Izgled

Saznajte kako ćete izgledati za 15 godina: 4 faktora od kojih zavisi!

Lako možete da uočite kako ćete izgledati za petnestak godina, samo pogledajte činjenice
Zanimljivosti
04:56h Autor:
Saznajte kako ćete izgledati za 15 godina: 4 faktora od kojih zavisi!
Foto: Shutterstock

Svi znamo da je lepota prolazna, ali neki ljudi uprkos godinama izgledaju odlično. Saznajte hoćete li i vi biti "blagosloveni" tim darom.

Obratite pažnju na ove stvari i otkrijte:

Vaši roditelji izgledaju dobro

U većini slučajeva važi pravilo: Ako vaši roditelji izgledaju dobro, i vi ćete. Ovo posebno važi na relaciji mama - ćerka. Za to su, naravno zaslužni dobri geni, ali nisu presudni. Niko nije kopija svojih roditelja, pa tako ni vi.

Menjate se polako ili nikako

Možda vas pomalo nervira činjenica da sve vaše prijateljice izgledaju odraslije i ozbiljnije, nekako damski, a vi kao da ste "zapeli" u tinejdžerskom periodu. Verujte, sa vremenom ćete biti srećne ako tako ostane!

Kako prepoznati znake starenja: Obratite pažnju, godine više nisu pokazatelj!

Ulaganje u izgled

Retki su oni koji bez imalo truda mogu izgledati odlično. Zapitajte se ulažete li dovoljno u svoj izgled, brigu o koži i nezi tela. Ovo, naravno, ne znači da morate odmah mahnito pojuriti u prvu prodavnicu i celu platu potrošiti na mnogobrojne bjuti proizvode. Postoje brojni jeftini i delotvorni tretmani iz kućne radinosti. Pobrinite se da nikada ne zapostavljate sebe, jer upravo je to najčešća greška ljudi! Ako brinete o sebi u mladosti, brinućete i u starosti...

Vaši prijatelji dobro izgledaju

Možda na prvi pogled izgleda suludo da vaš dobar izgled zavisi o izgledu vaših prijatelja, ali oni su itekako povezani. Osobe koje se druže sa ljudima koji drže do sebe i trude se da lepo izgledaju, i same će se truditi da "prate" njihov tempo. Niko ne želi da izgleda najlošije u društvu, zar ne?

Najefikasnija prirodna nega za podmlađivanje: Ruski stručnjak otkriva tajnu lepe kože!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs