Otkrijte šta vam je suđeno

Kineski horoskop za novembar: Koga čekaju stvari koje će pamtiti zauvek?

Tigrovi, nemojte se iznenaditi ukoliko se već dopadate osobi koja vam se - pri drugom upoznavanju - odjednom, dopada
Zanimljivosti 06.11.2015. - 11:31h Autor: lovesensa.rs
Foto: Shutterstock

Drage Zmije, tokom novembra 2015. godine vaša misija na ljubavnom planu je da se nađete na pola puta, da budete na istom nivou. Zato, jednostavno, razgovarajte o tome, piše Lovesensa.rs.

 

Tigrovi, nemojte se iznenaditi ukoliko se već dopadate osobi koja vam se - pri drugom upoznavanju - odjednom, dopada! Pacovi, da li se sećate avantura? Aktivirajte se! Ovo važi i za one u vezi (i kojima je preko potrebna neka promena), ali i za one koji su sami... Ovog meseca, rođenima u znaku Majmuna dogodiće se stvari koje će pamtiti zauvek, pod uslovom da su spremni da pogledaju i malo dalje od uobičajenih obzorja.

 

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte OVDE.

 

Pročitajte svoj mesečni horoskop i saznajte kakvu vam sreću donosi.

 

Pas

 

Jedini način da na poslu budete zadovoljni jeste da se okrenete budućnosti i zaboravite stare planove. I drugi idu napred, ugledajte se na njih. U ljubavi - sasvim suprotno! Prisetite se nezavršenih razgovora, proverite da li biste sada imali nešto novo da kažete toj značajnoj osobi.

 

Žena Škorpija: Ona ne igra po tuđim pravilima, već postavlja svoja!

 

Petao

 

Pokrenite se i svakako ćete biti nagrađeni novim poznanstvima. Statičnost je siguran put ka dosadi i uverenju da su "svi dobri već zauzeti". Pogledajte malo bolje i lepo se zabavite. Na poslovnom planu se nemojte istrčavati. Bolje je da spustite malo glavu, što ne znači da treba svima da ćutite. Jednostavno, budite odmereni i smireni.

 

Majmun

 

Ovog meseca dogodiće vam se stvari koje ćete pamtiti zauvek, pod uslovom da ste spremni da pogledate i malo dalje od uobičajenih obzorja. Budite realni - očekujte nemoguće! Na poslovnom planu - "tri put meri jednom seci". Od prve četvrti Meseca, punih četiri nedelje ćete morati da posvetite istraživanju. Brze odluke zaboravite.

 

Koza

 

Tokom novembra neće se znati da li vam više cvetaju ruže u ljubavi ili u porodici! Vama će se to dopasti i s pravom ćete uživati. Ukoliko tek tražite ljubav, biće prilike za savršeni spoj. Savet: testirajte sebe u tome kako zapažate na "prvu loptu", imate sasvim dovoljno vremena. Sve najlepše! Na poslu se trudite da budete u toku, naučite nešto novo i poboljšajte odnose sa drugima.

 

Šta nam donosi vladavina Škorpije: Izbegavajte ove datume najvećih kriza!

 

Konj

 

Ne dozvolite da vas duži period samoće navede na brze reakcije na ljubavnom planu. Ostanite odmereni, ali i spremni na kompromis. Posao će biti vaša svetla tačka ovog meseca pa uložite malo truda i u promociju svojih rezultata. Neka i drugi čuju!

 

Zmija

 

Na poslovnom planu vreme je za taktiziranje. Ukoliko vidite da ne možete da delate s onim čime raspolažete - sačekajte. Informacija koja vam fali samo što nije stigla. Istražujte i vremenom ćete lakše povezivati tačkice. Ljubav može takođe doneti prosvetljenje i to ako partner i vi zajednički napredujete. Vaša misija je da se nađete na pola puta, da budete na istom nivou, zato jednostavno razgovarajte o tome.

 

Zmaj

 

Ukoliko tragate za pravom osobom, očekujte ovog meseca nekog s kim ćete provoditi neko vreme i s kim ćete se isto tako slatko i razići. Svako će otići na svoju stranu, bez nekih turbulencija - neobično, jer na početku meseca ništa neće nagoveštavati ovakva iznenađenja. Na poslu se trudite da budete odgovorni i iskreni, ali zaboravite tvrdoglavost: što mora da se završi, neka se završi.

 

Godina rođenja otkriva: Kako dobre i loše planete utiču na vaš život!

 

Zec

 

Na poslovnom planu ste puni samopouzdanja i pravite razne planove za predstojećih mesec dana. Međutim, kako biste dostigli uspeh morate da imate i pomoćni plan, za svaki slučaj. Sa dragima u odnosima pravite pauze, opustite se, smirite se ovog meseca. Zaljubljeni Zečevi - uživajte sa svojom voljenom osobom, ovo je vaše vreme; Zečevi koji su sami pričekaće još malo. To je dobro.

 

Tigar

 

Nemojte se iznenaditi ukoliko se već dopadate osobi koja vam se - pri drugom upoznavanju - odjednom, dopada! Ukoliko tragate za romansom, znajte da posedujete neverovatnu moć i treba da je iskoristite! Novembar je za vas mesec mira i ljubavi te će se neki parovi možda ponovo zaljubiti jedno u drugo. Na poslovnom planu, ovo su vaše ključne reči: maštovitost, originalnost, snalažljivost! Novembar je mesec snage, sreće i kontrole nad sopstvenim životom, dragi Tigrovi.

 

Bivo

 

Namerno preterivanje i lažna iskrenost u odnosima se uvek prepoznaju samo ako vi hoćete da ih vidite. Ipak, za probleme u vezi nikad nije kriva samo jedna strana. Zato pronađite kompromisno rešenje, ono ne rešava samo spor već vas vodi na novu stepenicu. Na poslu, raspetljajte klupko osećanja koje može da utiče na sud drugih.

 

Najlepše lice Zodijaka: Da li ste među srećnicima rođenim u ovom znaku?

 

Pacov

 

Da li se sećate avantura? Aktivirajte se! Ovo važi i za Pacove u vezi (i kojima je preko potrebna neka promena), ali i za one koji su sami. Budite sa nekim ko vas uzbuđuje, sa nekim ko vas privlači kao magnet. Čim upoznate tu osobu, znaćete... Na poslovnom planu, ukoliko budete odlagali svoje obaveze, možda vam to samo "kupi vreme" i da ideju kako da opravdate svoj postupak.

 

Svinja

 

Novembar je izuzetno važan mesec za vas. Međutim, osim uspeha na poslu, nemate mnogo sreće... Svakako, koliko god da trenutno radite nešto čemu se niste ni nadali, nema ničeg lepšeg od dobro urađenog posla. Zaradićete poštovanje, razvijaćete ambiciju. Ukoliko tražite partnera - suprotnosti se privlače, upamtite to. Čekanju je došao kraj.

 

Mesečni horoskop za novembar: Novac stiže iznenada, dolaze sudbinske ljubavi!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...