Da li ste među njima?

Horoskop otkriva: Intuicija je najjače oružje ova dva znaka, s njima nema šale!

Dešava se svima da osete nešto, ali prosto ne pridaju značaj ili predosećaj povežu sa nečim što njima odgovara, što svakako umanjuje sposobnosti koje imaju
Zanimljivosti 27.03.2016. - 21:54h Autor: astrousluge.com
Foto: Shutterstock

Tekst je preuzet sa sajta www.astrousluge.com

 

Astrolog Marina Todorović

 

Za izraženu intuiciju je potrebno nekoliko pokazatelja u horoskopu. Uglavnom je to veza između Ascedenta, dvanaestog polja, Plutona i Neptuna. Ono što je takođe važno jeste da li osoba radi na tome da isprati taj unutrašnji osećaj i shvati ga na pravi način. Dešava se svima da osete nešto, ali prosto ne pridaju značaj ili predosećaj povežu sa nečim što njima odgovara, što svakako umanjuje sposobnosti koje imaju.

 

Intuicija je nešto što nam pomaže da donesemo pravu odluku, ali uzalud svako upozorenje ako sama osoba nije dostigla zadovoljavajući nivo zrelosti na duhovnom planu. Astrološkom analizom, utvrđeno je da najjaču intuiciju imaju Škorpije i Ribe, a može se reći da tu spada i Strelac, samo što se na različite način manifestuje njihova intuicija.

 

Oni pobeđuju, imaju moć, oholi su i otmeni: Horoskop izdvaja ova 3 znaka!

 

 

Ribe mogu sanjati neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj i one nekako najlakše prepoznaju "znakove". Dosta ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veliki duhovnici. Kod njih je taj unutrašnji mir izuzetno važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako beže od stvarnosti. Ipak, ako se ozbiljno posvete sebi, mogu dostići prosvetljenje. Njihov moto je "ja osećam" i uglavnom se rukovode time šta su predosetili, što je zapravo intuicija.

 

Stalno viđate iste brojeve? Evo kakvu vam poruku anđeli šalju njima!

 

 

Škorpije imaju tu sposobnost da iz pogleda "pročitaju" šta neko misli. One imaju istančan osećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj te su iz tog razloga sposobne da predosete šta će uslediti. Ovaj znak tačno oseća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj. Uvek predosećaju samo što nekad ignorišu "poruke" i svesno se prepuštaju riziku. Ovaj znak voli opasnost i uzbuđenje pa baš iz tog razloga neće uvek da poslušaju sebe, jer su željni akcije. Ovo je posebno izraženo u ljubavi.

 

Probudite šesto čulo: Moćna intuicija može da se razvije!

 

 

Strelac je znak koji se takođe može okarakterisati kao produhovljen samo je pitanje da li rade na sebi i koji su tip znaka. Ukoliko su postigli taj unutrašnji sklad, oni mogu ozbiljno da porade na svojoj intuiciji i da je prate, što ih može zaštititi u nekim nezgodnim situacijama. Ovaj znak ima ogromne kapacitete samo ih, na žalost, ne iskoriste svi. Imaju tu sreću da im intuicija nepogrešivo ukazuje na opasnosti ali i dobre prilke, međutim, neće uspeti da protumače ništa ukoliko nisu razvili kod sebe osećaj unutrašnjeg zadovoljstva.

 

Najteže kombinacije dvoje ljudi: Ovde nema sreće!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...