Jezivo

Nije bilo svetla ni pokojne rodbine: Iskustva ljudi koji su doživeli kliničku smrt!

Niko mi nije govorio da se vratim, ali sam video stvari koje nikako nisam mogao videti s mesta gde sam ležao
Zanimljivosti 22.12.2015. - 17:54h Autor: express.hr
Foto: Shutterstock

Šta se događa s nama kada umremo? Pitanje je  koje postoji koliko i čovečanstvo i predmet je brojnih naučnih istraživanja.

 

Nedavno je na Redditu postavljeno isto pitanje, ali onima koji su doživeli i preživeli kliničku smrt. Stiglo je stotine odgovora i iako se svaki od njih treba uzeti s dozom opreza, svejedno se mogu podeliti u tri kategorije.

 

Ima onih koji nisu osetili ništa, potom oni koji su videli svetlost, te imali neku vrstu kontakta s nekom drugom osobom ili bićem i na kraju oni koji su mogli gledati šta se oko njih događa dok su "mrtvi", ali nisu mogli ništa da urade.

 

Ovo su neka od svedočanstava koje su korisnici objavili na Redditu:

 

Misteriozna smrt isceliteljke: Umrla je od bolesti koju je najčešće lečila!

 

"Malo se sećam vožnje u kolima hitne pomoći, ali se uopće ne sećam svog tela. Video sam ga kako leži i sećam se lekara s kosom boje zelene mente da je bio tamo, ali video sam ga tek tada, nisam ga video pre nego sam se onesvestio. Došao sam svesti tri dana kasnije."

 

"Stajao sam na nekom mestu. Oko mene je bila magla i onda sam ugledao svog najboljeg prijatelja, s kojim sam se u to vreme svađao i nismo se družili. Došao je iz magle i rekao mi da ne mogu još otići, da moram nastaviti pokušavati i ako mu obećam da neću odustati da će me vratiti. Obećao sam mu, ali bez reči i istog trenutka sam se vratio."

 

"Setio sam svega što sam doživio kad sam "umro". Nije bilo svetla ili pokojne rodbine, niko mi nije govorio da se vratim, ali sam video stvari koje nikako nisam mogao videti s mesta gde sam ležao. Sećam se da sam govorio i bio ljut jer mi nitko ne odgovara. Majka mi je rekla da nisam ništa govorio, da sam bio mrtav."

 

"Kolima hitne pomoći su me vozili u bolnicu i sećam se da sam stajao sa strane i posmatrao sebe i ostale koji su bili sa mnom."

 

"U jednom trenutku sam bio budan, gledao sam šta doktor radi i razgovarao sam s njim. Odjednom se oglasio alarm i svi su počeli paničiti. Sve oko mene postalo je maglovito, a potom se smračilo. Sledeće čega se sećam je da sam čuo kad je doktor rekao "Vratili smo ga.""

 

Pred smrt: Fizički i mentalni simptomi koje svaka osoba oseti!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...