Astrologija

Nedeljni horoskop otkriva: Blizancima cveta ljubav, Vodoliju čekaju problemi zbog ljubomore!

Saznajte šta vas čeka u periodu od 28.03.-03.04.2016. godine na polju ljubavi, zdravlja i posla
Lifestyle
12:06h Autor:
Nedeljni horoskop otkriva: Blizancima cveta ljubav, Vodoliju čekaju problemi zbog ljubomore!
Foto: Shutterstock

Tekst je preuzet sa portala www.astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Na poslu se postavljate jako odgovorno. Svesni ste svojih kvaliteta i onoga koliko možete. To je karakteristika koja će vam i te kako značiti za dalje. Moguća je ponuda za dodatni posao od strane nadređenog. Moći ćete istu da odradite na pravi način a na vama je svakako da odlučite. Ako ne radite ipak preskočite ovu sedmicu za traženje posla.

Ljubav: Partneru smeta što znate da budete grubi u samoj komunikaciji. To će vam biti naglašeno više nego inače sredinom sedmice, pa gledajte da se nekako promenite i da izbegnete takav vid komunikacije. Ako ste slobodni imaćete veliku mogućnost avanture sa osobom sa kojom radite i koja izgleda baš atraktivno.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima.

Bik

Posao: Na poslu će vam biti malo lakše nego što je bilo u proteklih sedam dana. Nekako ćete shvatiti situaciju u kojoj se nalazite i samim tim ćete se osećati opuštenije. Ako ne radite ne bi bilo loše da pokušate na mestima vezanim za rad sa hranom, kao što su restorani, ili objekti brze hrane.

Ljubav: Bračna situacija će biti lakša, ali nije to još uvek u toj meri dobro. Samo radite na tom odnosu i biće bolje. Ako niste u vezi vidljiva je mogućnost promene tog stanja i to sasvim slučajno. Nemojte se iznenaditi ako na putu do prodavnice, ili tokom odlaska u butik i slično upoznate tu neku finu osobu.

Zdravlje: Mogući su bolovi u rukama.

Horoskop otkriva: Intuicija je najjače oružje ova dva znaka, s njima nema šale!

Blizanci

Posao: Na poslu širite pozitivnu energiju. Ne samo da vas kolege vole, već je i nadređenima jako prijatno kada vide osobu poput vas. Ako ne radite imaćete mogućnost da nešto nađete, ali znajte da vam ova sedmica nije u toj meri dobro prikazana po pitanju nalaženja kvalitetnog posla.

Ljubav: U braku je divno. Ljubav cveta na sve strane što se kaže. Samo budite i dalje to šta jeste i neće biti problema. Partner je podjednako srećan kada je sa vama u kući, ili kada izlazite negde. Ponosan je na vas u svakom smislu te reči. Ako niste u vezi otvoriće vam se ogromna mogućnost novih dešavanja preko posla. Ta osoba će biti malo mlađa od vas, ali bi kraj iste moglo da vam bude jako lepo. Na vama je odluka.

Zdravlje: Moguć je problem sa krvnim pritiskom.

Rak

Posao: Vidite kako vam može biti bolje. Jednostavno samo sebe ubedite da ste neko ko mnogo može i dokazujte se na delu i biće fino. Ako niste u radnom odnosu pre svega definišite šta zapravo želite da radite. Nemojte sebe siliti na nešto šta vam ne prija, ali svakako nemojte ni previše birati. Sami ste svesni da je danas jako teško po pitanju posla.

Ljubav: U braku je vidljiva velika nervoza. Činite stvari koje voljenom biću nikako ne prijaju. To nije dobro. Još veća nervoza će biti naglašena za vikend. Naravno da može biti bolje i da sve to loše možete izbeći, ali morate pričati jedno sa drugim na drugačiji način, nego što ste inače činili. Ako ste slobodni preskočite ovu sedmicu. Neka kraća avantura je moguća, ali ne i nešto kvalitetnije.

Zdravlje: Moguće su pojačane migrene ako bolujete od iste.

Znaci koji pokazuju da je ljubav umrla: Ovo će najpre odati horoskopske znake!

Lav

Posao: Na poslu će vam raspoloženje zavisiti od toga da li ste neplanirano potrošili mnogo novca, ili pak niste. Ako niste onda neće biti problema, ali ako jeste onda ćete biti skloni velikoj nervozi i samim tim možete ulaziti u svađe sa osobama sa kojima radite što i te kako može uticati na sam tok posla. Ako niste zaposleni imaćete mogućnost nalaženja nečega honorarnog, ali ne vidim nešto u toj meri kvalitetno.

Ljubav: U braku ima ljubavi. Vi ste svesni šta i kako voljeno biće misli o vama, ali jednostavno nekada znate bez previše razmisljanja da kažete nešto šta nije pametno. Dobro je da će voljeno biće biti staloženo i da neće reagovati na prvu loptu što se kaže, tako da verujem da će biti dobro. Što se tiče slobodnih osoba vidljiva je ogromna mogućnost veze i to preko kruga porodice. Znači preko rođaka bi trebalo da upoznate tu osobu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa lošom cirkulacijom.

Devica

Posao: Poslovno vam nije loše, ali je problem u tome što brzo odustajete. Jednostavno nemate strpljenja i čim krene malo loše razmisljate o tome da idete odatle. Ne činite to. Morate biti jači i više posvećeni svemu tome šta radite. Vodite računa da sredinom sedmice ne donesete pogrešnu odluku. Ako niste zaposleni imaćete mogućnost to da promenite, ali mislim da nećete imati dovoljno energije da se aktivirate. Nekako ćete biti dosta pasivni.

Ljubav: U braku je ljubav jaka. Problem je u tome što ste nekako previše tvrdoglavi, ali mislim da vas je voljeno biće naučilo takvom i da jednostavno ne zamera puno toga, ali morate gledati da budete drugačiji, jer ćete tako pojačati tu emociju i bićete znatno srećniji nego sada.

Zdravlje: Moguće su vrtoglavice.

Veliki prolećni horoskop: Precizna prognoza za naredna tri meseca!

Vaga

Posao: Mnogi su vam posvećeni na poslu. Žele da vam pomognu i pošto je tako onda iskoristite sve to. Ne želi niko da vam načini nešto loše. To napominjem da se ne bi iznenadili promenom ljudi sa kojima radite. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za trgovinu, ali neka budu u pitanju manji objekti.

Ljubav: Bračna situacija nije loša, ali ako i dalje niste rekli šta vam smeta kod voljenog bića; savet je da to učinite što pre. Značiće vam i te kako za dalje. Ako ste slobodni promena je moguća uz pomoć bliskog prijatelja. Ta osoba će vas upoznati sa svojim prijateljem i tako ćete moći da uđete u vezu.

Zdravlje: Moguće su prehlade.

Škorpija

Posao: Na poslu ste iz nekog razloga jako nervozni. Sve vam nekako smeta i stalno biste da idete i tražite bolje. Nemojte to sebi raditi. Ok, dobro je što vam je energija takva da želite više, ali ako ćemo iskreno nije vam ni tu loše gde ste. Nemojte sebi stvarati problem gde ga nema, jer ako biste otišli i te kako biste se pokajali, a nadređeni ne bi želeli da vas vrate nazad. Vodite računa da ne prenaglite u odlukama tokom ove sedmice. Ako niste zaposleni na žalost ne vidim promene.

Ljubav: U braku je slična situacija kao i na poslu. Jednostavno nešto morate menjati kod sebe. Pokušajte da se izdvojite i da sami sa sobom razmite šta je sve ta osoba činila za vas i koliko je pažljiva. Tada ćete najbolje shvatiti da je vredan vašeg truda, ali da vi grešite. Ako niste u vezi moguća je avantura sa komšijom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.

Intimni horoskop otkriva: Kakav vam je partner potreban?

Strelac

Posao: Sredinom sedmice ćete biti mnogo opušteniji nego sada. Imaćete pozitivna dešavanja na poslu, ali i jako veliku mogućnost napredovanja na istom. Ako niste u radnom odnosu pokušajte na mestima koja su vezana za rad na terenu. Znači birajte poslove gde ćete se kretati i putovati što više.

Ljubav: Verujem da ste uspeli da pobedite ljubomoru u sebi i da više verujete partneru. Ono šta je potrebno da znate je to da ste jako voljeni od strane njega, ali mu smeta kada mu ne verujete. Početkom sedmice ćete biti skloni svađi. Nekako sve to može krenuti iz šale, a da onda postane velika svađa. Ne činite to. Slobodnim osobama je moguća veza sa osobom koju bi mogli da upoznate na sportskim terenima.

Zdravlje: Moguće je oticanje nogu.

Jarac

Posao: Vi ste neko ko ima jako puno znanja i svakako da je posao nešto šta lako nalazite. Tu gde ste niste previše zadovoljni, ali budite jači. Videćete da će vremenom biti mnogo bolje. U suštini sedmica pred vama neće doneti nikakve velike promene. Ako ne radite bilo bi dobro da pokušate na mestima kao što su zanatske radnje i slično.

Ljubav: Znate i te kako da volite, ali znate i da budete preterano zatvoreni u pokazivanju emocija. To će biti slučaj u ovoj sedmici i onda partner nešto može posumnjati. Iz tog razloga će vam postavljati mnoga pitanja zbog čega ćete se nervirati i biti skloni svađi. Ako niste u vezi poslušajte savet prijatelja rođenog u vodenom znaku Zodijaka i uđite u vezu sa osobom koju vam isti savetuje.

Zdravlje: Moguće su zubobolje.

Razoružajte ih ovim rečima: Slaba tačka svakog znaka!

Vodolija

Posao: Na poslu i dalje niste skoncentrisani na potreban način. Mnogo ste nervozni i nekako kao da na silu obavljate te poslovne dužnosti koje imate. Pokušajte da budete drugačiji u smislu da ćete više raditi i videćete da ćete onda imati ogromnu podršku od strane nadređenih. Ako ne radite, bilo bi dobro da pokušate na mestima čiji se poslovi obavljaju na računarima.

Ljubav: U braku znate biti tvrdglavi i to previše. Takođe znate biti skloni provociranju voljenog bića. Jednostavno to nije dobro i morate nešto menjati ako želite da budete srećniji. Ako niste u vezi imaćete mogućnost poznanstva u gradu i pošto je tako onda naterajte sebe da se krećete i družite što više, a po najviše za vikend.

Zdravlje: Mogući su jači bolovima u zglobovima ruke.

Ribe

Posao: Na poslu vam nije loše, mada ste u proteklih par dana malo pali sa energijom. Verovatno je u pitanju umor, ali bez obzira na sve to vi ćete svakako imati mogućnost uspeha i na dalje. Nadređeni će razumeti sve to šta vam se dešava. Ako ne radite odmorite malo i sledeće sedmice se aktivirajte oko traženja posla.

Ljubav: U braku pokazujete nervozu, ali je očigledno da ste jako voljeni od partnera. Vi ste neko ko ima tu neku specifičnu emociju u sebi i voljeno biće to i te kako zna. Ako ste slobodni moguća je promena. Do iste bi moglo doći tokom setnje kraj vode, ili u parku. Ta osoba bi trebalo da bude izuzetno atraktivna, ali i uspešna u poslu koji obavlja.

Zdravlje: Moguća je pojačana depresija.

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs