Da li ste vi među šampionima?

Zvezde otkrivaju: Ko je najbolji domaćin prema horoskopu

Od 12 znakova samo 4 spadaju među domaćine kod kojih svi ostali uvek žele da se vrate
Zanimljivosti
21:08h Autor:
Zvezde otkrivaju: Ko je najbolji domaćin prema horoskopu
Foto: Shutterstock

Iako smo generalno nacija poznata po tome da voli dobro da ugosti i zabavi prijatelje, samo četiri astrološka znaka se izdvajaju kao najbolji među domaćinima.

Lav

Kao kralj životinja, on caruje i u svom domu. Lavovi su divni roditelji koji imaju fantastičnu vezu sa svojom decom. Pravedni i jaki, oni pružaju sjajan primer kako bi trebalo da se ponaša. Umeju da pružaju podršku i daju dobar savet i uvek su okruženi brojnim prijateljima.

Pošto uživaju u društvu, kuća im je često puna gostiju, koji se uvek sjajno provode.

Kada dolazite kod Lava u kuću, slobodno možete da izostavite kafu i slatkiše, ali nikako ne smete doći bez pića. Preferiraju dobro staro vino ili domaću rakiju.

Bik

Ako u komšiluku imate luksuznu vilu sa raskošnim dvorištem u kojem se često priređuju zabave, budite sigurni da tu živi bar jedan Bik. Moglo bi se pretpostaviti i da je Veliki Getsbi bio rođen u ovom znaku zodijaka.

Bikovi uvek drže porodicu na okupu, a kuća im je obično luksuzno opremljena i sa mnogo detalja. Kada slave rođendan, krštenje ili slavu nikada ne štede i neće im biti teško ni da pozajme novac kako bi proslava bila pompezna i bogata.

Na njihovoj trpezi uvek ima svega, ali pošto više uživaju u priči i pesmi, oni obično organizuju da celo slavlje neko drugi spremi umesto njih, a oni se pobrinu za dobru atmosferu.

Škorpija

Vole svoje odabrano malo društvo i uvek će ga rado ugostiti. Oni su uvek centar pažnje na okupljanjima, ali ne bez razloga.

Njihov posao koji uvek odlično obave je dobro raspoloženje i pametna organizacija, pa zato nije ni čudo što ih ljudi toliko uzdižu na tron. Groze se tradicinalnih proslava i uvek radije potežu alternativu kojoj naravno daju i svoj pečat.

Kod Škorpija u kući je kao kod Dionisa, vina uvek ima, pogotovo crnog. Ovog domaćina ćete smrtno uvrediti ukoliko ne popijete sa njim piće. Makar to bio i običan liker.

Ribe

Nasuprot Škorpijama, Ribe uživaju u tradicionalnom duhu i često su pobožne. Rođeni u ovom znaku umeju da budu pomalo pasivni, ali ipak uživaju u planiranju i organizaciji rođendana i praznika.

Slava se u njihovoj kući obavezno poštuje sa svim običajima, a gosti su uvek dobro došli. Sa njihovih vrata niko neće biti vraćen, čak iako nisu planirali da ih neko poseti. Za pola sata napraviće kolač i poslužiti kafu. Domaću, naravno.

Ribe neće propustiti priliku da naprave zimnicu ili ispeku rakiju. Svoje drage goste će sa ponosom poslužiti slatkim od dunja ili trešanja koje su sami spremili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs