Iz astro ugla

Kakvi ste na letovanju: Vodolija visi na Fejsbuku, Jarac šteka pare, Lav pozira!

Saznajte pravo lice vašeg horoskopskog znaka na putovanju
Zanimljivosti
19:20h Autor:
Kakvi ste na letovanju: Vodolija visi na Fejsbuku, Jarac šteka pare, Lav pozira!
Foto: Shutterstock

Horoskop otkriva kakvi ste na letovanju!

Na putu

Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a Devica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpija krišom pojela sendvič da joj niko ne bi tražio "griz". Strelac je stavio naočare za sunce i skinuo japanke, pa bose noge digao na sedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao. Blizanac je već promenio nekoliko statusa na Fejsbuku: "Krećemo", "Krenuli smo", "Evo idemo", "Super nam je", "Evo Škorpija jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…"

Vaga pazi da se ne izgužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje sa čokoladom i sokom jer će joj isflekati bermude. Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u proseku da potroše po danu, Vodolija isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

Blago vama ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka: Oni žive najduže!

U apartmanu

"Thank God, stigli smo", stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodolija lajkuje. Ovan je već u moru. Škorpija je zajedno sa torbom zauzela kupatilo zbog čega Vaga plače ispred vrata jer mora hitno da se presvuče i popravi frizuru. Devica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, niko nije raspremio stvari! Strelac je otišao u obilazak mesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuva supu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

Na plaži

"Juhuuu, evo nas na plaži", Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Tviteru: na slici je Devica sa šeširom s obodom metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u peškir s likovima iz crtanih filmova. Vaga ima kupaći kostim u vrednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta. Škorpija je okrenuo leđa i zabranila tagovanje. Vodolija se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema na slici, otplivao je 200 metara.

Horoskop i bolesti zavisnosti: Rakove vreba heroin, Strelac će sve izgubiti na kocki!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

U noćnom provodu

"Party Night", tvitnuo je Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrvenili na suncu svi osim Device. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strelac je pozvao ceo komšiluk na žurku, Škorpiji se to nije svidelo pa se ljuti u ćošku. Rak svima servira tanjiriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodolija predlaže da se sutra ide na kurs ronjenja ili na pecanje, Jarac na tabletu računa da li se ti isplati. Ovan je otišao na noćno plivanje.

Brutalni horoskop: Najgore osobine horoskopskih znakova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs