Nikad nije kasno da postanete mama

Zvezde koje su rodile posle 40

Zablistale zvezde šou-biznisa postale su majke u petoj deceniji, neke od njih prvi put, a neke su se baš tada odlučile za treće ili četvrto dete
Zanimljivosti
18:46h
Zvezde koje su rodile posle 40

Mama posle četrdesete? Zašto da ne! Brojna istraživanja pokazala su da rađanje u petoj deceniji može da bude veoma dobro za zdravlje majke. Rođenje deteta u četrdesetoj ili kasnije utrostručuje šanse da žena doživi 100. godinu i smanjuje joj šanse da će oboleti od raka materice. Prednosti trudnoće nakon 40. prepoznale su i poznate zvezde šou-biznisa, pa se sve veći broj njih odlučuje za majčinstvo u tim godinama. Hale Beri, Maraja Keri, Uma Turman, Meril Strip, Selin Dion samo su neke od tih slavnih mama.

Hale Beri

Poznata glumica i jedna od najlepših žena sveta nedavno je objavila vest da će drugi put postati mama. Prelepa Hale čeka prinovu sa svojim verenikom, francuskim glumcem Olivjeom Martinezom. Iako je glumica mnoge iznenadila ovom vešću jer je ovog leta napunila 47 godina, ona ne mari za to. Hrabro je odlučila da svojoj petogodišnjoj ćerkici Nahlu, iz veze s bivšim dečkom Gabrijelom Obrijem, podari brata ili sestru.

Maraja Keri

Pevačica je imala 42 godine kada je prvi put postala majka. Ona je na svet donela blizance - dečaka Marokana i devojčicu Monro. Pevačica se porodila carskim rezom, i to nakon višemesečne terapije protiv steriliteta, zbog čega su njen suprug Nik Kanon i ona posebno slavili rođenje dece. Pevačica je nakon porođaja izjavila da oseća da je trudnoća pomogla njenim vokalnim sposobnostima i da joj je ojačala glas.Selin Dion

Nakon manjih problema s održavanjem trudnoće, pop zvezda Selin Dion porodila se u četrdeset drugoj godini i na svet donela blizance, i to dva dečaka. Kanadska pevačica porodila se mesec dana pre roka carskim rezom, posle više neuspelih trudnoća i sitnih komplikacija. Njenom suprugu Reneu Anželilu blizanci su bili drugo i treće dete, jer je ranije dobio sina Renea Šarla.

Uma Turman

Glumica Uma Turman imala je 41 godinu kada je medijima izjavila da očekuje dete s dečkom Arpadom Busonom. Glumica je prošle godine treći put postala mama, a na svet je donela još jednu devojčicu. Inače, Uma iz prvog braka s glumcem Itanom Hokom ima dvoje dece, i to trinaestogodišnju ćerku Maju i sina Levona, koji ima deset godina. Glumica je posle porođaja izjavila da to što je prešla četrdesetu nije izazvalo nikakve komplikacije.

Meril Strip

Jedna od najboljih i najviše nagrađivanih glumica svih vremena, rekorderka u nominacijama za Oskara, ali i za Zlatni globus, imala je nepune 42 godine kad je rodila četvrto dete - devojčicu Lujzu Jakobson Gamer. Iako je bila ostvarena kao majka, to što je pregazila četrdesetu nije je pokolebalo i bez razmišljanja je odlučila da rodi i četvrto dete. Oskarovka, inače, ima tri ćerke i jednog sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs