Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za februar: Najgori period za Bika, Devici sve polazi za rukom!

Ovaj mesec obeležiće napetost kada su u pitanju Vage, dok će Vodolijama ljubavni i društveni život zasijati
Zanimljivosti 29.01.2016. - 21:14h Autor: astrousluge.com
Foto: Shutterstock

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Imate odličan razlog da se nadate uspehu na ovom polju. Imaćete originalne ideje koje ćete sprovesti u delo bez većih problema. Imaćete utisak da vam sve ide od ruke i nećete odustati od zacrtanog cilja. Imate veću podršku planeta na nebu tokom meseca februara. Naplata računa od ranije sa velikim uspehom se očekuje pa nemate razlog da očajavate zbog novčane situacije koju trenutno imate.

 

Ljubav: Jedna od glavnih tema kojima ćete se baviti jeste upravo ljubavni plan. Imate osećaj da treba nekome da pripadate, ali se niko ne pojavljuje onako kako ste vi to zamislili. Morate biti spremni na veći kompromis, pa će se i ovde stvari odvijati na boljem nivou.

 

Zdravlje: Vreme je da posetite svog velnes savetnika, jer ćete za tako nešto imati dovoljno razloga.

 

Veliki godišnji horoskop za 2016: Stižu promene, nasledstva i nove avanture!

 

Bik

 

Posao: Ako tražite posao, imaćete dovoljno pozitivnih aspekata kada je u pitanju nešto konkretno. Imaćete dovoljno razloga da počnete da razmišljate o karijeri na tom radnom mestu, kako biste postigli odličan uspeh. Postavite cilj na samom početku i postaćete vremenom dovoljno uspešni u onome što radite. Možda novca neće biti baš na početku, ali se može kasnije očekivati solidan priliv.

 

Ljubav: Osećate da malo emotivno gubite strpljenje sa partnerom. Pokušavate dosta toga da promenite, ali vam ne ide baš od ruke. Ne brinite, ovo je samo još jedan od lošijih perioda koje niste u stanju trenutno da prevaziđete. Budite dosledni sebi i ne pokušavajte da pravite kompromise, jer sa tim nećete moći ništa posebno postići.

 

Zdravlje: Problematičan mesec pred vama. Imate mišljenje da ste se na neki način umorili od obaveza i da niste u mogućnosti da svoj život dovoljno dobro organizujete, pa je moguće da će se javiti i neki oblik depresije.

 

 

Blizanci

 

Posao: Ovo je odličan mesec za sticanje zarade, čak preko polja inostranstva. Neko od prijatelja bi mogao da Vas pozove na sastanak koji ste odavno očekivali, pa je vreme da ponovite lekciju na vreme jer se test bliži. Imate odličan stav po tom pitanju i nećete imati kolebljivu situaciju ni na jedan tren, jer je sve već neko drugi isplanirao. Prihvatićete za početak i ovakav tretman, da biste mogli da birate i nešto originalnije drugi put.

 

Ljubav: Uzbudljiva dešavanja na polju ljubavi i ovo važi naročito za one koji su slobodni. Imate avanturu na pomolu i svesni ste da ćete ući u priču sa osobom koja je jako privlačna, ali malo više površna. Nećete se dvoumiti, pa se nećete ni odvajati od voljene osobe.

 

Zdravlje: Morate da radite na sebi jer imate psihičku blokadu i mislite da stvari ne idu u prilog vašim ciljevima. Na neki način ste se preforsirali, pa imate i psihički zamor od koga ne možete da pobegnete.

 

Proverite još jednom šta ste u horoskopu: Trinaestom znaku mnogi zavide, evo zašto!

 

Rak

 

Posao: Imate dovoljno razloga da se radujete, ali sačekate koji dan u februaru za takve događaje. Ideje koje imate su jako dobre i dovoljno ste na svemu ovome radili, da se očekuje veliki pomak na ovom segmentu. Novca morate dobiti u većoj količini, nema razloga za paniku.

 

Ljubav: Partner je više zauzet nego obično. Obaveze koje ima nisu bile dovoljno dobro organizovane, pa se očekivao razlaz u emotivnom smislu, bar na kratko. Nedostatak ljubavi ćete pokušati da nađete u slatkišima i generalno u hrani. Hedonizam ove vrste može dovesti do kojeg kilograma viška, pa se pričuvajte.

 

Zdravlje: Kod vas je najgore kada vam kažu da se emotivno stabilizujete i da ne dramite za svaku sitnicu. Možete imati slabiji imunitet i bilo bi dobro da na vreme poradite na svom zdravlju.

 

 

Lav

 

Posao: Ako ste planirali dodatnu zaradu možete se izuzetno dobro inkorporirati u tu priču. Većih problema svakako nema, pa se savetuje da dovoljno energije uložite kako biste došli do što boljih ciljeva. Imate pomoć prijatelja i osoba iz sveta šou biznisa. Oni koji traže posao mogu biti rasterećeni, jer šansa koja se uviđa nije svakidašnja. Novčani dobitak je zagarantovan u svakom slučaju.

 

Ljubav: Možete biti dovoljno avanturistički raspoloženi da se može naslutiti i lepši period, ali samo za veze u prolazu. Ništa konkretno se ne može očekivati sa ovakvim planetama, pa se opustite. Oni koji su zauzeti mogu biti u tajnoj ljubvnoj vezi sa osobom iz prošlosti. Ne dozvolite da se greške konstantno ponavljaju, pa neke stvari treba da okončate.

 

Zdravlje: Malo ste se ugojili. Šećere koje ste obilato konzumirali vam donose nevolje. Potrebno je da se detoksikujete, kako biste mogli spremno da se uključite u svoje obaveze.

 

Horoskop otkriva: Svima treba pokretač, samo jednom znaku kočnica!

 

Devica

 

Posao: Biće ovo sjajan period za vas. Imaćete dovoljno dobre razloge da likujete od sreće što se zarade tiče. Jedan deo ćete svakako morati da date i da se na to spremite, kako ne biste došli u sukob sa kolegama oko uloga. Neko je u vašoj okolini dovoljno gramziv, da treba dodatno da obratite pažnju na osobe u okruženju, kako ne bi došlo do izliva besa ostalih članova. Moraćete jednom rečju da koordinirate između zaposlenih.

 

Ljubav: Nisu vam naklonjene zvezde što se ljubavnih dešavanja tiče, pa se svakako savetuje da izbegavate sukobe sa stalnim partnerom iz razloga vama poznatih još od ranije. Samim tim se nemojte puno baviti temom koja vam odvlači pažnju od bitnih stvari u životu. Imate izuzetno naglašenu intuiciju i nećete dozvoliti da se stvari dese na pogrešan način. Imate osećaj za kontrolu.

 

Zdravlje: Napeti ste, vaš imuni sistem trpi.

 

 

Vaga

 

Posao: Volite da upravljate tuđim novcem i ne razumete ljude koji nisu dovoljno upućeni u novčane prilike koje se pružaju. Borićete se za novac i to je činjenica. Nećete imati razloga da se dugo udaljavate od šanse koja vam se pružila. Oni koji su bez stalnog posla mogu očekivati ponude, tako da neće morati da prave izgovore. Imaćete novca na pretek.

 

Ljubav: Isuviše ste materijalno nastrojeni, pa će emotivni razgovori sa partnerom biti zapostavljeni. Ne dozvolite sebi da se greške ponavljaju, već odlučite da li se okrećete poslovnoj sferi ili i dalje želite dosta toga da date svom partneru. Oni slobodni mogu imati udvarače, ali sve se završava na prijateljstvu.

 

Zdravlje: Napeti ste više nego obično. Bilo bi dobro da, pored discipline, imate dovoljno dobar plan, jer ste na izmaku kontrole i nazire se iscrpljenost, kako fizička, tako i mentalna.

 

Veliki zimski horoskop za 2016: Afere, turbulencije i neočekivane promene!

 

Škorpija

 

Posao: Umete da kalkulišete sa novcem, ali pazite se starih dugova. Može doći do naplata nekih zaostalih transakcija, pa se savetuje da se dovoljno dobra pažnja posveti ovom segmentu. Imate dovoljno elana za posao.

 

Ljubav: Ljubav na pomolu, kako za one slobodne tako i za one koji su u braku i zauzeti. Neko će vam biti dovoljno simpatičan, a naročito vas privlače osobe koje su na neki način specifične i imaju dosta tajni u svom životu.

 

Zdravlje: Vi ste neko ko ne ume tek tako da se opusti. Uviđa se pritisak na velikom nivou i tako će ostati trajnije nego što ste očekivali, ako ne uspete da kanališete emocije na pravi način.

 

 

Strelac

 

Posao: Do sada ste shvatili da nema potrebe da odmarate. Rad,rad i samo rad. Niste neko ko će bežati od obaveza. Oni koji su hteli da otvore privatnu firmu mogu uspeti ovog meseca. Zagarantovana vam je pomoć od nekog eksperta iz oblasti kojom se bavite. Oni koji traže posao mogu biti pozitivno iznenađeni. Prijatelji koji su vam obećali radno mesto mogu aktivirati opet isto pitanje i ispuniti vam želju.

 

Ljubav: Partner se može naljutiti na vas sa razlogom, jer nikad nemate vremena za njega, pa se savetuje da se pomalo opustite ili budete konkretni u onome šta želite. Budite dosledni svojim željama, ispunite onoliko koliko možete, jer ne bi bilo poželjno da obećavate nešto što se ne može realno ni ostvariti.

 

Zdravlje: Dovoljno ste okupirani materijalnim stvarima i njihovom sticanju, da ste zaboravili na predah. Savetuje vam se da se bavite jogom ili meditacijom.

 

Veliki kineski horoskop za 2016: Jednom znaku počinje savršena godina za ljubav!

 

Jarac

 

Posao: Imate dosta smisla za biznis. Otvoreno polje privatnog posla kod vas je izuzetno naglašeno, tako da se na neki način i očekuje da ulažete energiju na ovom segmentu sa velikom pažnjom i očekivanjem. Možda budete spremni da pozajmite novac. Ta transakcija novca vam se i savetuje, jer ćete umeti da obrnete novac na jednom nivou koji retko kome uspe.

 

Ljubav: Pozitivni aspekti su na visokom nivou. Biće ovo odličan period, pa se savetuje da ga što bolje iskoristite da se posle ne biste kajali. Otvoreno polje braka vas opominje na tako nešto i ako vas neko zaprosi, bićete u divnoj prilici da se i realizuje takva priča.

 

Zdravlje: Imate više nego dobre aspekte, pa se možete opustiti.

 

 

Vodolija

 

Posao: Angažovani ste i to svi vide, ali ćete dobiti manje novca od očekivanog. Sa druge strane, još su prisutna otežanja od strane šefova i to vam ne dozvoljava da se opustite. Bićete dovoljno dobri u poslu, ali još uvek nema nekoga da vas pohvali, pa se savetuje da se strpite bar za neko vreme. Od polovine meseca ćete biti bar na nekom nivou rasterećeni.

 

Ljubav: Vaš društveni nivo je na zavidnom nivou. Neko je usamljen i traži vase društvo. Od ove prilike možete očekivati mnogo toga. Budite sigurni da radite ispravnu stvar i da nema problema što se tiče emocija. Možete da se opustite uz tihu muziku sa osobom pored vas i da za to uvek nađete vremena. Partner vas ceni.

 

Zdravlje: Imate dovoljno razloga da se posavetujete sa lekarom, naročito ako budete imali hronične upale.

 

Neukrotiva Vodolija je žena nad ženama: Neponovljiva i samo svoja!

 

Ribe

 

Posao: Imate dosta pozitivnih aspekata, pa možete da budete spokojni. Dovoljno ste radili i nećete odustati od svog zacrtanog cilja ni pod jednim izgovorom. Izuzetno dobro ste se snašli i pokušavate da proširite svoj biznis. Niste neko ko će da sedi i da čeka na gotovo, već ste dovoljno samostalni u svojim poslovnim odlukama da se kod vas uviđaju liderske sposobnosti. Oni koji traže posao naći će ga, a to će biti nešto što ste oduvek tražili.

 

Ljubav: Ako ste zauzeti, pojaviće vam se neko iz prošlosti. Moguća tajna ljubavna veza sa osobom koja je dosta starija od vas. Neko ko je zaokružio dovoljno stvari u svom životu da se ne može reći da je neko ko nije vredan.

 

Zdravlje: Nemate neku promenu na ovom polju, ali se savetuje da posetite lekara polovinom meseca.

 

Astrolog: Milica Miholjčić

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...