Odvratno

Posle 2 godine rešio da očisti akvarijum: Stvorenje iz vode zgadilo 3 miliona ljudi! (VIDEO)

Zbog svoje anatomije - oštrih bodlji, teško ih je izvaditi bez problema, pa bi vam zato bilo bolje da redovno čistite svoje akvarijume, kako ne biste došli u ovakvu situaciju
Zanimljivosti
13:08h Autor:
Posle 2 godine rešio da očisti akvarijum: Stvorenje iz vode zgadilo 3 miliona ljudi! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / Gurutek

Obratite pažnju - naročito vi koji u stanu držite akvarijume sa vodozemcima - evo šta može da se dogodi kad zapostavite redovnu higijenu!

Čovek koji se na Youtube portalu predstavlja kao Gurutek, ima veliki akvarijum sa ribicama već više od dve godine. Kako je čišćenje "kućice" za vodozemce pomalo gadan posao, on ga je stalno odlagao, ali kada je iz akvarijuma počeo da se širi užasan miris, a ribice da nestaju, rešio je konačno da to obavi.

Međutim, ono što ga je sačekalo čim je uronio ruku, a voda se uzburkala, ostavilo je bez teksta i njega i 3 miliona korisnika Youtube-a!

Naime, unutra se za te dve godine razvio ogroman čekinjasti crv, koji je dostigao dužinu od neverovatnih 1.2 metra!

Bizarne pojave uplašile i najhrabrije: Ovih 7 bića su i dalje nerešena misterija (FOTO)

Foto: Youtube printscreen / gurutek
Foto: Youtube printscreen / gurutek

Razlog zašto ga nikada nije primetio tokom ove dve godine, jeste zato što čekinjasti crvi obično miruju sklupčani ispod trave i korala u akvarijumu, a izlaze vrlo retko, samo kada treba da jedu.

Obično ne porastu baš ovoliko, ali masivni akvarijum i mnoštvo "pregradica" i ukrasnih trava pomoglo mu je da se sakrije toliko dugo.

Zbog svoje anatomije - oštrih bodlji, teško ih je izvaditi bez problema, pa bi vam zato bilo bolje da redovno čistite svoje akvarijume, kako ne biste došli u istu situaciju kao Gurutek.

Prokletstva koja i danas prate ljudsku vrstu: Dići će vam se kosa na glavi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs