Znakovi

Kako prepoznati znake starenja: Obratite pažnju, godine više nisu pokazatelj!

Nekad one žene sa 30 godina znaju da izgledaju starije od onih u četrdesetim
Zanimljivosti
04:48h
Kako prepoznati znake starenja: Obratite pažnju, godine više nisu pokazatelj!
Foto: Shutterstock

Naučnici su putem ankete, u kojoj je učestvovalo više od dve hiljade ljudi ustanovili kako se simptomi migrene u proseku počinju pojavljivati u 24., bolovi u leđima u 33., a sede vlasi u 39. godini života.

Naime, naučnici su formirali vremensku liniju s naznačenim razdobljima u kojima je najveća mogućnost da se boluje od migrene, artritisa, ali i da se dobiju sede vlasi.

Kako piše britanski list Dejli Mejl, prema podacima ankete, artritis se pojavljuje u četrdesetima, a preterano znojenje pojavljuje se kod žena u menopauzi u pedesetim godinama.

Da li starite brže od svoje generacije: Ovaj test otkriva pravo stanje vašeg organizma!

Dve trećine ispitanika starijih od 30 godina, izjavili su kako sa vremenom počinju osećati da njihovo zdravlje vremenom biva narušeno.

Više od polovine ispitanika smatra kako hladno vreme utiče na zdravstvene probleme u drugoj i trećoj fazi života, ali i velika većina njih priznalo je da imaju loše navike kao što su konzumiranje cigareta.

Istraživanjem je utvrđeno kako neredovna i nepravilna ishrana, nedovoljno vežbanje, neispavanost i preterana konzumacija alkohola i cigareta u velikoj meri nepovoljno utiče na zdravlje i otvara mogućnost većem broju oboljenja.

Upozorenje žene: Sa ovakvom šminkom i odećom izgledate 10 godina starije!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs