Preživela pakao

Istinita priča o ženi ostavljenoj sat vremena pred venčanje: Čekala bajku, a dočekala pakao!

Najgori period njenog života je sada iz nje, ali trebalo joj je mnogo snage da pregura te dane
Zanimljivosti
09:38h Autor:
Istinita priča o ženi ostavljenoj sat vremena pred venčanje: Čekala bajku, a dočekala pakao!
Foto: Shutterstock

Kanađanka Sidni Maisoneuve (29) ispričala je za britanski Gardijan nimalo prijatno iskustvo. Njen životni izabranik je pre nekoliko godina ostavio sat vremena pre venčanja.

“Bilo je već poslepodne i sestra mi je pomagala da obučem venčanicu. Pitala me jesam li nervozna. Iskreno, nisam bila. Ostalo je sat vremena do venčanja o kojem sam oduvek sanjala: na havajskoj plaži sa muškarcem koji mi je bio najbolji prijatelj.

Odmahnula sam glavom, a sećam se sestrina odgovora: “Pa zašto bi i bila nervozna? On je tako divan tip.”

Mnogo mi je puta to otad palo na pamet. Znala sam se rasplakati, ali danas mi je to gotovo smešno”, započinje svoju ispovest Sidni.

Noćna mora svih mladenaca: Najsmešniji gafovi sa venčanja! (VIDEO)

“Verenika sam upoznala dve godine pre na bejzbolskoj utakmici. Bio je visok i zgodan. Živela sam u Torontu, on je bio dva sata vožnje dalje, na severu Ontarija, ali počeli smo izlaziti. Odvezla bih se do njega svaki vikend. Zljubili smo se jedno u drugo. Kada me šest meseci kasnije zaprosio – na plaži dok smo gledali izlazak sunca – nije mi se činilo da se žurimo.

Imala sam 23 godine i osećala se kao da mi je celi život došao na mesto. Ljudi su nam govorili kako smo sjajan par. Oboje smo bili aktivni i ambiciozni, a on se dobro slagao sa mojom porodicom. Pripremali smo venčanje, a usput smo zajedno kupili i kuću. Naravno, tu i tamo bismo se i posvađali, ali koji par nema nesuglasica?”, govori Sidni.

Svi detalji svadbe Tita i Jovanke: Venčanje koje je uzburkalo svet!

“Odlučili smo da će venčanje biti na Havajima. On je celo vreme bio jako uključen u organizaciju svega. Na sam dan venčanja bila sam jako ushićena. Ujutro sam otišla na trčanje i sećam se da sam samoj sebi rekla da moram uživati u svemu.

Odseli smo u hotelu sa pogledom na plažu na kojoj je trebala biti ceremonija, a ja sam kroz prozor promatrala kako teku pripreme. Možda zato i nisam bila nervozna dok sam oblačila venčanicu. Možda me zato zateklo ono što se dogodilo sledeće”, nastavlja Sidni.

“Ušao je u sobu i rekao da moramo nasamo razgovarati. Plakao je. Ja sam mislila da su ga obuzele emocije zbog velikog dana. Ali onda je rekao o čemu je reč.

Mislim da ja to ne mogu”.

Nisam mogla da shvatim, pitala sam ga da li se šali? Odmahnuo je glavom, a ja sam samo ostala da stojim, veo mi je već bio pričvršćen za kosu…

Prema narodnom verovanju: Saznajte kada ćete da se udate!

Taj čovek koji je trebao biti ljubav mog života upravo mi je rekao da otkazuje venčanje manje od sat vremena pre nego smo se zajedno trebali pojaviti na plaži. Čak ga nisam ni pitala zašto. Samo sam mu rekla da ode.

Hotelska soba je najednom postala tako mala”, opisuje Sidni.

“Moja sestra i kuma su krenule za njim, ali on im je zbrisao. Nije se čak ni organizatorima javio. Morala sam kroz prozor da gledam sestru kako odlazi na plažu i govori svima što se dogodilo”, priseća se Sidni i dodaje da je ubrzo primetila kako joj je nesuđeni suprug, dok je ona ujutro trčala, već sve svoje stvari povadio iz ormara i spakovao ih.

“Zapravo me ostavio. Srce mi je bilo slomljeno. Bila sam ponižena, uništena”, kaže.

“Morala sam negde pobeći pa sam otišla u šetnju plažom. Pola sata kasnije nazvala sam ga. Rekao je samo da je poslušao svoj osećaj. I to je to. Pojma nemam kako sam preživela sledeću noć. Bio je to šok. Otišla sam na večeru, ali nisam mogla jesti. Sestra mi je dala tablete za spavanje, ali probudila sam se već u 4 ujutro. Grozno je bilo ponovo se prisećati svega”, kaže Sidni.

“Najgore je bilo što je on ostatak nedelje ostao na Havajima. Bili smo u istom hotelu. Videla sam ga na parkingu dva dana posle i viknula mu da je kukavica. Bila sam jako ljuta. Ostatak vremena sam se zatrpavala aktivnostima kako ne bih mislila o svemu što se dogodilo.

Cilj mi je bio da se premorim i uveče se samo srušim u krevet i zaspim. Ali kada sam se vratila u Kanadu, stigla me stvarnost. Morala sam se opet doseliti kod roditelja u kuću, osećala sam se kao da sam se vratila u tinejdžerske dane”, govori Sidni.

Svadbeni bonton: Šta nikako ne smete da radite na tuđem venčanju!

“Nekoliko nedelja posle našla sam se sa nesuđenim mužem i on je predložio da opet budemo zajedno, ali da ne ulazimo u brak. Jako me iznenadio. Rekao je da je venčanje otkazao jer nije htio decu, a ja jesam, ali nikada nije objasnio zašto mu je to odjednom postao nepremostiv problem baš na dan venčanja. Sa vremenom se više nismo čuli. A sada, šest godina posle, imam novog dečka. Sve što je bilo dogodilo se dovoljno davno pa više ne boli tako jako. Dečku sam nedavno ispričala što mi se dogodilo i shvatila sam da je zapravo reč o sjajnoj anegdoti. Čak joj se mogu i smejati…”, zaključuje svoju ispovest Sidni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs