Sudbina

Najseksepilnija pljačkašica na svetu: Zatvor joj doneo i slavu i posao! (FOTO)

Kada je zaustavljena tinejdžerska banda predvođena 21-godišnjom devojkom, ova lepotica je ubrzo nakon toga prozvana "najseksi pljačkašicom na svetu"
Zanimljivosti
15:40h Autor:
Najseksepilnija pljačkašica na svetu: Zatvor joj doneo i slavu i posao! (FOTO)
Foto: Facebook / Stephaniebeaudoinofficial

Stefani Bodoan optužena je za provalu u 39 kuća, za šta je kažnjena s 90 dana zatvora. Ali, njena dosadašnja "karijera" samo joj je pomogla da uđe u svet modelinga.

Krupnija devojka koja je zaludela svet: Ova Hrvatica pomera modne granice! (FOTO)

<\/div>

Naime, mestašce u Kvebeku u leto 2014. godine je završilo u velikom broju medija širom sveta. Tamo je zaustavljena tinejdžerska banda predvođena 21-godišnjom devojkom koja je ubrzo nakon toga prozvana "najseksi pljačkašicom na svetu".

Seksi gospođa (47): Pojavila se na plaži i svi su gledali samo nju! (FOTO)

<\/div>

Njena banda većinom je pljačkala po kućama, a suđenje njoj kao vođi potrajalo je gotovo dve godine. Naime, tek je ove nedelje Stefani osuđena na 90 dana zatvora nakon što je proglašena krivom za provalu u 39 kuća i krađu 80 hiljada dolara i ostalih luksuznih dobara. Nije joj pomogla ni činjenica da su joj u automobilu pronađena tri komada vatrenog oružja.

Debeljuca osvojila modni svet: Da li je ovo najseksepilniji model za donji veš? (FOTO)

Zanimljivo, njena tri najbliža pomoćnika danas imaju po 11, 13 i 17 godina, a njihov identitet je anoniman jer su maloletni.

Mladi zavodnik zaludeo devojke: Možete li da pogodite čiji je ovo sin? (FOTO, VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs