Horoskop

Kakva ste supruga: Lavice traže divljenje, a Bikovi redovan seks!

Vaga je privlačna i ženstvena, a njen je suprug neretko vrlo slab na njen šarm. Mogli bismo reći da manipuliše njime, ali ona to ne radi u zloj nameri
Zanimljivosti
16:16h Autor:
Kakva ste supruga: Lavice traže divljenje, a Bikovi redovan seks!
Foto: Thinkstock

Žene Ovnovi su temperamentne

Pripadnica ovog znaka uvek će podupirati svog partnera u njegovim ambicijama, jer kraj sebe želi uspešnog muškarca. Ona je puna energije i organizovana, a kao takva daje sve od sebe u braku i odlična je supruga. Temperamentna je, pa ako joj nešto nije po volji to će jasno i glasno dati do znanja. Sklona je ispadima ljubomore i dramatičnosti, a njena nepredvidivost zadržava interes partnera. Problem se javlja ako nije zadovoljena - emotivno i fizički. Tada postaje frustrirana i inadžija.

Dete i horoskop: Device su izbirljive, Lavovi uvek u centru pažnje!

Žena Bik želi redovan seks

Pripadnica ovog znaka vrlo ozbiljno doživljava sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Njen se muž može ponositi takvom ženom. Probleme će mu napraviti ako se po njenim merilima ne ponaša racionalno, ona teži finansijskoj sigurnosti i važno joj je da se njeni saveti slušaju. Redovan seksualan život važan je, a ako ne dobiva dovoljnu količinu fizičke pažnje, tada postaje sklona neveri. Voli zajedničke projekte i timski rad.

Žene Blizanci žele puni paket

Pripadnice ovog znaka pre braka su buntovne i svojeglave, a s pravim partnerom sklone su se prilagoditi i to ublažiti. Ipak, i tada one zadržavaju svoju jedinstvenost - nije im dovoljna samo uloga supruge, one žele i bogat društven život, veze sa širom porodicom... Potreban joj je muškarac sa puno energije, ali i na istom intelektualnom nivou kao što je ona, želi i ljubavnika i prijatelja, a ne odnos koji joj samo liči na obavezu. Zahtevna je, ali sve što traži spremna je i sama uzvratiti.

Kineski horoskop za septembar 2015: Mesec magičnih dešavanja, otkrijte zašto!

Žena Rak je puna ljubavi

Pripadnica ovog znaka pravo je oličenje ženstvenosti - puna ljubavi, nežnosti i odanosti. Ona želi toplu porodicu, međusobno poštovanje i puno iskaza ljubavi svog supruga. Ako to dobiva, ona je najbolja i najvernija žena na svetu. Ali, ako njen partner ne brine o finansijskoj sigurnosti porodice ili je emotivno zanemaruje, prestaje ga poštovati i postaje osvetoljubiva. Ako on ni na to ne reaguje, može mu zagorčati život i potpuno zagospodariti odnosom.

Žena Lav mora biti željena

Lavica uvek ima plan i želi da se sve odvija po njemu, a trudiće se da niko ne bude zanemaren. Brak joj je važan i teži tome da ima iskren i strastven odnos, a spremna se i žrtvovati za to. Seks joj nije visoko na lestvici prioriteta, dovoljno je da zna da je poželjna. Divi li se i poštuje li supruga, vrlo je odana i verna te ga podstiče da zajedno postanu još bolji. Ako se njena ljubav izgubi, često je neverna i iskorišćava brak samo kao formu koja joj olakšava život, a posvećuje se deci.

Veliki horoskop: Šta vas očekuje do kraja 2015?

Žena Devica je prijatelj

Pripadnica ovog znaka vrlo je analitična i praktična, ali u braku je vrlo osećajna supruga i majka. Prema partneru se postavlja kao najbolji prijatelj, neko ko ga razume i sa kim se može zabavljati. Važno joj da sve ima "pod kontrolom", pa stoga želi i odgovornog muža koji će se konsultovati sa njom. Ako joj se suprug zameri, sklona je hladnoći i pasivnoj agresiji. Od svih znakova, ova žena ima najveću sklonost "ucene seksom" - čak i ako ga ona želi, odbijaće ga kako bi kaznila supruga.

Žena Vaga je mudra

Vaga je privlačna i ženstvena, a njen je suprug neretko vrlo slab na njen šarm. Mogli bismo reći da manipuliše njime, ali ona to ne radi u zloj nameri. U braku teži harmoniji. Uživaće u kućnim zadacima poput kuvanja i pospremanja, ali postaće mrzovoljna čim primeti da se to ne ceni dovoljno. Od supruga očekuje da je mazi i pazi, a spremna mu je isto uzvratiti. Želi redovan seks, ali često joj je libido manji nego onaj od supruga - ona svoju energiju potroši na razna druženja i obaveze.

Zmijski horoskop: Osoba u ovom znaku će vas izdati!

Žena Škorpija

Padnica ovog znaka ozbiljno doživljava brak - u njega neće ući ako nije posve sigurna da je partner baš onaj pravi za nju. Napraviće sve da bi usrećila porodicu, a s druge strane imaće i puno zahteva od muža - očekuje njegovo obožavanje. Ljubomorna je i posesivna, ali samo dok joj je stalo, ako posumnja da je izgubila njegov interes proradit će ponos, pa može zanemariti svoju ljubav i otići. Želi odnos pun strasti i mrzi rutinu, pa joj pasivni partner ne odgovara, ona želi nekog za pustolovine, putovanja, izlaske, vatrene noći...

Staroslovenski horoskop: Ko će imati dug i srećan brak, a ko će zauvek ostati sam!

Žena Strelac ne voli monotoniju

Pripadnica ovog znaka u ljubavi je strastvena, sponatan, pa čak i zahteva previše - ali to se smiruje čim uđe u brak. Ona je mudra i racionalna životna partnerka koja ne puca pod pritiskom i neko je koga biste uvek želeli kraj sebe za potporu i rešavanje problema. Ne očekuje bajke u braku, najvažnija joj je saradnja i prijateljstvo. Ipak, neće podneti monotoniju u krevetu i sa te strane želi supruga koji će se truditi u seksu i održavanju strasti. Deca su joj vrlo važna i ponekad im se zna previše posvetiti, pa zanemariti supružnika.

Loše karakteristike horoskopskih znakova: Bez filtera i laskanja!

Žena Jarac ima velik libido

Ona ima tradicionalne stavove, a čega se god primi želeće biti najbolja, pa život sa njom može ponekad izgledati kao natecanje u kojem treba zadovoljiti stroge kriterijume. Ne voli nepridvidive situacije i želi kontrolirati sve što može ugroziti finansijsku sigurnost. Seks joj je iznimno važan, libido joj je velik i odbijanje loše deluje na njen ego. U ljutnji je rezervisana, hladna i proračunata. Treba joj puno pažnje i ljubavi da bi se osećala sigurno. U odgoju dece je pravi učitelj za život.

Žena Vodolija je zaigrana

Pripadnica ovog znaka zapravo je jednostavna i prijateljski raspoložena, u toj meri da je nepoznanica za muškarce navikle na skrivene igre. Teško ulazi u brak jer ceni slobodu, ali ako u njega uđe znači da zaista želi to za celi život. Otvorena je sa osećajima i potreban joj je partner koji ima vlastite interese kako bi zadržao njen, a najveći joj je strah pasivan suprug koji će ju ljubavlju i pažnjom zatvoriti u zlatan kavez. Kao roditelj je nekonvecionalna i puna ljubavi, pravi prijatelj detetu.

Briljantni umovi, niko ne može da ih prevari: Blago vama ako ste među ova tri znaka!

Žene Ribe su romantici

Ribe su idealan "materijal" za brak - u ljubavi su spremne ispuniti svaku želju svog partnera, a posvetit će se stvaranju toplog doma i porodice. Potreban im je jak partner koji će im biti oslonac kroz život, a iako može izgledati kao da ih on vodi, energija i ideja Ribe su to što sve pokreće. Cene romantiku al ne na tipičan način, a ako ih njihov partner zanemari - povlačiće se u sebe i njihova će ljubav postupno umirati, a one misliti kako su pogrešile. Za decu će učiniti sve, pa i izaći iz lošeg braka da ne gledaju lažnu sliku ljubavi.

Indijski horoskop otkriva kakvi ste: Harizmatični ili mračni?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs