Iz astro ugla

Prvi znak u horoskopu: Ovan se po jednoj osobini izdvaja od svih!

Dragi Ovnovi, srećan vam rođendan. Vaše karakteristike retko ko poseduje
Zanimljivosti
00:46h Autor:
Prvi znak u horoskopu: Ovan se po jednoj osobini izdvaja od svih!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Astrolog Milica Miholjčić

Dragi Ovnovi, srećan vam rođendan. Vaše karakteristike retko ko poseduje. Imate stav i mišljenja da morate vi prvi da donesete odluku. Nikad ne tražite asistenta. Vi ste prava numerološka jedinica, koja je pod uticajem Marsa i Sunca. Nećete se boriti da zauzmete sporednu ulogu, već uvek prvi ili nikako. Muškarcima ovaj opis više pristaje, ali kada su žene u pitanju, tada imamo manji problem.

Ova karakteristika da su pomalo pionirski raspoloženi, lepšem polu ne pristaje u većoj meri. To su žene ratnice, koje se bore rame uz rame sa kolegama, ukućanima, komšijama. Svet ih vidi tako. Ne žele da se dokazuju koliko vole da potroše energiju. Venera je u lošijem dostojanstvu u ovom znaku, pa samim tim gubi primarnu prirodu i možemo videti devojke Ovnove koje idu na kardio vežbe, teretanu, tamo gde mogu da se dobro preznoje. Ambijent im nije bitan koliko sam ugođaj da se takmiče i da pobede.

Najteže kombinacije dvoje ljudi: Ovde nema sreće!

Ljudi rođeni u znaku Ovna mogu biti izuzetno besni i ponekad pucaju po šavovima bez većeg problema. Brzo planu jer je ovo vatreni znak. Po prirodi su skloni naglostima, pa se savetuje da se povremeno spuste na zemlju uz jedan kristal, koji će ih prizemiti i pomalo kanalisati energiju, koju su skupljali u sebi. Intuicija im je na solidnom nivou. Posle velikog rada dolazi na red osvešćena ova osobina koja im pomaže u životu da brzo donesu rešenja.

Ne vole ništa sporo pa se sam kvalitet ovde gubi, jer je najbitiji kvantitet koji je Ovnu svojstven, jer nema nameru da razvlači nešto što ne donosi nikakvu konkretnu ideju kada je u pitanju karakteristika ovog znaka. Vole da se fizički troše pa biraju radna mesta gde se preznojavanje, čak je i poželjno. Nisu neradnici već naprotiv...

Vole često da jedu proteine životinjskog porekla kako bi regenerisali svoje mišiće i dobili na snazi. Imaju stav ponekad da su najvažnije njihove odluke, a ostali se ne pitaju mnogo, pa timski rad ovim osobama ne pričinjava veliko zadvoljstvo.

Veliki prolećni horoskop: Precizna prognoza za naredna tri meseca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs