Nedeljni horoskop

Nešto posebno će se desiti ove nedelje: Jedan znak će skakati od sreće!

Jedan znak će proći kroz ozbiljno iskušenje, zato je bolje da se na vreme pripremite
Lifestyle
12:10h Autor:
Nešto posebno će se desiti ove nedelje: Jedan znak će skakati od sreće!
Foto: Thinkstock

Tekst je pruzet sa portala www.astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: U narednih sedam dana nećete biti baš srećni na poslu. Vi ste po svojoj prirodi dominantna osoba i neko ko ne da na sebe. Nadređeni će za nešto misliti da je sto posto u pravu i onda se možete jako iznervirati, jer znate da nije u pravu. Ako niste u radnom odnosu možete naći neki poslić za rad na dnevnicu, ali to je sve.

Ljubav: Ispoljavate izuzetnu ljubomoru. To nikako nije pametno da činite. Ne vidim razloga da to činite. Partner je neko ko nema drugih osoba, niti misli o tome. Bez ikakvog razloga nervirate i sebe i tu osobu. Gledajte da to izbacite iz sebe što je pre to moguće. Ako niste u vezi imaćete mogućnost za tim i to sa osobom koja vam je jako bliska na poslu na kome radite. Moguće da radite u istoj kancelariji.

Zdravlje: Mogući su bolovi u želucu.

Bik

Posao: Imaćete mnogo obaveza na poslu, ali nećete imati probleme i to je svakako najvažnije. Nemate razloga da budete tužni. Ako niste u radnom odnosu a imate ponudu da radite na poslovima gde bi to činili u smislu nekog marketinga i sl slobodno pristanite na to. Mogli bi i te kako da imate uspeha.

Ljubav: U braku će biti znatno bolje a razlog je baš u tome što ste ono šta je bio problem rešili. Jednostavno nema onog inata i ljubomore i to je odlično. Ako niste u vezi vidim ogromnu mogućnost iste i to na nekoj proslavi gde ćete biti sa najdražim prijteljima. Vikend bi trebalo da vam donese takvu vezu.

Zdravlje: Mogući su bolovi u vratu.

Blizanci

Posao: Izuzetno ste posvećeni poslu i to za vas nije ni malo strano. Nadređeni to i te kako primećuju i mogu reći da ćete imati jako veliku mogućnost napredovanja na tom poslu. Moguće je da do toga dođe već tokom ove sedmice. Ako niste zaposleni poslovi kao sto su rad u pozorištu, ili u dečijoj igraonici bi mogli biti dobri po vas.

Ljubav: U braku ima više tolerancije a i niste takvi da gledate druge. To partneru prija a i po samu zajednicu je dobro. Ako ste slobodni mišljenja sam da bi u pošti mogli da upoznate dosta kvaklitetnu osobu. Ako do toga dođe gledajte da odreagujete na pravi način u datom trenutku.

Zdravlje: Moguća je malaksalost.

Horoskop koji otkiva do gole kože: Zapisano baš sve, brutalno iskreno!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Rak

Posao: Vi generalno ste vredna osoba, ali tokom ove sedmice možete biti na neki način odsutni. Jednostavno sve to šta budete radili nećete činiti na kvalitetan način i to je problem. Poradite na sebi u tom smislu. Ako niste zaposleni mala je verovatnoća da ćete se zaposliti. Nećete biti voljni da tražite posao.

Ljubav: U braku će tokom ove sedmice biti dosta inata. Bićete skloni svađi a to nije dobro. Morate nešto preduzeti kako bi naterali sebe da na smiren način pričate sa voljenom osobom. Ako ste slobodni odlazak u grad sa drugarima bi to mogao da promeni. Mogli bi da upoznate malo stariju osobu od sebe koja je nedavno izašla iz duge veze.

Zdravlje: Moguća je česta promena raspoloženja.

Lav

Posao: Napokon se vratila u vama vera u samog sebe i to je divno za videti. Samo tako nastavite. Ako niste u radnom odnosu na žalost ne vidim neke velike mogućnosti za dobrim poslom, ali ćete svakako moći da nađete nešto honorarno. Kada prođe ova sedmica sve će biti znatno lakše.

Ljubav: U braku je bolje. Nežni ste ka partneru i pokazujete jaku emociju. To svakako da mora doneti dobre rezultate. Ako niste u vezi moguća je neobavezna veza, ili kraća avantura sa zauzetom osobom, ali ne i više od toga. Ta osoba verovatno ima veze sa poslom koji radite.

Zdravlje: Mogući su problemi sa stomakom verovatno kao posledica konzumacije pokvarene hrane, ili one sa isteklim rokom važenja.

Devica

Posao: Na poslu ste zadovoljni. Imate volju za trudom a sa druge strane ste i neko ko ceni mesto koje vam je ukazano. Ako niste u radnom odnosu možete isti naći, ali znajte da trebate konkurisati na mestima koja na bilo koji način imaju veze sa trgovinom. Neko od prijatelja bi mogao da vam pomogne.

Ljubav: Narednih nedelju dana nisu tako sjajno prikazani kada je polje braka u pitanju. Biće dosta nervoze od strane vas ka voljenom biću i iz nekog razloga ćete često provocirati partnera. Pokušajte to da obuzdate u sebi. Ako ste slobodni moguća je veza sa izuzetno odgovornom i uspešnom osobom.

Zdravlje: Mogući su bolovi u donjem delu leđa.

Da li su vam do sad nešto pogodili: Ovo su astrolozi pre 6 meseci rekli za 2016. godinu!

Foto: Profimedija
Foto: Profimedija

Vaga

Posao: Tokom narednih sedam dana samo nekako naterajte sebe da budete smireni. Nema potrebe za brigom. Svi mi želimo više, ali je nekada potrebno da budemo zadovoljni onim šta imamo. Čuvajte se provokacije osobe u znaku Riba. Ako ne radite moguće je zaposlenje u prevoznom sredstvu.

Ljubav: Vi ste neko ko i te kako zna da voli i ko ima mnogo ljubavi u sebi, ali grešite što tu emociju držite u sebi. Kao da vas je na neki način sramota da je pokažete na pravi način. Promenite to malo kod sebe. Ako niste u vezi vidim mogućnost iste tokom odlaska na pijacu, u prodavnicu, ili možda ako budete kupovali neko voće na kamionu kod prodavca.

Zdravlje: Moguća je glavobolja kao posledica krvnog pritiska.

Škorpija

Posao: Tokom narednih sedam dana i te kako je važno da poslovne obaveze obavljate na traženi način. Nikako se ne trebate postavljati nezainteresovano, jer možete imati probleme. Ako ne radite možete naći posao u trgovini, ali ne i nešto više od toga. Da li ćete na to pristati, ili ne, to je već samo do vas.

Ljubav: Lepo je što ste naučili kako morate da se ponašate u braku. Inaćenje ničemu ne vodi i to i sami znate. Postavkom bez inata i te kako možete biti zadovoljni. Ako ste slobodni vidim veliku mogućnost veze i to sa osobom koju bi trebali da upoznate tokom šetnje sa prijateljima.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za disanje.

Strelac

Posao: Na poslu ćete imati pregršt obaveza, ali ako radite nešto sa papirima iako uz to ima veze i sa novcem čuvajte se šta potpisujete. Ako niste u radnom odnosu i te kako može da vam pomogne prijatelj. On će vam nešto ponuditi a na vama je da tu ponudu prihvatite i da počnete sa radom.

Ljubav: Brak shvatate kao nešto gde je potrebno obostrano poštovanje pre svega. Odlično je što je to tako, tako da vam ne stoji baš ništa lose u danima koji nastupaju. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze sa osobom koju ćete upoznati na nekoj proslavi a može imati veze i sa proslavom na poslu ako do iste bude došlo.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za varenje.

Kakvi ste na letovanju: Vodolija visi na Fejsbuku, Jarac šteka pare, Lav pozira!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jarac

Posao: Vi ste neko ko i te kako zna šta želi u životu. Vredni ste jako i lagano stižete do uspeha. Samo nastavite takvim tempom. Ako ne radite vidim mogućnost zaposlenja i mislim da bi i te kako mogli da uspete na mestima vezanim za medicinu. Nemojte se plašiti takvog vida izazova.

Ljubav: U braku ima nervoze. Takođe ima i puno ljubomore. Ne znam iz kojeg razloga to činite kada nemate niti jednog razloga za tim, ali gledajte da to promenite kod sebe. Ako ste slobodni mogu reći da ćete imati veliku mogućnost veze i to sa kolegom. U pitanju je krupna i visoka osoba.

Zdravlje: Nemojte konzumirati previše slanu hranu zbog mogućih problema sa krvnim pritiskom.

Vodolija

Posao: Na poslu vam ide na bolje. Nekako ste ušli u ritam da tako kažem i postepeno nižete uspehe. To je odlično i samo nastavite tako. Ako niste u radnom odnosu možete naći neki posao, ali ne vidim da će isti biti kvalitetan. Više ga mogu oceniti kao rad za dnevnicu.

Ljubav: Bračna situiacija nije tako loša, ali je problem što mislite da ste uvek u pravu. Nemam reči kojom mogu opisati koliko to ide na živce partneru i zato gledajte da se promenite. Ako ste slobodni vidim mogučnost veze i to dok budete odlazili negde. U pitanju je odlazak do posla, kod rođaka i sl. Do poznanstva bi trebalo doći u samom prevoznom sredstvu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa proširenim venama na nogama.

Ribe

Posao: Na poslu ste i dalje nervozni. Vidim da i te kako može biti bolje, ali nekako niste spremni na pokazivanje pravih kvaliteta koje posedujete. Neće ovaj period dugo potrajati, ali kada prođe sve će biti znatno lakše. Ako niste zaposleni imaćete mogućnost nešto da nađete, ali me plaši da se nećete najbolje snaći i da ćete brzo odustati od tog posla.

Ljubav: Kako je lepo videti dvoje ljudi koji se toliko voli. Imate i vi kao i svako od nas nekih svojih mana, ali je važno da se sa partnerom dopunjavate i da se razumete. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze i to sa osobom koju ćete upoznati dok se negde budete kupali bilo da je u pitanju na bazenu, moru, ili jezeru.

Zdravlje: Moguća je slabija koncentracija, kao i nervoza.

Astrolog Nenad Vidojević

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs