Neverovatno

One su prodale svoju nevinost: Šokiraće vas koliko su para dobile!

Neke su se "prodale" za sitne pare, dok su druge za svoju nevinost tražile neverovatnih 3 miliona evra
Zanimljivosti
04:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Sve ima svoju cenu, poznata je izreka koja se u današnjem svetu često može videti na delu. Jedna od bizarnijih stvari na "tržištu" svakako je i vrednost devičanstva, odnosno prodaje seks sa muškarcem ili ženom koji nikad u životu nisu praktikovali seks.

 

Razloga za to je mnogo - nekima je promocija, drugima su novci nužni za egzistencijalna pitanja poput plaćanja školovanja ili lekova, dok treći samo žele da zarade.

 

Donosimo popis top deset najskuplje prodanih devičanstava preko interneta:

 

Lezbijka prodala devičanstvo pa zažalila

 

Rosi Red, deklarisana 18-godišnja lezbejka iz Velike Britanije odlučila je "prodati" svoj himen kako bi zaradom platila školarinu na Univerzitetu Bristol. To je bilo njeno prvo seksualno iskustvo sa muškarcem, iako je bila u dugogodišnjoj vezi.

 

Nakon 2000 pristiglih ponuda, pobedio je razvedeni 44-godišnji inženjer i otac dvoje dece. Za "transakciju" je platio oko 12 000 evra. Nakon seksa, Rosi je navodno zažalila zbog svoje odluku te je sa svojom devojkom Džes Kameron dugo patila.

 

Studentkinja (27) prodala nevinost na aukciji: Nakon toga šokirala sve!

 

Morala je dokazati svoju nevinost

 

Rumunka Alina Percea sa 18 godina je prodala svoje devičanstvo preko interneta za cenu od 13 000 evra. Kupac je bio italijanski biznismen zbog kojeg se podvrgnula dva medicinska pregleda u kojem je doktor morao potvrditi kako je zaista nevina, odnosno kako po njenom himenu niko nije niti hirurški "čarkao" (budući da je moguće hirurški rekonstruisati himen). Sama je izjavila kako joj celo iskustvo nije teško "palo" - osećala je privlačnost prema 44-godišnjem muškarcu koji joj nije otkrio svoje bračno stanje, kao niti to ima li decu. Platio joj je let u Veneciju, dan su proveli u obilasku, a večer je bila rezervisana za seks. Alina je na ideju prodaje devičanstva došla nakon što je videla sličnu ponudu. Seks joj se svideo, premda je bilo bolno.

 

"Nije bilo isključivo finansijska motivacija, iako mi je novac za fakultet dobro došao. S jedne strane, nadala sam se kako ću upoznati ljubaznog muškarca, nešto slično kao Džulija Roberts u filmu Zgodna žena," izjavila je ova devojka.

 

Prodala "najdragocjenije što ima"

 

Mlada devojka iz Sibira poznata samo kao Shatuniha odlučila je, prema svojim rečima, prodati najdragocjeniju stvar koju ima jer joj je očajnički trebao novac. Svoju je ponudu objavila na internetu pod nazivom "deca odrastaju", a u kriterijumu opisa oglasa stavila je "novo-nekorišteno" uz napomenu da će priložiti i lekarsku potvrdu nevinosti. Ime kupca je Evgeniy Volnov, no drugi podaci osim cene od 25 500 evra su nepoznati. Moralni dušobrižnici su reagovali na vest o prodaji devičanstva, ali policija je odbila da istraži slučaj uz objašnjenje da "nije na njima ispitivati nečiji moral".

 

Nikada nije imala seks: Ovako izgleda život u potpunom celibatu!

 

Zaradila 28 000 evra

 

Studentkinja sa Novog Zelanda koja je sebe nazvala "UniGirl" u dobi od 19 godina na aukciju je stavila svoj himen te tako zaradila 28 000 evra. Dobila je preko 1200 ponuda, a izjavila je kako je odziv za nju bio nezamisliv. U svom oglasu je rekla kako je zdrava i u dobroj formi, a u potpunosti shvata posledice takve prodaje te joj je sigurnost vrlo bitna. O razlozima ponude nije želela govoriti. Prostitucija je na Novom Zelandu legalna, pa samim time i ovakve ponude.

 

Popularnost je stekla na eBayu

 

Keti Koblerson iz Teksasa a svoje devičanstvo je odlučila ponuditi na eBayu, gde je za prvi seks u svome životu tražila vrtoglavih 86 500 evra. Iako neki sumnjaju da je cela priča lažna, navodno je nakon skidanja oglasa s eBaya postigla i veću cenu.

 

Nakon prodaje devičanstva, odlučila tražiti i ponudu za brak

 

Brazilska studentkinja Katarina Migliorini (24) svoje devičanstvo je prodavala čak tri puta - prvi je put dogovor sa anonimnim Japancem propao, odnosno nije konzumiran, a drugi put je sama odlučila produžiti aukciju kako bi došla do većih ponuda. Iako tvrdi kako je dobila ponudu od gotovo 400 000 evra, ohrabrila se i odlučila tražiti još više - za brak. Trenutno je u pregovorima sa anonimnim arapskim bogatašem za kojeg tvrdi da je vrlo romantičan.

 

Devojka ističe kako nije prostitutka pa će većinu novca dati u humanitarne svrhe.

 

Mladić (24) prodaje svoju nevinost za 2.000 evra: Da li biste bile prva dama? (VIDEO)

 

Razotkrili sramežljivu devojku

 

Studentkinja medicine Hana Kern, koja se na internetu predstavljala kao Elizabeta Raine dobila je ponudu za svoje devičanstvo - preko neverovatnih 666 000 evra. Ali, nakon što je njen identitet razotkriven te su kolege studenti sa Univerziteta Vašingtona bili zgroženi postupkom sramežljive i plahe devojke, ona je svoju aukciju ukinula. Na svom je blogu napisala kako je odlučila koncentrisati na fakultet, premda se pretpostavlja kako je "transakciju" obavila u tajnosti.

 

Pametna zavodnica

 

Grasijela Jatako jedna je od pametnijih devojaka u svetu aukcije devičanstva. Model iz Perua je u dobi od 18 godina svoj netaknuti himen odlučila prodati kako bi platila medicinske troškove svoje majke, kao i školovanje svog brata. To joj je omogućilo ogroman publicitet, a najveću je ponudu dao anonimni Kanađanin - čak  133 000 evra.

 

Svakako nije skromna

 

Italijanska manekenka Rafaela Fico u dobi od 20 godina na internetu je ponudila cenu za svoje devičanstvo  - vrtoglavih milion evra. Rekla je kako nikad nije ni razmišljala o tome, ali nakon što je videla da su neke devojke dobro zaradile, odlučila se i sama isprobati u tome.

 

"Ne znam kako seks izgleda, a ako je muškarac koji za mene najviše ponudi ružan, samo ću se povući iz svega. Novac mi treba za lečenje bolesnog člana porodice."

 

Nikad nije imala dečka, a naposletku je dobila ponudu koju je tražila, ali navodno i odustala od svega.

 

Ispovest 26-godišnje device: Ponekad se pitam da li čekanje uopšte ima smisla!

 

Najviše je cenila svoj himen

 

Natali Dilan iz SAD-a za svoju je nevinost tražila neverovatnih 3 miliona evra, a njena kampanja je bila vrlo dobro osmišljena. Ta je 22-godišnja studentkinja bila šokirana uspehom koji je njena ponuda postigla, a gostovala je i u televizijskim emisijama u kojima je objašnjavala da joj je prvotni plan bio dovršiti školovanje i sa novcem otplatiti studentski dug.

 

"Fascinantno je da danas muškarci toliko cene nevinost," izjavila je ona. Ali, i to joj je bilo premalo, pa sada navodno čeka još bolju ponudu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...