Astrologija

Ko će biti jači pol u 2016. godini: Horoskop predviđa veliki rat parova!

Svi koji su u vezi imaće poteškoća naredne godine jer nam sledi veliki rat kada je reč o muško - ženskim odnosima
Zanimljivosti
00:04h Autor:
Ko će biti jači pol u 2016. godini: Horoskop predviđa veliki rat parova!
Foto: Shutterstock

Nova godina, 2016. je u znaku promena. Novi počeci su svuda oko nas. Novi period će okarakterisati "potpuna transformacija svega što postoji".

Ovu promenu će najviše osetiti Ovan, Rak, Vaga i Jarac gde se inače trenutno i nalazi.

Jarac će se ili promeniti ili morati da zauzmu drugačiji odnos i stav od postojećeg u kome boravimo trenutno. Pri tome će nas Uran (šok terapija) iz znaka Ovna (raspaljenog i vatrenog) svojim naglim promenama naterati da to iznenada i menjamo kako bismo se prilagodili postojećoj situaciji.

Trenutni kvadrat između tih dveju planeta celokupnom čovečanstvu stvara velike i kardinalne promene. Stavlja nas na Kardinalni Krst ili raskršće na kome treba da se opredelimo kojim ćemo putem. Levo ili desno ili napred jer nazad ne možemo, tamo smo već bili.

Budućnost je izvesna ali jako nepredvidiva. Niko je još nije spoznao i video. Pri tom krstu će nam Neptun (planeta iluzija i verovanja) u svome središtu iz znaka Riba svima davati podsticaj da ono u šta verujemo i ostvarimo jer će pravite dobre i lepe aspekte sa ovim promenama.

Veliki zimski horoskop za 2016: Afere, turbulencije i neočekivane promene!

Kao i uz pomoć Saturna kroz vreme nam omogućiti da kroz znak Strelaca prihvatimo to i to kao neminovnost. Pomoći će nam i Jupiter (planeta sreće i širenja) iz znaka Device (na sitno i polako) da te promene i ostvarimo.

E a kad smo kod ovih brzih planeta Marsa i Venere one će se od početka 2016. prošetati kroz znakove: Mars od znaka Vage do Riba uz povremen retrogredan hod kroz znak Strelca i Škorpije a Venera od Strelca do Vodolije kroz sve zodijačke znakova.

To sve ukazuje da će se muškarci više i žestoko potruditi da ostvare svoju prevlast nad devojkama i osvoje prave, nego devojke koje će imati puno ponuda ali neće znati odabrati koja je prava za njih.

Želje će im po običaju biti prevelike. Brzi Merkur će se ponovo vratiti u znak Jarca odakle je i pošao 2016. ali sada u retro hodu pa će "starmali pametnjaković" dovesti i dogovore u red.

Dečiji horoskop do 7. godine: Sve karakteristike malih vragolana!

Dogovorićemo se da bude po njegovom. Zajedno sa Suncem i Mesecom (duše naše majke i žene i očekivanja u ovom životu) će od znaka Device (pedantne i detaljne) stići do Vodolije (slobodoumne i opuštenije) kako bi i one pokazale da su spremne na promene koje su neminovne. Obostrano prihvatanje i razumevanje na svim poljima. Sunce (licnost, otac) će biti na stalnim "mukama"!

Interesantno je da će pomenuti Jupiter nakon 36. godina ponovo sa Rahuom biti u konjunkciji od Februara do Jula meseca kada nam neće biti važno "ko kolo vodi a ko vodu nosi".

Izgleda da će ove Nove godine i muškarci i žene podjednako deliti zajedničke "muke".

Ovaj tekst je preuzet sa potrala astrousluge.com

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs