Uzrok mnogih stvari

Moć prošlih života: Niste ni svesni kakvu energiju prenosite u sadašnjost!

Mnogi dolaze u vaš život kako bi otplatili bol koji su vam naneli ili ispravili pogrešne poteze. Ali, u pamćenju vaše duše postoji uspomena koja stvara veliki strah i vi bežite od njih umesto da se posvetite rešavanju karme
Lifestyle
07:58h Autor:
Moć prošlih života: Niste ni svesni kakvu energiju prenosite u sadašnjost!
Foto: Thinkstock

Niste svesni koliki deo svog života provodite u energiji prošlih života! Živite život nesvesni onoga što činite, podstaknuti iskustvima iz prošlih života.

Čak 85% vaših životnih iskustava zasnovano je na iskustvima iz prošlih života. Sve što ste kreirali bazira se na energiji prošlih života. Svemir će da kreira situacije u kojima ćete naplatiti ili otplatiti.

Kada biste unapred znali šta morate da uradite u vezi sa prošlim životima, pobegli biste jer vaše Niže Ja ne želi suočavanje s prošlošću i onim što morate da naučite. Mnogi dolaze u vaš život kako bi otplatili bol koji su vam naneli ili ispravili pogrešne poteze. Ali, u pamćenju vaše duše postoji uspomena koja stvara veliki strah i vi bežite od njih umesto da se posvetite rešavanju karme i zatvaranju tih vrata.

Koliko ste života živeli do sada: Ovi znakovi otkrivaju sve reinkarnacije!

Strah je grozna emocija i duboko usađenau vašoj podsvesti i često ga niste ni svesni. Ljudi u sebi nose jako mnogo straha, ali čine malo kako bi ga se rešili i kako bi napredovali. Strah će vas paralizovati i to tako snažno da nećete ispuniti svoju sudbinu u ovom životu. Stalno vas tera da ostanete u svom ličnom zatvoru. Ne vidite ga, nego samo osećate i zbog toga nikada ne možete da spoznate zbog čega je u vama i da li se radi o prošlom životu ili ne.

Oslobodite se straha!

On vam nije potreban. Suočite se sa strahom bez obzira o čemu se radi i ostvarite svoju sudbinu.

Šta je vaša sudbina?

Vašu sudbinu ste odabrali i napisali pre svog rođenja u svom životnom planu koji se zove natalna karta ili karta rođenja. Dobar astrolog pomoći će vam da razumete šta ste došli da naučite i istražite i s kojim ste prošlim životima došli da se suočite.

Zašto imate problema s novcem ili partnerima? Vaša natalna karta ima za to odgovore. Ko ste? Da li znate? Vaša natalna karta će da prikaže pravog vas, a ne onu sliku koju vaše Niže Ja želi da imate o sebi. Jako je lako pronaći odgovore unutar natalne karte. Jednostavno je pronaći i vaše strahove.

Kada je u pitanju analiza natalne karte, nemate čega da se bojite. To je samo mudrost o vašoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Ko ste bili u prošlom životu: Odgovorite na ova pitanja i saznajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs