Obratite pažnju

Nije svejedno: Kako datum venčanja određuje tok braka!

Prema rečima numerologa, datum izricanja sudbonosnog DA, kao i datum rođenja partnera mogu uveliko uticati na kvalitet bračnog života
Wedding 01.05.2015. - 21:13h Autor: haber.ba
Foto: Ilustracija Thinkstock

Datum izricanja sudbonosnog DA nije nebitan - može odrediti tok bračnog života i uticati na budućnost bračnog para, tvrde numerolozi.

 

Venčanje
Sve odluke koje mladi parovi donose u vezi sa njihovim budućim, zajedničkim životom veoma su važne. To važi i za one, na prvi pogled nevažne detalje koji uveliko mogu uticati na kvalitet života. I, njihovi datumi rođenja nešto otkrivaju.

 

Narodna verovanja i venčanje: Mlada ne treba da vežba pisanje svog novog prezimena!

 

Tako osobe rođene 3, 12, 21. ili 30. veoma su strastvene i radoznale. Iako su požrtvovni i predani porodici, katkad ne vide ništa loše u nevernosti prema partneru.

 

Ljudi rođeni 1, 10, 19. ili 28. u mesecu vrlo su prjatni i sposobni da snažno i predano vole partnera. Skloni su menjanju simpatija, ali kad nađu trajnog partnera, vrlo su mu privrženi.

 


Rođeni
4, 13, 22. i 31. bilo kog meseca sjajno se slažu, a rođeni 2, 11, 20. i 29.vrlo su senzibilni i osećajni, pa im je psihološki aspekt veze neuporedivo važniji od seksa.

 

Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja takođe nije zanemariva. Numerolozi tvrde kako upravo datum koji mladenci izaberu za izricanje sudbonosnog DA može prilično odrediti tok njihovog budućeg bračnog života.

 

Planirajte brak ne venčanje: 5 stvari koje buduća mlada mora da zna pre svadbe!

 

Kako biste otkrili svoj numerološki broj, saberite cifre datuma venčanja. Tako ćete dobiti jednocifreni broj od jedan do devet. Ako ste u braku, ovaj vam rezultat, takođe, može biti koristan i dati vam uvid u vaš bračni život iz sasvim novog ugla.

 

Računanje: Seberite cifre datuma, odnosno dana, meseca i godine venčanja i sabirajte dalje dok ne dobijete jednocifreni broj.

Na primer, ako je datum 28. 5. 2005. (28+5+2005=2+8+2+0+0+5=22=2+2=4), vaš broj je četiri.

 

Najgori muževi prema horoskopu: Tirani, džangrizala i cepidlake!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...