Pukla bruka

Došao đavo po svoje: Evo koju sramotu je doživela žena milijardera! (FOTO)

Plava lepotica u žiži je skandala nakon što je uslikana na ulici
Zanimljivosti
13:18h Autor:
Došao đavo po svoje: Evo koju sramotu je doživela žena milijardera! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša Mis Izraela, 70-godišnja Džudi Taubman, za 20 godina starijeg vlasnika aukcijske kuće Sotheby udala se 1972. godine.

Međutim, Džudi se neprijatno iznenadila vrativši se u London sa puta u Njujorku, kada nije mogla da uđe u svoj luksuzni stan, piše Daily Mail.

Bogatašica (70) je ostala na ulici sa deset kofera, a ispred vrata njenog, više od 5 miliona funti vrednog stana, deca iz prvog braka njenog pokojnog supruga Alfreda Taubmana postavila su čuvara.

Bizarno venčanje, još čudnija mlada: Šta krije ova slika? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vlasnik aukcijske kuće Sotheby's umro je u 92. godini, a svoje ogromno nasledstvo je u oporuci podelio na nekoliko delova. Stan je ostavio supruzi, ali dok se ceo proces ne završi pod kontrolom je njegove dece.

Problem je nastao zbog dve slike, vredne pojedinačno oko 200.000 funti, koje milijarderova deca takođe žele da prisvoje i prodaju.

Naime, uskoro bi trebalo da budu puštene u prodaju njegove vredne umetnine, a naslednici očekuju zaradu od vrtoglavih milijardu američkih dolara.

Unesrećio je za ceo život: Bolna priča najtužnije Meksikanke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džudi se sa prodajom slika iz svog stana ne slaže i toliko se posvađala sa ostalim naslednicima, poćerkom Gejl (64) i posincima Robertom (62) i Vilijamom (57), da su ovako odlučili da joj se osvete.

"Oni su čisto zlo. Sa suprugom sam bila u braku 33 godine. On bi se okretao u grobu da zna šta mi rade", ispričala je Džudi, koja je 1962. godine proglašena za Mis Izraela.

Zanimljivo je da je Džudi bila sekretarica u suparničkoj aukcijskoj kući Christie's kad je suprugu početkom '80-ih sugerisala da kupi Sotheby's uz objašnjenje da je to "sladak posao".

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs