće je zaposlenje u trgovini i nemojte previše birati poslove, jer vam nije vreme za to, već morate bilo šta naći.

Ljubav: Ne valja to šta radite. Taman budete fini prema partneru i deluje da je idealno i onda opet napravite nešto šta je loše. Morate da se manjate, jer tako kako je sada ne može biti dobro u budućnosti. Ako ste slobodni sve što vidim je mogućnost avanture i to je sve. Istu ćete imati mogućnost da imate sa jako dobrim prijateljem.

Zdravlje: Zdravlje će vam biti dobro.

Ribe

Posao: Dobro vam ide na poslu i tako će se i nastaviti. Malo vam je opala energija, ali stižete na vreme da obavite poslovne zadatke, a to je svakako nešto što je najvažnije. Ako ne radite, odmorite se u ovoj sedmici i sledeće krenite u akciju. Dane pred vama iskoristite da uživate u meri u kojoj vam to mogućnosti dozvoljavaju.

Ljubav: Bračna situacija vam je odlična. Posvetite se dragom biću i uživajte u svakom danu sa njim, jer zaista tako trebate činiti. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja je rođena isto u vašem znaku Zodijaka, ili u znaku Raka. U pitanju je osoba tu negde vaših godina, ili čak malo mlađa od vas.

Zdravlje: Mogući su problemi sa nadimanjem stomaka.

Horoskop otkriva kakva si ljubavnica: Sve zapisano onako kako jeste, nema prevare!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs