Proverite

Zla veštica, pokvarena do srži ili naivna: Izgled usana otkriva kakva ste žena!

Psiholozi veruju da punoća usana i oblik otkrivaju mnogo toga o nama
Lifestyle
17:38h Autor:
Foto: Shutterstock

Psiholozi veruju da oblik i punoća usana otkrivaju mnogo toga o nama. Koliko vam se puta desilo da najviše problema imate sa devojkama koje imaju tanke usne? Ili da se najbolje zabavljate sa devojkama koje imaju punije usne?

 

Ako se ne pronađete ni u jednom opisu usana, nemojte brinuti. Često je kod ljudi izražena samo jedna usna. Ako je to gornja, tvoj karakter obeležava impulsivnost, dok zavodnice neretko imaju naglašenu donju usnu.

 

Otkrijte da li su u pravu:

 

Šta krijete od drugih: Test mađarskog psihijatra iz 1935. godine otkriva! (FOTO)

 

Foto: Shutterstock

 

1. Tanke usne

 

Osećajne, mirne i staložene osobe kriju se iza ovakvih usana. Nije im važan kvantitet nego kvalitet, a za razliku od ostalih ljudi, često primećuju detalje. Zbog svoje sramežljivosti,  često se drže po strani. Ipak, umeju da budu mnogo zle i pokvarene.

2. Široke usne

 

Čini se kako širina ovakvih usana ukazuje i na širok krug prijatelja. Prepoznaćete ih po njihovoj pričljivosti. U društvu ih jednostavno ne možete ne primetiti. Samostalnost, uspešnost i ambicioznost glavne su odlike ovih osoba.

 

Duševne bolesti: 4 horoskopska znaka su u najvećem riziku!

 

Foto: Shutterstock

 

3. Pune usne

 

Osim što ovakve usne mame poljupce, one su i izrazito zavodljive. Devojke punih usana znaju da se zabavljaju, odvažne su i hrabre.

4. Srcolike usne

 

Reč je o usnama koje svojim izgledom podsećaju na ružin pupoljak, a devojke koje ih imaju često su buntovne, nezavisne i bez imalo problema koketiraju sa momcima. Ove znatiželjne dame lako stiču prijateljstva i dobri su za svaku zabavu.

 

Odaberite koje vas oko najviše privlači: Jedan crtež otkriva mnogo o vama! (FOTO)

5. Usne sa spuštenim uglovima

 

Ako je suditi po usnama, ove devojke su mirne, povučene i misteriozne. Ne otvaraju se lako ljudima, ali jednom kad ih osvojite zabavljaće vam svojim jedinstvenim smislom za humor.

 

Foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...